Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα...μετά και τις τελευταίες προσπάθειες με φρενάρει η ethernet kai o ήχος..sound apple..κάτι..kai επιλέγει κάτι ports..αλλά δεν περνάει.

Το dsdt που έχω βρει για το board μου...μπορώ να το βάλω στο chameleon στην αρχή που λέει boot with dsdt??

και σε ποιό φάκελο?

Δημοσ.

Οχι δεν έχει κανένα νόημα από την στιγμή που υπάρχει στον extra φάκελο υποχρεωτικά το φορτώνει..

Έχεις τσεκάρει οτι το dsdt που έχεις βρει είναι για το δικό σου bios ? Δηλαδή για την έκδοση που φοράς ?

Δημοσ.

vasillis δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση το σύστημα με 2 μόνο μνήμες και όχι με 3

στου tonymac αναφέρεται επιτυχής εγκατάσταση και έχει οδηγό

Δημοσ.

Θα δω και αυτό...διαβάζω και προσπαθώ...αφού δεν μου έχει βγάλει μούτζα ακόμη η μητρική..τι να πώ!

τώρα κολάει στο bluetooth ή το ethernet ή appleHDAsound

Άσε που άρχίζει και το dvd μου (plextor)..χωρίς λόγο να ψάζνει για δισκάκι..το ακούω σε ανύποπτο χρόνο να ψάχνει..

δεν του αρέσει το hackintosh!!

Υπομονή...μήπως και ο "ειδικός" γίνει καλά!

Ασε που δεν έχω mac και προσπαθώ σε vmware(works fine)..και ta restart/bios/achi/ide...πάνε σύννεφο!

Δημοσ.

γιατί δεν ξεκινάς από πιο απλά πράγματα πχ snow leopard

(καλά απλά πράγματα δεν υπάρχουν πουθενά αλλά είναι πιο εύκολη η εγκατάσταση

σε σχέση με την εγκατάσταση του mountain lion)

εκεί είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα με το hardware που έχεις

δες εκεί τι γίνετε και μετά βλέπεις για mountain lion

άλλωστε έτσι θα αποκτήσεις και παραπάνω πείρα εξοικείωση αφού σε έπιασε και εσένα η ψώρα του hackintosh

να δω πότε θα πιάσει και έμενα προκοπή να περάσω mountain lion

στο pc μου

Δημοσ.

χρειάζεσαι iboot + multibeast από tonymac βλέπεις και αν έχει dsdt για την μητρική σε snow leopard

και ακολουθείς τον οδηγό του tonymac για iboot+multibeast

η βλέπεις από εδώ ένα πετυχημένο οδηγό αλλά είναι για 10.6.5 στην ουσία το ίδιο κάνεις

(κάνεις εγκατάσταση με iboot +mb )

http://wiki.osx86pro...HCL_10.6.5#Asus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως για να μην βγαζεις τις μνημες πριν απο καθε εγκατασταση και επειδη εισαι σε φαση πειραματισμου θα το κανεις πολλες φορες , μπορεις με μια εντολη να κανεις το συστημα να βλεπει μονο τα 2 στικ*(2 x 2Gb) . H εντολη ειναι σαν αυτες που δινεις στην αρχη Graphics Enabler =Yes PCIRootUID=0 κτλ .

maxmem=4096

Δουλεψε σε μενα οταν ειχα το προηγουμενο συστημα με τα 12Gb μνημης σε Snow Leopard

Επεξ/σία από gigasteo83
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας

έχω ένα sony vaio vpcf12e1e δεν το χρησιμοποιώ πολύ και είπα να δοκίμαζα λίγο να του βάλω mac έχω την έκδοση 10.6.3 κάνω τα βήματα όπως είναι στο tonymac έκτος απο τις αλλαγές στ bios γτ δεν τα υπάρχουν αυτα που θέλει να αλλάξω...;( μετά απο πολλές ώρες έγινε τελικά η εγκατάσταση όλα μια χαρά αλλα δεν μπορώ να βάλω το mb γτ δεν αναγνωρίζει ουτε το καλώδιο αλλα ουτε ασύρματα για internet ουτε μέσω usb μπορώ να τα περάσω... μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη έκδοση? όσοι το έχετε βάλει ποια έκδοση βάλατε?

Δημοσ.

Αν έχεις κάνει boot με -x δεν έχεις usb.

To Wi_Fi δεν θα δουλέψει ποτέ είναι Intel.

Στο ethernet έχεις μια ελπίδα ειναι Marvell.

Τα sony δεν κάνουν καλό hackint0sh δοκίμασε όμως με iatkos S3 για snow και iAtkos L2 για lion.

Το καλό είναι η 330m που έχεις.

Όταν ξανακάνεις ερώτηση γράφε τις λέξεις ολόκληρες γιατί το mb δεν σημαίνει απαραίτητα multibeast..

Αυτά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...