MoviemakerGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε αυτό το αρχείο και καντο εγκατάσταση με kextwizard > http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/72956-10-8-2-problem.html#post452776 Ελπίζω μετά από κάθε αλλαγή να κάνεις repair permissions Εκεί είναι ο bootloader των Windows σωστά bootareis αργότερα μπορείς να μετονομάσεις αυτό και να κρύψεις το άλλο που δεν το χρειάζεσαι στις επιλογές.. αυτό όμως ανήκει στα "φινιρίσματα" πρώτα απ'ολα να δουλέψει σωστά.
triggerman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καθε φορα δηλαδη που τρεχω το Multibeast για να κανω Install καποιο Kext χρειαζεται να κανω repair permissions?Πριν κανω το restart φανταζομαι,πρεπει να το κανω αυτο?Μηπως θα επρεπε να ειχα κανει το partition των windows να χρησιμοποιει guid table?
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ναι καλό είναι για ν'αποκλειεις αστοχίες. ναι πριν το restart. Μια χαρά τα έχεις κάνει το Guid θα το χρειαστείς αν βάλεις Win 8 μόνο.
christosfazer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 φιλαρακια καταρχας δεν μπαινω συχνα εδω και το βασικοτερο θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω!!!δευτερον γιανα σου πω ενα ακομα μεγαλυτερο το λαπτοπ μου ειναι αυτο-->http://www.skroutz.gr/s/255587/HP-Pavilion-dv7-3110-ev-sv.html με μητρικη hp 365c αν θυμασαι απ εξω τις ρυθμισεις πεσ μου ποιεσ να βαλω να μν μπλεχτω παλι με kernels
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 "Ούτε επαφή" που λένε .. και εγώ θα έτρεχα ένα system info πρώτα για να βρω τα κατάλληλα πια είναι.. Έχει δουλίτσα .. αρκετή κιόλας,.. Όταν νιώσεις έτοιμος και νομίζεις οτι θα είναι ανταποδοτικό κιόλας ξεκίνατο..
triggerman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω για τις προτασεις.Τωρα δουλευουν ολα.Βεβαια συμβαινει ενα ακομη περιεργο!!!Ενω μπαινει κανονικα σε sleep mode δεν μπορει να κανει wake.Ενω ακουγεται οτι ξεκιναει το συστημα δεν εχω σημα στην οθονη.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ωραίος .. Τώρα τέτοιες λεπτομέρειες θα τις ψάξεις μόνος σου σιγά σιγά γιατί διαφέρουν από μητρική σε μητρική και θα το τελειοποιήσεις.
triggerman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Απο εδω και περα αρχιζει το troubleshooting!Θα το ψαξω κ μολις βρω την απαντηση θα το αναφερω εδω για να ξερουν κ οι υπολοιποι σε περιπτωση που τυχει και σε καποιον αλλο αυτο.Το περιεργο οτι με 10.8 και 10.8.1 δεν υπηρχε το προβλημα!
christosfazer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 αν κατεβασω το system info τι θα καταλαβω και πωσ θα κατεβασω τα καταλλλημα drivers?
christosfazer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια το εκανα install αλλα οταν παει να μπουταρει μου ζητάει να κάνω reboot στον υπολογιστή!!οσες φορές και να το κάνω δεν λέει να ξεκινήσει!!τι να κάνω;;;;
christosfazer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια κατάφερα να ανοίξει το Pc σε safe mode με εντολή -x -v busratio=16 cpus=1 Επειδή με μακ είμαι λίγο άσχετος γίνετε κάπως να συνδέσω στο Internet να κατεβασω drivers ώστε να μ αναγνωρίζει τις συσκευές και να μν χρειάζεται η ίδια διαδικασία συνέχεια;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα. Έχεις PC; Έχεις Mac; Ποιες συσκευές να αναγνωρίζει και τι σχέση έχει αυτό με το safe mode άνοιγμα του PC;
christosfazer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Έβαλα το macos you iatkos σε λάπτοπ και ανοίγει παρα μονο αν πατησω την εντολή που σας είπα!!υπαρχει τρόπος να κατεβασω τα σωστά drivers μέσω Ίντερνετ;αν ναι απο που;
christosfazer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Βοηθήστε!!!!!μπορω μέσω app store να κατεβασω προγραμμα για drivers????? APANTHSTE
vaiosgtr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Βοηθήστε!!!!!μπορω μέσω app store να κατεβασω προγραμμα για drivers????? APANTHSTE γιατι δεν πας στο app store να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις