Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια θέλω να περάσω ένα προγραμμα το οποίο γιανα γίνει εγκατάσταση πρέπει να το τρέξω σε 32bito kernel!!οταν Ανοίγει ο υπολογιστής όμως και πατα το 32 κάνει έναν ήχο το bios και δεν το δεχετε!!πως να ξεκινήσω;;;ουτε απο terminal μπορω γτ οταν το κάνω μετα θέλει reboot και εκανα στο reboot αναγκαστικΖ με την εντολή π παταω ξεκινάει με 64bit!!!idea??

Δημοσ.

Ρε μούτρο δεν είναι οσο ευκολο φαντάζεσαι.. εχεις σοβαρές ελλείψεις σε γνώσεις και οι ερωτήσεις που κάνεις δεν έχουν απάντηση..

Με το iAtkos L2 που έβαλες είσαι ετσι και αλλιώς στο x32 δεν εχει να κάνει αυτό με τα kernel panic που τρως.. Κατι δεν έχεις επιλέξει σωστά.. διάβασε κανα 2 εγκαταστάσεις να δεις οι αλλοι τι έκαναν στο Laptop και θα καταλάβεις περίπου τι εχεις κανει λαθος.. Αυτά που επιλέγεις καλυτερα να ειναι λιγότερα παρα περισσότερα.. δηλαδη καλύτερα αρχικα να δουλεύουν 2 πράγματα κ σωστα παρα να εχεις ορίσει κάποιο λάθος.. Μονο με διαβασμα θα βρεις λύση εκτος και αν έπεφτες στην περίπτωση να εχουμε ιδιο laptop αλλά καθ'ενα θέλει τα δικα του βήματα - πατήματα.

Δημοσ.

εχεισ δικιο!τα παρατησα και ξαναπερασα τa windows στο λαπτοπ!!!θα δοκιμασω να τα βαλω στον επιτραπεζιο που εχω!δλδ αν βαλω τα βασικα μετα μπορω να βαλω και τα υπολοιπα???εχω κανει βλακεια δλδ που σε 64Bit εβαλα x32???

ποια μ προτεινεις να βαλω σαν βασικα και μετα να περασω και τα υπολοιπα?

Δημοσ.

Όχι δεν έκανες βλακεία ίσα ίσα το έκανες πιο εύκολο.. άπλα δεν σου έκατσε.

Αν μας πεις κ από τι αποτελείται το desktop θα είναι πιο εύκολο .. iBoot - Multibeast.

Δημοσ.

Δεν τα θυμάμαι όλα γτ έχω βάλει και σ αυτόν το iatkos l2 αλλα κολλάει και θα το ξανακανω οταν τον πιάσω στα χέρια μ!!τα λίγα που θυμάμαι ειναι έχει μητρική p5kpl-se 4πυρινο intell επεξεργαστη και nvidia κάρτα γραφικών δεν θυμάμαι μοντέλο ρε παιδια!!!να μν του ξαναπερασω τα iatkos l2 απ την αρχή και μετα με το multibeast να τον χτισω με ότι χρειάζετε

Δημοσ.

Παίδες παλεύω να βάλω σε ενα Toshiba Laptop (C2D,Ati 3650) το 10.8.2 αλλά απ ότι βλέπω ακόμη προβλήματα/ασυμβατότητες υπάρχουν ακόμη (σ.σ. τελευταία φορά που χα βάλει Hackintosh ήταν επί εποχής Tiger :P )

Λοιπόν bootάρω απο USB Unibeast και το πιο μακρια που χω φτάσει είναι αυτό:

phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha_zpsa62d2d01.jpg

με τις εντολές -v GraphicsEnabler=No

Να σημειώσω πως έχω δοκιμάσει κ τις εντολές PciRoot=1 USBBusFix=Yes

Ακόμη πιο μακριά (λέμε τωρα) φτάνω αν απ το BIOS διαλέξω Execute Disable Bit Capability: Disabled . Τελειώνει κ κανει επανεκίνηση.

Τι λέτε?

Δημοσ.

Είναι υπέρμετρα παράτολμο το 10.8.2 για laptop με αυτά τα χαρακτηριστικά υπολόγισε ότι 3 στα 10 που είχαν Lion περάσαν στο mountain με επιτυχία,σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρεις το μονοπάτι του μηχανήματος με ένα iAtkos L2 ώστε να ξέρεις τα πατήματα και τις διορθώσεις που πρέπει να κάνεις μετά,κατά την γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς, θα δοκιμάσω αυτό άμα είναι thanks MoviemakerGr! (ειδικα αυτη την ωρα που μπηκες στο κοπο να απαντησεις)

p.s. οποιαδήποτε άλλη λύση που βρήκα απαιτούσε να αλλάξω το συγκεκριμένο kext. Σίγουρα θα γίνει τη λύση που πρότεινες με Lion/SL. Το πρόβλημμα είναι πως το ML ειναι καθαρα 64μπιτο μηχανημα σε επίπεδο kexts/extensions οποτε ήξερα σε τι μονοπάτια έμπαινα :P

Δημοσ.

Ναι είναι δύσκολο,ότι εμπειρία και να έχεις σε αυτό πας ψάχνοντας οπότε καλό είναι να αποκτήσεις εμπειρία πάνω στο ίδιο μηχάνημα ξεκινώντας από τα πιο εύκολα - βατά..

Δημοσ.

darklordvader77 θεωρω πως με εναν φορητο hackintosh ποτε δεν θα εχεις σωστη εμπειρια mac os x86 . Στους σταθερους διαλεγεις το hardware και αν δεν σου κανει κατι το αλλαζεις, στους φορητους δεν εχεις περιθωρια ευελιξιας .

Ολο και θα υπαρχουν μικροπροβληματα(πχ ακομα και η καμερα μπορει να μην δουλευει) , με πιο βασικο την αυτονομια και τις αυξημενες θερμοκρασιες που θα πρεπει να παλεψεις αρκετα για να καταφερεις να κανεις να δουλευει η αυτοματη μειωση συχνοτητας της cpu και της gpu αναλογα με το load.

Βαλε στον c2d windows 8 pro(που μπορεις να τα ενεργοποιησεις δωρεαν με ενα κολπακι με το media center) και προσπαθησε να βαλεις mac os x μονο αν θελεις να παιξεις, οχι για βασικο λειτουργικο.

Δημοσ.

Βρε συ έχω ήδη για βασικο λειτουργικό Lion (σε iMac Late 2006) και Mountain Lion (MBP Mid2010), απλά να πειραματιστώ ήθελα :P

Κατανοω τις ασυμβατότητες αλλά δε περίμενα να μη bootάρει καν!

Οπότε απ ότι βλέπω θα περιμένω να κανω τους πειραματισμούς όταν πάρω καινουργιο κουτί με συμβατό HW..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...