ManHunter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορώ να βάλω Mountain Lion? Το laptop είναι αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-SVE1512Z1EB-SVE1512Z1EB-GC2.htm
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Όχι δυστυχώς με 2 κάρτες που εναλλάσσονται και μάλιστα της σειράς 7xxx .. Τα περισσότερα Sony έχουν μέχρι και ασύμβατο πάνελ οθόνης.
jumaru99 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχουμε κάποιο νέο για το θέμα με το imessage?Είμαι σε mountain lion 10.8.2 με retail installation και multibeast με mobo GB Z68XP-UD4 με UEFI Bios Ug1.Όλα μια χαρά..με Chimera bootlader ή Chameleon..διαβάζω πως το θέμα μας λύνεται με τον Clover 2.0,αλλά δεν έχω δει κάποιον σαφή οδηγό..έχουμε κάτι νεότερο?Update..Τελικά ακολουθώντας τον οδηγό εδώ με την διαφορά σε μένα να φορμάρω το flashάκι μου σε FAT32 δούλεψε!Ελπίζω να φανεί χρήσιμο Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2013 από jumaru99 1
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πάρε κ άλλο ένα για.. Backup ! > http://www.insanelymac.com/forum/topic/285560-imessagemessages-fix-how-to/ Thanks mate χρήσιμο και χρηστικό.. Να σημειώσουμε ότι είναι θέμα χρόνου να υιοθετηθεί και από άλλους bootloader. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2013 από MoviemakerGr
samniotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κυριάκο διάβασα τον οδηγό σου και ήδη πήγα tony και είδα μερικές υλοποιήσεις (ως τώρα πιό πολύ σε H77M-D3H + 560 αντί για 660) Να σε ρωτήσω, για unibeast χρειάζεται οπωσδήποτε osx πάνω απο 10,6,6 οπωσδήποτε? ρωτάω γιατί έχω αυτή την αρχαιολογία που της έχω περάσει αυτό και έλεγα μπάς και...(για την εποχή τους δεν πιανόντουσαν τα ibook ) αλλιώς να στήσω vm στα 8άρια και να το κάνω απο εκεί? 1
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και αν δεν (που δεν..) τότε Vm μια χαρά..
samniotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 με μπερδεύει λίγο το unibeast διαβάζω τα βήματα αλλά δεν καταλαβαίνω απο που παίρνει το iso ή cdr file τί εννοώ τρέχω το unibeast σε vm πχ πρέπει να έχω το λειτουργικό σε κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία για να το βρεί το unibeast και να το περάσει στο usb ή πρέπει να έχω άλλο usb με το iso του λειτουργικού και άλλο με το unibeast sorry για την ασχετοσύνη αλλά προσπαθώ να βρώ άκρη με νοοτροπία windows
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα από win η αλήθεια είναι οτι θα μπέρδευε και εμένα ... αφού είσαι όμως με vm καλό είναι να έχεις το ML σε .dmg το οποίο κάνεις mount και το περιεχόμενο του το βάζεις μέσα στα Apps. To myhack installer είναι πιο εύκολο τσ κάνει ολα μόνο του αν δεις οτι δεν βρίσκεις άκρη.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Για τον φίλο που με ρώτησε σε π.μ α) Όπως είσαι κάνεις όλα τα Updates κανονικά > Δεν κάνεις restart β) Κατεβάζεις τους Drvr της nVidia από εδώ > http://www.nvidia.com/object/macosx-304.00.05f02-driver.html Τους εγκαθιστάς και Δεν κάνεις πάλι restart c) τρέχεις το τελευταίο Multibeast με τις επιλογές που βλέπεις πιο κάτω > και επιτέλους κάνεις Restart .. Ότι άλλο σου λείψει ξαναμιλάμε.
belkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εισαι ωραιος. στο δικο μου multibeast ειδα καπου μια ρυθμιση για trim την τσεκαρω ?
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Όχι θα κατεβάσεις το trim enabler.app και θα το κάνεις με αυτό.
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αν εισαι στο installation δοκιμασε να κλεισεις τα ethernet απο bios.η αφαιρεσε τα προσθετα απο το stick και φτιαξτο μονο οπως λεει ο οδηγος.
samniotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 τα δοκίμασα όλα έκλεισα το ethernet απο bios ξαναέφτιαξα το usb απο το vmware όποτε πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση τρώει κόλλημα και μου βγάζει παράθυρο να πατήσω το power μέχρι να κλείσει το pc λέω να δοκιμάσω να κατεβάσω κάποιο ΜL που να είναι σε iso απευθείας για cd μήπως το usb μου τρώει κόλλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις