nikosxir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 λόγω του ότι η κάρτα θα είναι η HD 2000 η οποία είναι εντελώς ασύμβατη ε?
nikosxir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 καμία vga με 20 - 30 ευρώ παίζει να δουλεύει Out of the box?
samniotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Kυριάκο υπάρχει περίπτωση να αρνείται να bootάρει το δικό μου εξαιτίας κάποιας συσκευής που να έχει θέμα? πχ το dvd-rw ή το ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι? *ψάχνω να βρώ τί μπορεί να φταίει...
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Όχι.. έκανες οτι σου είπα με τους nVidia ?
samniotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μάντεψε απο που γράφω τώρα .... Κατάφερα και μπήκα επιτέλους με -χ και graphicsenabler = Νο κατέβασα τους οδηγούς για την κάρτα γραφικών που ανέφερες αλλά όταν πάω να τους περάσω μου βγάζει μήνυμα ότι ο υπολογιστής μου δεν υποστηρίζει GeForce ή quadro MacBook Pro έβαλα στην αναγνώριση συστήματος κατά την εγκατάσταση - μήπως φταίει αυτό? Tελικά όπως είχες πεί, η χαρά του mac είναι να τα βρίσκεις Για να περάσεις τους οδηγούς nvidia πρέπει το σύστημα να είναι Mac Pro 3,1 4,1 5,1 περάστηκαν οι οδηγοί και επιλέχθηκε και GraphicsEnabler=Νο απο το multibeast και όλα ΟΚ (εκτός απο την κακιά συνήθεια να πατάω shift + alt για την εναλλαγή γλώσσας) Με το graphicsenabler=Νο χάνω σε κάτι απο την στιγμή που η μητρική έχει για την 660 native υποστήριξη; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2013 από samniotis
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το no είναι το native από τα 2 βρε,το yes λέει στον bootloader να την αναγνωρίσει. είπαμε 10.8.2 θα βάλεις πρώτα και nvidia χωρίς ρεσταρτ και μετά το multibeast ένα συνολικό restart.
mtzs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εγκατεστησα επιτυχως και με σχετικη ευκολια Iatkos ML2 (10.8.2 ML) σε HP HDX16 1050ev Το μονο που δεν αναγνωριζει ειναι η wireless Intel 5100 Η καρτα ειναι 3x5 cm αυτου εδω του τυπου. με 2 υποδοχες που κουμπωνουν πανω τα καλωδια της κεραιας Ανοιξα απο πισω και ειδα οτι μπορει να αντικατασταθει ευκολα. Επισης αλλαξα και το BIOS με αναλογο που απενεργοποιει το wifi check και ετσι μπορει να μπει τωρα οποιαδηποτε καρτα επανω. Ξερουμε καποια αξιοπιστη wifi PCI-e καρτα Atheros η Broadcom (επειδη ειδα οτι αυτες εχουν συμβατοτητα με OSX) κατα προτιμηση σε 300mbps που να ειναι συμβατη με το παραπανω λαπτοπ; Επισης θα ηθελα απο Ελλαδα (Αθηνα) αν ειναι ευκολο - μη μπλεκουμε με παραγγελιες μηνος και πανω απο εξωτερικο Αν υπαρχει και usb λυση στα 300mbps αναλογης εμβελειας επισης δεκτη
samniotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) πως μπορώ να δώ αν ο υπολογιστής τρέχει έτσι όπως πρέπει με hackintosh? βλέπω κάποιες καθυστερήσεις στο boot και γενικά σε διάφορες εργασίες. με ένα bench θα βγάλω άκρη ή υπάρχει άλλος τρόπος για να δώ άν οι συσκεύες λειτουργούν σωστα? απο το παρακάτω bench που έκανα βγαίνει καμιά άκρη? http://browser.primatelabs.com/geekbench2/1613290 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από samniotis
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 @mtzs Το καλύτερο που μπορείς να ψάξεις κ το φτηνότερο είναι μια Atheros AR - 9281 @samniotis κατ'αρχην δεν boot-αρεις με πρόθεμα πλέον σωστά ? Το multibeast έχει μέσα ένα πρόγραμμα μαζί με το fakesmc που λέγεται HWMonitor εγκατέστησε το,και δες αν ο πολλαπλασιαστής ανεβαίνει σύμφωνα με τον επεξεργαστή σου. Από την άλλη γίνε πιο περιγραφικός και θύμισε μου αν έχεις ssd η συμβατικό δίσκο. UpDate > Ναι ο Intel Core i5-3470 κάπου εκεί παίζει. Στο x64 θα είσαι λίγο καλύτερος.
samniotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 για την ώρα σε συμβατικό δίσκο άρχισα και τα χαζά μου 1
mtzs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 @mtzs Το καλύτερο που μπορείς να ψάξεις κ το φτηνότερο είναι μια Atheros AR - 9281 Ευχαριστω τον moviemaker παρηγγειλα ηδη απο αγγλια
VidShark7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Είμαι με iAtkos S3 v2 σε ένα Compaq Mini 110 (με 2gb ram), και προσπαθώ να παίξω βίντεο χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να παίξω βίντεο με το Movist (με ffmpeg), απενεργοποιώντας το Quicktime, αλλά κολλούσε πάρα μα πάρα πολύ... Είναι φυσικό αυτό στα netbooks;; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;; Ευχαριστώ
samniotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Έχω 2 θεματάκια που με ψιλοενοχλούν Το 1ο έχει να κάνει με το sleep που δεν μου δουλεύει - όταν πατάω sleep μαυρίζει η οθόνη αλλά οι ανεμιστήρες δουλεύουν και ο υπολογιστής δεν μπορεί να επανέλθει (αναγκαστικά hard restart) Μπορούμε να δούμε απο τα παρακάτω screenshot ποιό kext εμποδίζει και αν μπορεί να γίνει κάτι? Το 2ο έχει να κάνει με το combo πληκτρολόγιο ποντίκι της logitech (Cordless Desktop® Comfort Laser)- δεν υπάρχουν mac drivers και ειδικά στο ποντίκι δεν μου δουλεύουν τα πλαινά πλήκτρα για μπρός-πίσω στις σελίδες - πράγμα άκρως ενοχλητικό μιάς και είχα συνηθίσει τόσο καιρό. Mπορεί να γίνει κάτι?
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 @ Vidshark όπως έπαιζε στα win έτσι πρέπει να παίζει κ στο osX. οπότε αν έχει διαφορά κάτι έχει γίνει λάθος στην εγκατάσταση. @Sam πρέπει να βρεις η να φτιάξεις DSDT για να μπεις σε sleep πριν από αυτό όμως τσέκαρε αν έχεις όλες τις ρυθμίσεις σωστές στο bios,επίσης να βρεις τι σ'εμποδιζει να μπεις σε Sleep επειδή είναι περίπλοκο θέλει λίγο διάβασμα για να φτάσεις στο επιθυμητό.. Για το πληκτρολόγιο - ποντίκι λίγο πολύ αυτά μοιάζουν μεταξύ τους,οπότε αν βρεις το βοηθητικό πρόγραμμα από άλλο mouse της logi για osx πολύ πιθανόν να παίξει και το δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις