Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι καλυτερο απο tuxera ntfs? η με καλυπτει αυτο;

για codecs    βρηκα ενα     perian. παλιο ειδα ειναι, υπαρχει κατι πιο καλο και νεο;

Σε καλύπτει,υπάρχει κ το paragon ntfs for mac αν θέλεις κάτι πιο "υπεύθυνο". εγώ δεν ανακατεύω την τράπουλα αργά η γρήγορα θα βγάλει πρόβλημα αυτή η αλλαξ@κ@λι@, εγώ έχω έναν 500αρι εξωτερικό usb 3 χωρισμένο στα 2 και το κάθε λειτουργικό έχει την πλευρά του και τ'αρχεια του.

Perian = μόνος πρώτος.ότι update χρειάζεται θα σου πει αυτό αν και εφόσον.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε καλύπτει,υπάρχει κ το paragon ntfs for mac αν θέλεις κάτι πιο "υπεύθυνο". εγώ δεν ανακατεύω την τράπουλα αργά η γρήγορα θα βγάλει πρόβλημα αυτή η αλλαξ@κ@λι@

Συμφωνω και επαυξάνω αλλα καθοτι λαπτοπ και εσωτερικος 500αρης χωρισμενος στα 3 (WIN-OSX-DATA) δεν εχω αλλη επιλογη. οπως κατανοεις ειναι μονοδρομος για λαπτοπ :)

Δημοσ.

Το magic mouse δουλευει απροσκοπτα σε hackintosh με ενσωματωμενο bluetooth? Αξιζει η αγορα του;

Μεχρι στιγμης μη το ματιασω λειτουργει μια χαρα το λαπτοπ με iatkos ml2. παει σφαιρα.

Δημοσ.

Κατάφερα να εγκαταστήσω mac στο laptop-pc  , ολα καλα ακομα και καρτα γραφικων περασα

αλλα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:

οπως θα δειτε και στην εικονα που ανεβασα, μου εχει τον processor  ως unkown με 225mhz στην πραγματικοτητα το μηχανημα ειναι διπλοπυρηνο με πανω απο 2 ghz , τι μπορω να κανω ωστε να εμφανιζει κανονικα τον επεξεργαστη?

th_10775_capt_122_500lo.jpg

Δημοσ.

10.6.6 εβαλες;

Το ιδιο προβλημα εχω και γω σε ενα lenovo core2duo T7600 που το εβαλα. ενω ειναι 2.3 μου το δειχνει 1GHz

κατσε να δωσει τα φωτα του ο Ταινιοφτιαχτης

αν και νομιζω εχει να κανει με τα plist (smbios) και ισως το fakesmc 

Δημοσ.

Είναι 10.5 οπότε δεν αναγνωρίζει τον επεξεργαστή του,από 10.6.3 κ πάνω προσπάθησε,που είναι κ καλύτερο κ θα βρεις αναφορές ώστε να το κάνεις ανώδυνα.

Δημοσ.

Εχω βαλει τα snow leopard 10.5.8

Το οτι δεν αναγνωριζει τον επεξεργαστη, αυτο σημαινει οτι μπορει να εχει και καποια επιπτωση στο υλικο του λαπτοπ?

αυτο που γραφει οτι ο επεξεργαστης ειναι 225mhz σημαινει και οτι χρησιμοποιει μονο αυτα για την λειτουργια του?

Δημοσ.

Όχι,δεν έχεις επίπτωση,ούτε χρησιμοποιεί μόνο αυτό που γράφει,απλά δεν θεωρείται επιτυχημένη εγκατάσταση και φυσικά μπορεί να σου βγάλει ασυμβατότητες.

Δημοσ.

για δείτε παιδιά αυτό το info από κάποια pc που έχουμε στο γραφείο... Θεωρητικά πρέπει να παίζει το mac os με την προσθήκη μιας κάρτας γραφικών

http://formactopic.atwebpages.com/ αργεί να φορτώσει είναι 424 kb το report και το site δεν είναι και το καλύτερο αλλά είναι free

http://rapidshare.com/files/3790328501/report.zip ή εδώ zip

Δημοσ.

Οπως το ειπες, χαλαρα το σηκωνει. για τις καρτες intel HD δεν ξερω αν τις υποστηριζει native αλλα λογικα πρεπει με λιγη τροποποιηση.

στη χειροτερη παιρνεις μια φτηνη nvidia (GTS250) με 30-40 ευρω και κανεις δουλεια

Δημοσ.

βασικά έχει realtek chip ήχου που είναι το σημαντικότερο ατού και realtek κάρτα δικτύου... σύμφωνα με τον κυριάκο αυτός o i3 ενεργοποιεί την HD 2500 που είναι ασύμβατη... θέλω να τα περάσω να ψαρώσουν μερικοί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...