Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το dsdt.aml πως ακριβως το χρησιμοποιω;

το πεταω στον φακελο Extra και βαζω το chameleon να διαβασει απο εκει το dsdt στο chameleon wizard?

Δημοσ.

Eγω με ενα lenovo ideapad z580 με i5 2.5 ghz,turbo boost στα 3.1 ghz/6 gb ram/1 tb

hdd/nvidia geforce gt 635m 2gb και win8 ειναι ενταξει να βαλω osx με iatkos, ή θα εχω προβληματα?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις 2 κάρτες γραφικών που εναλλάσσονται είσαι κατά πάσα πιθανότητα οκ. Googlareto να δεις αν το έχει κάνει και κανείς άλλος ώστε να σου έρθει πιο εύκολο.

Δημοσ.

οταν εκανα εκγατασταση απο το dvd στις custom επιλογες τσεκατα μια επιλογη που ελεγε να ξεκινα με -v verbose mode με αποτελεσμα οταν τρεχει στο boot να εχει τα μηνυματα με το τι τρεχει αντι για το λογοτυπο με το μηλο, αλλα ενταξει αυτο δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα αφου μπαινει κανονικα στον ιδιο χρονο 

στο boot  αναφερει τι τρεχει και καθε φορα βλεπω το "power management failed to load" κατι τετοιο, το ειχε επιλογη απο το dvd και αυτο , μηπως να το αφαιρεσω απο τα kexts ? για να κερδισω και χρονο στο boot? 

εκανα και μια πατατα βαζοντας λανθασμενο kext fakesms  για να δει τον επεξεργαστη και σταματαγε στο boot παγωνε οποτε μετα μπηκα με safe mode με -x και μπηκα στο φακελο και το αφαιρεσα και τωρα μπαινει ξανα κανονικα

Δημοσ.

Τώρα ποιος είναι ο στόχος δεν έχω καταλάβει,να δει το 10.5 σωστά τον επεξεργαστή σου ? η προσπαθείς να βάλεις τα 10.6 που είπαμε ?

Δημοσ.

Τώρα ποιος είναι ο στόχος δεν έχω καταλάβει,να δει το 10.5 σωστά τον επεξεργαστή σου ? η προσπαθείς να βάλεις τα 10.6 που είπαμε ?

ναι στοχος μου ειναι να το κανω να δει σωστα τον επεξεργαστη, 

τωρα για τα 10.6 τα ειχα βαλει παλια αλλα δεν μου δουλευαν καλα και ανεβαζαν πολυ τις θερμοκρασιες, 

αν κανω αναβαθμιση θα παω στα 10.8.2

Δημοσ.

αν βρεις παντως λυση για να βλεπει σωστα τον επεξεργαστη ποσταρε την ειτε εδω ειτε με π.μ

εγω δεν τα καταφερα. στο ενα λαπτοπ παιζουν out of the box τα 10.8.2

στο αλλο με 10.6.8 (επεξεργαστης Τ7600) τον βλεπει σαν 1GHz. δε καταφερα να το λυσω

Δημοσ.

αν βρεις παντως λυση για να βλεπει σωστα τον επεξεργαστη ποσταρε την ειτε εδω ειτε με π.μ

εγω δεν τα καταφερα. στο ενα λαπτοπ παιζουν out of the box τα 10.8.2

στο αλλο με 10.6.8 (επεξεργαστης Τ7600) τον βλεπει σαν 1GHz. δε καταφερα να το λυσω

οκ, θα το ανεβασω εδω αν βρω καποια λυση

παροτι δεν αναγνωριζει σωστα τον επεξεργαστη τρεχει κανονικα ολα τα προγραμματα , δοκιμασα και το photoshop  που ειναι λιγο βαρυ σαν προγραμμα και δουλευει χωρις κολληματα...

Δημοσ.

και μενα μου τρεχουν κανονικα, αλλα νιωθω οτι καπου φρεναρει με τα 10.6.8. ισως να μη χρησιμοποιει και τους 2 cores μαζι

το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το Ν100 με επεξεργαστη Τ7600 τρεχει στα windows μια χαρα ενω το το HDX16 ψιλοκολλαει με επεξεργαστη καλυτερο Τ9600. πιθανολογω οτι ειναι λογω υπερθερμανσης του HP.

ενω το παραδοξο ειναι οτι με 10.8.2 παει σφαιρα σιγουρα καλυτερη αποδοση απο ενα μηχανακι με Ι5 επεξεργαστη σε windows.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...