the_firm Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Είπα κι εγώ να ασχοληθώ με macos και έμπλεξα!! Έχω ένα 2ο laptop VAIO AR71S στο οποίο το BIOS είναι κλειδωμένο! Αφού το flashαρα φάνηκαν οι επιπλέον λειτουργίες του, απενεργοποίησα το raid, ενεργοποίησα το AHCI και το VT έκανα αποθήκευση και προσπάθησα με iATKOS ML να κάνω εγκατάσταση. Έφτασα στο σημείο που μου ζητούσε τον σκληρό που επιθυμώ να γίνει αυτή και δεν εμφανίζει κανέναν από τους 2 250άρηδες που έχει επάνω!Δοκίμασα με iBoot και Snow Leopard τους είδε έκανα διαμόρφωση σκληρού εγκατάσταση μου έδειξε ότι έγινε με επιτυχία στην επανεκκίνηση κόλλησε, μαύρη οθόνη με τον κέρσορα να αναβοσβήνει πάνω αριστερά στην οθόνη!Από ότι είδα γενικά σε VAIO υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά την εγκατάσταση. Δοκίμασα επίσης και το Niresh12495-OSX-10.8 τα ίδια, μετά την επανεκκίνηση μαύρο, πολύ μαύρο!!Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δανείσει τα φώτα του θα το εκτιμούσα πάρα πολύ πάντως!Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!
tinoula Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μια και με βοηθήσατε λίγες μέρες πριν, έχω ακόμα μια ερώτηση. Έφτιαξα το ιντερνετ και όλα καλα άλλα υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα. Πάω να κάνω login με τα στοιχεία μου, στο app store και με το που πατήσω να συνδεθεί, μου εμφανίζει το μήνυμα "an unknown error has occured" και δεν συνδέεται ... Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Ολα αυτα μέσω wifi
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 @the_firm Παύλα που αναβοσβήνει σημαίνει οτι η ο bootloader έχει πρόβλημα και δεν είναι σωστά εγκατεστημένος η ότι ο σωστός δίσκος δεν έχει τα σωστά permissions.. αφαίρεσε τον δίσκο με τα win όταν παλεύεις το osx. O δρόμος προς Vaio hackint0sh είναι πάντα δυσκολότερος και ποτέ τέλειος.. και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το bios που με επιτυχία προσπέρασες. @tinoula Υπάρχουν 2-3 λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό,εμείς θα ελπίσουμε να είναι ο πιο εύκολος και αυτόν θα προσπαθήσουμε.. 1) μπες στα Networks και σβήσε το ethernet πάντα πατάμε apply σε αυτές τις περιπτώσεις. 2) πήγαινε στην διαδρομή Library > preferences > SystemConfiguration και διέγραψε το αρχείο NetworkInterfaces.plist 3) κάνεις restart και στην επαναφορά μπαίνεις ξανά στα networks και κάνεις add (+) πάλι το ethernet (apply) αν στο βγάλει σκέτο είσαι έτοιμη να κάνεις log in αν σου βγάλει ethernet n0 η κάτι παρόμοιο τότε η χρειάζεσαι ή άλλο patch για το ethernet σου,ή πρέπει να δηλώσεις την συσκευή σου με string(μην πάει ο νους σου στο κακό) μέσα στο org.chameleon.Boot.plist αρχειο.
tinoula Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν μετά από ολα αυτα μου βγαζει ethernet en1.πως να προχωρήσω? η καρτα ειναι ενσωματωμένη στην μητρική, Marvell Yukon 88E8053
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έπιασαν οι ευχές ... Τώρα είσαι εδώ δυστυχώς.> http://wiki.michaelhan.net/index.php/Fixing_App_Store_error:_%22Your_device_or_computer_could_not_be_verified._Contact_support_for_assistance.%22
the_firm Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Είπα κι εγώ να ασχοληθώ με macos και έμπλεξα!! Έχω ένα 2ο laptop VAIO AR71S στο οποίο το BIOS είναι κλειδωμένο! Αφού το flashαρα φάνηκαν οι επιπλέον λειτουργίες του, απενεργοποίησα το raid, ενεργοποίησα το AHCI και το VT έκανα αποθήκευση και προσπάθησα με iATKOS ML να κάνω εγκατάσταση. Έφτασα στο σημείο που μου ζητούσε τον σκληρό που επιθυμώ να γίνει αυτή και δεν εμφανίζει κανέναν από τους 2 250άρηδες που έχει επάνω! Δοκίμασα με iBoot και Snow Leopard τους είδε έκανα διαμόρφωση σκληρού εγκατάσταση μου έδειξε ότι έγινε με επιτυχία στην επανεκκίνηση κόλλησε, μαύρη οθόνη με τον κέρσορα να αναβοσβήνει πάνω αριστερά στην οθόνη! Από ότι είδα γενικά σε VAIO υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά την εγκατάσταση. Δοκίμασα επίσης και το Niresh12495-OSX-10.8 τα ίδια, μετά την επανεκκίνηση μαύρο, πολύ μαύρο!! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δανείσει τα φώτα του θα το εκτιμούσα πάρα πολύ πάντως! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! Μία απορία, γιατί με το iATKOS S3 v2 βλέπει του σκληρούς ενώ με το iATKOS ML όχι; @MoviemakerGR δεν υπάρχει ίχνος από win στο VAIO έχει γίνει πλήρη εκκαθάριση αυτών! Να σε ευχαριστήσω επίσης για την απάντηση σου!
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Τότε ο bootloader δεν εγκαθίσταται σωστά η εγκαθίσταται σε non active partition. Έχεις επιλέξει ahci στο bios ? Aν ναι και στις 2 περιπτώσεις τότε δεν έχει προβλεφτεί ο controler σου στο ML. H δική μου πρόταση είναι το L2 για το δικό σου μηχάνημα, το ML είναι αποκλειστικά κ μόνο 64βιτο και το μηχάνημα σου παλαιότερο οπότε ίσως δεν θα έχει τα ανάλογα kexts.Αλλά όπως σου είπα τα Vaio έχουν δική τους αποκλειστική λογική.. Ψάξε για καμιά υλοποίηση σε ίδιο η παρόμοιο μηχανημα θα βοηθηθείς πολύ ,ψάξε διεξοδικά.
tinoula Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον, εγω εφάρμοσα το από πανω και τωρα μου εμφανιζει ethernet σκετο στο network αλλα και παλι, λαμβάνω το ιδιο error. Τι να κανω;
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 @tinoula Υπάρχουν 2-3 λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό,εμείς θα ελπίσουμε να είναι ο πιο εύκολος και αυτόν θα προσπαθήσουμε..1) μπες στα Networks και σβήσε το ethernet πάντα πατάμε apply σε αυτές τις περιπτώσεις. 2) πήγαινε στην διαδρομή Library > preferences > SystemConfiguration και διέγραψε το αρχείο NetworkInterfaces.plist 3) κάνεις restart και στην επαναφορά μπαίνεις ξανά στα networks και κάνεις add (+) πάλι το ethernet (apply) αν στο βγάλει σκέτο είσαι έτοιμη να κάνεις log in αν σου βγάλει ethernet n0 η κάτι παρόμοιο τότε η χρειάζεσαι ή άλλο patch για το ethernet σου,ή πρέπει να δηλώσεις την συσκευή σου με string(μην πάει ο νους σου στο κακό) μέσα στο org.chameleon.Boot.plist αρχειο. Έκανες και την διαδικασία που είπαμε πρώτη ???
tinoula Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι και στην 7η φορά κατάφερα να συνδεθώ! Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη για το πρήξιμο! 1
secouros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα Έχω ένα λαπτοτ το Dell inspiron 1525 κατέβασα όλα τα Mac και δοκίμασα στο τελευταίο έγιναν όλα σωστά η εγκατάσταση τελιοσε χωρίς κολλήματα όταν όμως πάω να ανοίξω το λαπτοτ μου εμφανίζει το μιλο φωρτονη και μετά δείχνει μια μπλε οθόνη και μετά μαυρίλα δεν δυχνη τίποτα ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνουμε για να δουλέψουν Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
mtzs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 δοκιμασε να μπουταρεις με -v για να δεις σε τι κολαει οταν φορτωσει το bootloader εκει που επιλεγεις σκληρο η partition του MAC να φορτωσει πατας space και μετα γραψε-v Αλλη εναλλακτικη δοκιμασε και GraphicsEnabler=Yes εκει μαζι με το -v
secouros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Τα έβαλα και τα δύο και στα δύο το ίδιο πρόβλημα βγάζει στην μπλε οθόνη μετά μαύρη οθόνη και τίποτα αλο
the_firm Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 @MoviemakerGr χρησιμοποίησα τα iATKOS L2 και iATKOS ΜL2 αφού έβγαλα από το VAIO τον 2ο δίσκο δεν εμφανίζεται πουθενά ο σκληρός! Έβαλα πάλι το iATKOS S3 v2 έκανα τις ρυθμίσεις τελείωσε η διαδικασία, επανεκκίνησε μαύρη οθόνη αλλά ακούω το Stayin' Alive να παίζει!Να δοκιμάσω άλλες ρυθμίσεις για την κάρτα;
the_firm Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Καλό μήνα με μία καλύτερη Άνοιξη για όλους!Τελικά μετά από ώρες αναζήτησης και ατελείωτες δοκιμές βρήκα κάπου αυτό '-v -x PCIRootUID=1' το πληκτρολόγησα και άνοιξε κανονικά! Επειδή είναι ήδη 4:40 το πρωί και έκλεισα αισίως 15ωρο πάω για ύπνο!!!MoviemakerGr αν έχεις να μου προτείνεις κάτι από εδώ και πέρα ή όποιος άλλος έχει διάθεση θα ήμουν παραπάνω από ευγνώμων! Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις