Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποιες ερωτησεις - αποριες

1.Θελω να ξεκινησω απο τα προγραμματα που τρεχουν αριστερα απο το Language Input Menu στο menu bar στην δικια σου Φωτο. Εγω δεν μπορω να κανω το HWMonitor να βγαλει τοσο ομορφα αποτελεσματα , μηπως χρησιμοποιεις καποιο plugin ? Η' καποιο αλλο προγραμμα?

2.Στο μενου About this Mac-->More Info μου βγαζει "Mac Pro Mid 2010" και αυτο γιατι το patchara με το Multibeast Mac Pro 5.1.

Οταν το εκανα αυτο εφαγα Kernel Panic αμεσως μετα το 1ο restart και για να το διορθωσω μπηκα με -Χ (Save mode ) Folder Extra και αλλαξα το smbios.plist απο 5.1 σε 3.1 <---- αυτη μου η ενεργεια μου φαινετε καπως αντισυμβατικη μηπως εχεις να προτεινεις κατι αλλο που δεν το εχω διαβασει ?

3.Το unibeast στικακι που εχω φτιαξει ειναι με την 10.8.2 απο το Application Folder . Ειναι κακο που περασα το Update 10.8.3 ετσι απο πανω? Να κανω καθαρη εγκατασταση παλι και να περασω αμεσως το update πριν αρχισω να βαλω τα programs?

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Εμένα είναι το iStat menus εξου και η διαφορά στην Menu Bar.

2) Σβήσε το appletymcedriver.kext για να μπορείς να πας σε όποιο smbios θέλεις.

3) Το κόλπο όλο είναι να μην περάσεις καν από την 10.8.2 οπότε αν δεν βαριέσαι πρέπει να φτιάξεις καινούριο stick-ακι

μετά να κάνεις κανονικά εγκατάσταση χωρίς να φορμάρεις τον δίσκο ώστε να παραμείνουν ρυθμίσεις κ προγράμματα,και μετά combo 10.8.3 Αν έχεις voodooHDA.kext διέγραψε το πρώτα γιατί όταν η καινούρια εγκατάσταση θα σου βάλει το AppleHDA πιθανόν να φας kernel panic.

Δημοσ.

..Και η καινούρια ερώτηση είναι > Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να κάνουμε o/c στο osX τόσο απλά όσο στα Win όσοι έχουμε ξεκλείδωτους επεξεργαστές ? Μήπως τα επόμενα Mac pro θα έχουν και αυτή την δυνατότητα ?

Απάντηση > Πάρα μα πάρα πολύ πιθανόν με την 10.8.3. Μετά την άνοδο στο Geekbench η οποία με προβλημάτισε άρχισε το ψαξιματακι.

Τα αποτελέσματα στο Screenshots.

post-227308-0-43288400-1363428203_thumb.jpeg

Δημοσ.

Ευχαριστω για της απαντησεις παρα πανω Κυριακο - ειδη φτιαχνο ενα stick 10.8.3 οποτε θα κανω αλλη μια εγκατασταση να δω τις διαφορες και θα τις ποσταρο για να ξερουμε τι μας γινετε.

Αυτο με το OC το δουλευω 1 εβδομαδα τωρα , προσπαθω βεβαια να το κανω μεσα απο Bios ... Αλλα ποιο πολυ ειμαι στο διαβασμα για να δω εαν θα δουλεψει σωστα με το Hackintosh , ΔΕΝ με ενδιαφερει να παει στο θεο οσο να ειναι stable με το Hackintosh

Τι ψυκτρα εχεις BTW? H H100i που εχω πανω στο 3770k κανει εκπληκτικη δουλεια...

Δημοσ.

Ε ναι βρε φίλε αλίμονο είναι κορυφαία,εγώ έχω μια xigmatek gaia.Υπεραρκετή για τις δοκιμές μιας και δεν μ'ενδιεφερε ποτέ το o/c παρά μόνο η γνώση.

Δημοσ.

Επαιζα λιγο μεχρι να φτιαξο το 10.8.3 official stick και δοκιμασα για λιγο το iAtkos ML2

Το αποτελεσμα με ξαφνιασε ευχαριστα , αφου πηρα 1500 bench score .

Geekbench 15215 χωρις καθολου OC σε CPU και VGA αλλα με 2133  

-----------------------------------

Να σε ρωτησω κατι , που σκεφτηκα μολις τωρα

Οταν εβαλες την 660 πανω ειχες ειδη το hackintosh με την HD4000?

Και αυτο το ρωταω γιατι για να βαλω εγω (μεσω Unibeast) το 10.8.2 επρεπε να κανω εγκατασταση χωρις την 660 πανω στο PC μετα να φορτωσω τους nvidia drivers να patcharo με 10.8.x OpenGL patch by netkas απο το Multibeast και μετα το restart να μπω με GraphicsEnabler=No (η HD4000 το εχει Yes).

Και ολα αυτα τα ρωταω γιατι τωρα με το iAtkos φορτωσα μονο drivers για την 660 και Sata τιποτα αλλο , και δεν χρειαστηκε να βγαλω την 660 απο το συστημα.

post-142084-0-18931700-1363435075_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αρχικά είχα την 4000 έβαλα την 660 και μετά έκανα Update sthn 10.8.3 αλλά επειδή υπήρχαν 2x10.8.2 μια για τα παλιά και μια για τα καινούρια Mac και είχαν γίνει λίγο σαλάτα σκέφτηκα να βάλω 10.8.0 και μετά 10.8.3 combo με την 660 πάνω στο μηχάνημα από την αρχή.

Δημοσ.

Με την 660 πανω στο μηχανημα και 10.8.0 πως μπουταρες για να πας στο installation screen?

Ειχα δοκιμασει πολλα αλλα δεν πετυχε τιποτα

Με την 10.8.3 λενε οτι θα μπορεις να μπουταρεις (*νομιζω μονο με GraphicsEnalber=No) 

Κοντος ψαλμος

:devil:
Δημοσ.

Είχα περάσει τους nVidia στο stick  ;) και είχα φτιάξει special .plist από τότε αυτό το stickaki δεν υπάρχει υπολογιστής που να έχει μπει πάνω και να μην τον bootarei γι'αυτο θα το κρατήσω ανέπαφο και θα φτιάξω ένα δεύτερο με 10.8.3 direct όμως από το AppStore.

Δημοσ.

ΟΚ τωρα δεν γινετε να μην ρωτησω πως το εφτιαξες αυτο το stickaki και το ξερεις 

googlara αλλα βγαινουν ακυρα αποτελεσματα

Δωσε τα φωτα σου και τον λογαριασμο για τις σοκοφρετες παρακαλω .... :-D

Δημοσ.

Αν θυμόμουν ακριβώς την "συνταγή" δεν θα έγραφα πιο πάνω ότι θα το κρατήσω ανέπαφο ούτε θα έδινα χρήματα για να πάρω άλλο ώστε να μην το χαλάσω... Αυτό που θυμάμαι όμως πολύ καλά ήταν ότι το έφτιαχνα 2 μέρες με 10δες δοκιμές..

Σοβαρά θυμάμαι μόνο τα χοντρικά τα οποία σου έγραψα πιο πάνω.πάει καιρός αφού είναι το πρώτο μου με 10.8.0 "μεταλλαγμένο" ;)

Είχα κάνει κάποιους συνδυασμούς kexts nVidia k amd από τις 2 εκδόσεις .. αυτή είναι η κεντρική ιδέα.

Δημοσ.

Ενώ κανό εγκατάσταση και όλα πάνε καλά μετά κατά το βοοτ πού κάνουν τα μακ γιά να ανειξουν παγονη και δεν πατιετε τίποτα τι μπορώ να κανό για αφτο

Δημοσ.

as as as as

Αν θυμόμουν ακριβώς την "συνταγή" δεν θα έγραφα πιο πάνω ότι θα το κρατήσω ανέπαφο ούτε θα έδινα χρήματα για να πάρω άλλο ώστε να μην το χαλάσω... Αυτό που θυμάμαι όμως πολύ καλά ήταν ότι το έφτιαχνα 2 μέρες με 10δες δοκιμές..

Σοβαρά θυμάμαι μόνο τα χοντρικά τα οποία σου έγραψα πιο πάνω.πάει καιρός αφού είναι το πρώτο μου με 10.8.0 "μεταλλαγμένο" ;)

Είχα κάνει κάποιους συνδυασμούς kexts nVidia k amd από τις 2 εκδόσεις .. αυτή είναι η κεντρική ιδέα.

Δεν πειραζει κυριακο ειναι ΟΚ

Τωρα πισω στα δικα μας . Εφτιαξα το 10.8.3 στικ με Unibeast και ηταν οπως το περιμεναμε ποιο πανω . Αναγνωριζει την GTX 660 κανονικα και προχωραει στην εγκατασταση . Τα αποτελεσματα στα bench ηταν περιπου τα ιδια με αυτα που ειχα στην 10.8.2 , οποτε βγαζω το συμπερασμα οτι το iAtkos ML2 καθετε καλυτερα στο pc μου . Εδω στο Cinebench φαινετε η διαφορα.

-----------------------------------------------------

@Secouros : Πρεπει πριν αρχισει να bootarei στα Mac να βαλεις -x -v και να βγαλεις μια φωτογραφια να δουμε που σταματαει

post-142084-0-18902000-1363517113_thumb.png

post-142084-0-27495600-1363517123_thumb.png

Δημοσ.

Έχεις το ίδιο smbios και στις 2 εγκαταστάσεις ?

Εμένα η διαφορά προκύπτει τελικά γιατί με αυτό το smbios ανεβαίνει ο επεξεργαστής x38 max

όσο δηλαδή σωστά πάει ο 3570k στο turbo ενώ πριν έμενε στο x36..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...