Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στις 2 εγκαταστασεις σωστα αναγνωριζοταν και ανεβαινε ο CPU Κυριακο.Μαλιστα ηταν το 1ο αποτελεσμα που μου ειπες οτι ειναι καλοκουρδισμενο . Και μετα το iAtkos εβγαλε ακομα καλυτερο αποτελεσμα .

Εμενα εκατσε καλυτερα το iAtkos απο 10.8.2 official Unibeast , απο 10.8.3 upgrade και απο 10.8.3 καθαρη εγκατασταση με official Unibeast . Προφανως κατι αναγνωρισε καλυτερα απο Unibeast + Multibeast . 

Αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωσει γιατι στις επιλογες εβαλα μονο Achi Sata + Gtx Nvidia. Ολα τα αλλα τα περασα μετα μεσα απο το Multibeast.

-------------------------------------------------------

fan controller για gpu ??? Εννοεις Hardaware?

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω μια απορια αν βαλω τα 10.5.2 μετα λογικα μπορω να κανο update ομος οταν το εκανα την προηγουμενη φωρα μου πεταξε ενα kernink panic υπαρχει τροπος να τα φτιαξω καπος οστε οταν κανω την αναβαθμηση να μην μου βγαλη το panic και να γινι κανονικα το update ??

Δημοσ.

πανω απο iatkos ML2 10.8.2 απειραχτο χωρις multibeast μπαινει το 10.8.3;

Η μηπως πρεπει να το βαλω και να τρεξω multibeast μετα πριν την επανεκινηση;

Δημοσ.

ουτε που θυμαμαι για επιλογες. ουσιαστικα απειραχτο νομιζω με κατι βασικους drivers μονο και Graphics Enabler ενεργοποιημενο

9600gt για λαπτοπ η καρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ουτε που θυμαμαι για επιλογες. ουσιαστικα απειραχτο νομιζω με κατι βασικους drivers μονο και Graphics Enabler ενεργοποιημενο

9600gt για λαπτοπ η καρτα

Οταν κανουμε νεα αναβαθμιση πρεπει μετα να ξαναπερασουμε τα patch / kext που ειχαμε κανει στην αρχη για να λειτουργησουν παλι οπως και πριν . Δηλαδη εαν ειχες βαλει στο iAtkos Nvidia drivers by netkas πρεπει να το βρεις παλι στο Multibeast και να το φορτωσεις. Το ποιο συνηθισμενο που χανεται ειναι ο ηχος , πρεπει παλι να βρεις το chipset και να κανεις το καταλληλο Τικ στο κουτακι  μεσω του Multibeast . Υπαρχει περιπτωση να μην ξερεις τι εχει patcharei το iAtkos απο μονο του , αρα μπορει να χρειαστει να κανεις μια επιλογη που δεν ξερεις εαν θα δουλεψει 100% . Οποτε πρεπει να εισαι προετοιμασμενος...

Επεξ/σία από gigasteo83
Δημοσ.

καλησπέρα σας

δοκίμασα όλους τους τρόπους που βρήκα αλλα δεν γίνετε τίποτα

κατέβασα το update μέσα από την απλέ πάτησα γιά να γίνει η εκατάσταση και στο 17 τις εκατό πάγωσε ο υπολογιστής και έβγαλε το παρακάτω μήνυμα post-260177-0-18895400-1363615105_thumb.jpg μετά από ρεσταρ και τα κλασικά -x η -v-x δεν άνοιξε καθόλου μου βγάζει συνεχεια το παρακάτω μήνυμα παρακαλώ πολύ θέλω τα φώτα σας

post-260177-0-18895400-1363615105_thumb.jpg

Δημοσ.

paidia ksafnika den vlepi tin karta grafikon kai sto system information mou vgazei afto giati 

Display:

Type:    GPU

Bus:    Built-In

VRAM (Total):    64 MB of Shared System Memory

Vendor:    Intel (0x8086)

Device ID:    0x2a02

Revision ID:    0x000c

Kernel Extension Info:    No Kext Loaded

Displays:

Display:

Resolution:    1280 x 800

Pixel Depth:    32-Bit Color (ARGB8888)

Main Display:    Yes

Mirror:    Off

Online:    Yes

ti prepei na kanw giana to ftiaxw ?

Δημοσ.

Mετά από βδομάδες να προσπαθώ να περάσω τα ιτακος l2 στο laptot μου τελικά τα κατάφερα και τα έκανα να δουλέψουν έφτιαξα το wifi έφτιαξα την κάρτα γραφικών το μονο που μου λίπη τώρα είναι ο ήχος ψάχνω ακόμα για να βρω τον οδηγό του ήχου μου.

σχετική φωτό 

post-260177-0-20871200-1363708003_thumb.png

ευχαριστώ παρα πολύ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν και τα κατάφερα τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο μια ιδέα είναι όλα με επιμονη όλα τα καταφέρνουμε 

ευχαριστώ και πάλι παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο Σεκουρο :)

τρεξε το multibeast για Lion και επελεξε ΜΟΝΟ το voodo 0.7.2.

Σβησε το appletymcedriver.kext απο τα system/library/extensions (αν δεν ειναι σβησμενο) μη φας κανα kernel panic

τρεξε μετα rebuild cache, repair permissions παλι απο Multibeast.

Λογικα θα εχεις ηχο μετα το restart

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...