Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση όμως δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό που λες ούτε που ha βρω το 

ακόμα πήγα να ανοίξω μια ταινία να δω και μου πέταξε αυτό το μήνυμα ο vlc ξέρεις τι σημαίνω και τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω?

"OpenGL acceleration is not supported on your Mac

Your Mac lacks Quartz Extreme acceleration, which is required for video output. It will still work, but much slower and with possibly unexpected results."

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τα βιντεο δεν ξερω να σου απαντησω δυστυχως.

για το Multibeast (MB) θα πας εδω

http://www.tonymacx86.com/downloads.php?do=cat&id=3

στο downloads section (απαιτειται free εγγραφη για να μπορεις να δεις και να κατεβασεις αρχεια)

θα βρεις το MB for Lion 4.7.0

αφου το ξεζιπαρεις ριξτο στα applications.

Σβησε το appletymcedriver.kext απο τα system/library/extensions (αν δεν ειναι σβησμενο) μη φας κανα kernel panic

οταν το τρεξεις θα επιλεξεις ΜΟΝΟ το voodoo 0.7.2 στα drivers--> sounds.

Δεν κανεις restart

μετα τρεχεις μαζι ΜΟΝΟ τα rebuild cache, repair permissions παλι απο Multibeast, και μετα restart

Edit: Κοιτα αυτο για την καρτα Σεκουρο

http://www.osx86.net/notebooks/11513-lion-os-x-x3100-graphics-opengl-working-perfect.html

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"OpenGL acceleration is not supported on your Mac

Your Mac lacks Quartz Extreme acceleration, which is required for video output. It will still work, but much slower and with possibly unexpected results."

Η καρτα γραφικων σου δεν εχει acceleration , δεν εχει αναγνωριστει σωστα

Εαν θυμαμαι καλα (και ας με διορθωσει καποιος εαν κανω λαθος) οταν μπαινεις με Safe Mode δεν εχει acceleration η καρτα . Απο την εποχη που ειχα την ιδια καρτα στο laptop θυμαμαι να σου πω οτι ειχα βρει το kext στο osx86.net και ειχε acceleration (QE/QI ή κατι τετοιο). Αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να γραφεις καθε φορα αυτα που κανεις γιατι αυτη η καρτα ειναι τρελο πακετο , βγαινει σε πολλες διαφορετικες εκδοσεις και πρεπει να πετυχεις το kext που αφορα την δικια σου εκδοση . 

Εισαι σε σωστο δρομο αλλα εισαι ακομα στο Α , η καρτα γραφικων και το WiFi ειναι τα ποιο δυσκολα να φτιαχτουν σωστα .

Επεξ/σία από gigasteo83
Δημοσ.
έφτιαξα την κάρτα γραφικών 

το μονο που μου λίπη είναι ο ήχος έκανα αυτό που μου είπες mtzs όμως στις επιλογές στο audio δεν βρήκα αυτό που μου είπες για βάλω :(

σχετική φωτό

post-260177-0-58979000-1363740257_thumb.png
Δημοσ.

Σιγα σιγα αρχιζω το project που χρειαζομουνα απο καιρο , το νεο αποκτημα ηρθε και εδεσε με λιγη υπομονη και αρκετο ψαξιμο . 

i3 3225 πανω σε Z77X D3H , ολα δουλευουν ρολοι , restart sound sleep , εκτος απο τις 2 USB θυρες στο πισω μερος . Ειναι με την ενσωματομενη καρτα γραφικων HD4000 την οποια χρησιμοποιω κατοπιν υποδειξεως του φιλου Moviemaker .

post-142084-0-00162400-1363744113_thumb.png

Δημοσ.

Super ! .. αλλά γιατί δεν δουλεύουν οι 2 USB πίσω ??

και αφού ο 3225 δεν overclock-αρεται μπορούσες να κάνεις κ μια μικρή οικονομία στην μητρική.  ;)

Αυτό που ήδη θα κατάλαβες είναι πόσο δυνατοί και καλοί είναι αυτοί οι i3 .. κατά την γνώμη μου είναι το VFM από την στιγμή που δεν έχεις ανάγκη τους 4 πυρήνες,και οδηγάει χωρίς να τρώει μπουκάλι μέχρι και την GTX 670.

@Sec το VoodooHDA 0.2.72 εννοούσε.

Δημοσ.

θελνω να κανω εγκατασταση.το νεο 10.8.3......θα κατεβασω απο app store το λογισμικο.το καινουριο......αυτο οταν θα κανο install θα μου διαγραψη τα παντα η απλα περναιει οτι κανουριο εχει?

Δημοσ.

θελνω να κανω εγκατασταση.το νεο 10.8.3......θα κατεβασω απο app store το λογισμικο.το καινουριο......αυτο οταν θα κανο install θα μου διαγραψη τα παντα η απλα περναιει οτι κανουριο εχει?

Εαν δεν θες να χασεις κατι τοτε τρεχεις το Software Update Η' κατεβαζεις το Combo Update 10.8.3 απο την Apple.

Προσοχη ομως μην κανεις restart τρεξε παλι το Multibeast με τις ρυθμισεις για το συστημα σου και μετα restart .

Super ! .. αλλά γιατί δεν δουλεύουν οι 2 USB πίσω ??

και αφού ο 3225 δεν overclock-αρεται μπορούσες να κάνεις κ μια μικρή οικονομία στην μητρική.  ;)

Αυτό που ήδη θα κατάλαβες είναι πόσο δυνατοί και καλοί είναι αυτοί οι i3 .. κατά την γνώμη μου είναι το VFM από την στιγμή που δεν έχεις ανάγκη τους 4 πυρήνες,και οδηγάει χωρίς να τρώει μπουκάλι μέχρι και την GTX 670.

Την μητρικη την αγορασα κατα 30% φθηνοτερη απο την σημερινη της αξια οποτε σκεφτηκα να παρω καλυτερες επιδοσεις με τα ιδια λεφτα . Ο i3 οντως ειναι δυναμη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις επιδοσεις του μεχρι στιγμης .Και εγω πιστευω οτι ειναι το Value For Money για την κατηγορια αυτη και τον προτεινω σε οποιον θελει να παει σε τετοιου ειδους συστημα . 

Οι USB δεν δουλευουν γιατι οδηγουνται απο αλλο chipset , εκανα καποιες προσπαθειες με διαφορες επιλογες μεσα απο το iAtkos αλλα εφαγα kernel panic . Με το Multibeast δεν το προσπαθησα γιατι διαβασα οτι δεν το καταφεραν , οποτε θα κοιταξω ποιο καλα και μετα θα προσπαθησω . Να πω εδω για την ιστορια οτι το μηχανημα ( i3 3225 , z77x d3h , HD 4000 ) ΔΕΝ δουλεψε σωστα με iAtkos ενω δουλευει τελεια με το official Unibeast 10.8.2 και 10.8.3 . Ηταν κατι σαν να φρεναρε την ολη εμπειρια με το iAtkos και μετα με το Unibeast σαν να απελευθερωθηκε . Και τα bench μου το επιβεβαιωσαν αυτο . Εφαγα ολη την ημερα μεχρι και το βραδυ με διαφορετικες ρυθμισεις και συνδιασμους αλλα τελικα το Unibeast εδωσε καλυτερα αποτελεσματα . Αυτο ερχετε σε αντιθεση με τον i7 που δουλεψε με το iAtkos καλυτερα ... ακριβως το αντιθετο . 

Δημοσ.

@securos:

Σβησε το AppleHDA.kext απο τα S/L/E (System/Library/extenesions) η τον φακελο Extra/Extensions

Τρεξε repair permissions και rebuild kext

κανε ρεσταρτ. βεβαιωσου οτι δεν υπαρχει το AppleHDA.kext

και περασε το VoodooHDA 0.7.2 η 0.7.3 αν δε δουλεψει το 0.7.2

Μετα ξανα repair permissions kai rebuild μαζι και ρεσταρτ

Δημοσ.

δοκιμασε 0.2.7.3. η 0.2.7.4 λενε οτι μπορει να δουλευει αλλα δινει kernel panic σε μερικους.

η καρτα σου ειναι sigmatel, αλλα δε ξερω ποιο μοντελο ακριβως.

αν καταφερεις και το βρεις (μεσω windows ισως αν μπορεις να μπουταρεις) θα βοηθησεις. η αν δε μπορεις απο windows μεσω about mac στο start

Δημοσ.

καλησπερίζω  και εγω μετά από αρκετούτσικο καιρό.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής 
δεν βρίσκω kext  για gts250. Οι πληροφορίες συστήματος την βλέπουν σαν Unknown nVidia 512mb (τοσο είναι). Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα και ούτε είχα δώσει σημασία, αλλά μια που το έστησα και δουλεύει μια χαρά, θα ήθελα να φτίαξω και αυτη την ατέλεια 
Ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...