Προς το περιεχόμενο

Adsl-οτε-αντιμετώπιση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους λοιπόν εδώ και 2 εβδομάδες έχω σοβαρό θέμα με το Ίντερνετ πάντα είχα θόρυβο στην γραμμή λόγο του ότι είμαι 1,5km περίπου από το κέντρο μου και φτάνω γύρω στα 10-11 mbps και μερικές αποσυνδέσεις όχι συχνά όμως. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω 2-3 αποσυνδέσεις κάθε μέρα γενικώς δεν σέρνομαι σε download κλπ αλλά όταν παίζω online κολλάω και δεν μπορώ να hostaro ενώ παλιά μόνο εγώ έφτιαχνα. Απο το # helpdesk και την #Τεχνική Υποστήριξη μου λένε

• Να αλλάξω τα φίλτρα μου και τα σπλίτερ ( το έκανα)
  • Να με βάλουν απο FastPath σε Interleave (δεν δέχτηκα)
  • Η Γραμμή μου δεν έχει πρόβλημα μου ανέφεραν
  • Μου έκαναν reset αρκετές φορές + έκανα και εγώ

Τους είπα να κάνουν ότι νομίζουν για να αποκλείσουν το πρόβλημα από την πλευρά τους ώστε να κοιτάξω για εμένα μετά.

Έχω 2 pc, το router είναι της Baudtec (ΤW..-A0)και το έχω κοντά 3,5-4 χρόνια.

Καμία πρόταση ???

Downstream Upstream |SNR Margin: 11.5 13.3 db |Line Attenuation: 27.8 21.4 db |Data Rate: 10348 861 kbps

@HelpWanted

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς το baudtec και να πάρεις ενα πιο ποιοτικό router όπως το vigor 2710 η το 2700vg και επειδή θέλεις για Online games ζήτα τους πάλι οπως σου ειπαν και αυτοί να μπεις σε fast path Path γιατι βελτιώνεται σε πολλές περιπτώσεις κατα πολύ το ms και το lag μεσα στα παιχνίδια.

Έτσι και αλλιώς αν δεν εισαι ευχαριστημένος μπορείς να γυρίσεις παλι σε Interleave

Δημοσ.

οπως ειπε ο spanK δες για αλλο ρουτερ για αρχη.επισης κανε Port forward για τα παιχνιδια σου κτλ για να παιζει καλυτερο και κλεισε firewall κτλ.η γραμμη σου ειναι νορμαλ δεν ειναι τοσο χαλια.30 attenuation εχεις οχι 50

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...