παπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 +1 αλλα το fb φτιαχνει μοδα, ετσι και στην Ελλαδα απο τα 16χρονα εως και τους 30χρονους κανουν προμο την καταπληκτικη τους νυχτερινη ζωη. Και μολις πατησεις next να δεις την επομενη φωτο, να σου τα σουφρωμενα χειλια τραβηγμενα μεσω του καθρεφτη της τουαλετας και φοντο η χεστρα με το κωλοχαρτο... Πω πωπωπωπ τι κακια ειναι αυτη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι το facebook εκανε τα ζωα, να ειναι ζωα. Αυτο φταιει. Oχι το fb απλα οριζει τη μοδα για τα ζωα. Βαζει η Χ ανυπακρτη TV-persona photos απτα club που τριγυρναει κλπ, ε ακολουθουν μετα τα ζωα. Και βλεπεις ξερωγω ατομα που ΞΕΡΕΙΣ οτι δεν εχουν ιδιαιτερο nightlife να τιγκαρουν στις clubophotos το profil. Και παραδοξως να φαινονται και μοντελα ενω in real ειναι maximum μετριοι/μετριες Οποτε hell yeah, ειναι fashion victims ξεκαθαρα. Πω πωπωπωπ τι κακια ειναι αυτη Ναι εχω κομπλεξ με τους καθυστερημενους πειραζει?!
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μηπως τα ζωα φερανε την ζωομοδα τους στο fb και οχι το αντιθετο?
παπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι εχω κομπλεξ με τους καθυστερημενους πειραζει?! Μπας και ζηλευεις; Δηλαδη εγω ειμαι καθυστερημενος επειδη καποιος με τραβηξε φωτογραφεια; Τι αλλο θα ακουσω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μπας και ζηλευεις; Δηλαδη εγω ειμαι καθυστερημενος επειδη καποιος με τραβηξε φωτογραφεια; Τι αλλο θα ακουσω... Ναι ζηλευω τις φωτος στα club, λες και ειναι πολυ δυσκολο να το κανει ο καθενας... Ultra-urbania o καθενας θα την ζηλευε Οπως το πες, τι αλλο θα ακουσουμε... Μηπως τα ζωα φερανε την ζωομοδα τους στο fb και οχι το αντιθετο? Δεν θα ψαξω τωρα αν η κοτα εκανε το αυγο, η το αυγο την κοτα και βασικα ποια η σημασια σε αυτο που λεμε?
παπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι ζηλευω τις φωτος στα club, λες και ειναι πολυ δυσκολο να το κανει ο καθενας... Ultra-urbania o καθενας θα την ζηλευε Οπως το πες, τι αλλο θα ακουσουμε... Δεν θα ψαξω τωρα αν η κοτα εκανε το αυγο, η το αυγο την κοτα και βασικα ποια η σημασια σε αυτο που λεμε? Μαλιστα...
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι ζηλευω τις φωτος στα club, λες και ειναι πολυ δυσκολο να το κανει ο καθενας... Ultra-urbania o καθενας θα την ζηλευε Οπως το πες, τι αλλο θα ακουσουμε... Δεν θα ψαξω τωρα αν η κοτα εκανε το αυγο, η το αυγο την κοτα και βασικα ποια η σημασια σε αυτο που λεμε? Μου την σπαει να λενε μερικοι οτι το facebook φταιει σε κατι, ενω μιλαμε για ατομα που ηταν ζωα πολυ πριν το facebook. Ναι τους εδωσε μια βιτρινα να μας θυμησουν ποσο ζωα ειναι, αλλα δεν φταιει το facebook σε κατι. Επισης οσο για τις φωτο, εδω πανε στα μπουζουκια και βγαζουν φωτος, εδω και 20+ χρονια μαλιστα....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μου την σπαει να λενε μερικοι οτι το facebook φταιει σε κατι, ενω μιλαμε για ατομα που ηταν ζωα πολυ πριν το facebook. Ναι τους εδωσε μια βιτρινα να μας θυμησουν ποσο ζωα ειναι, αλλα δεν φταιει το facebook σε κατι. Ναι εν πασει περιπτωση δεν ειχα σκοπο να θιξω το fb ως ιστοτοπο, αλλα εφοσον αυτο καταλαβες καλα εκανες και διευκρινησες οτι δεν ευθυνεται το fb...Αλλο το δικο μου point, αλλο το δικο σου παντως.
slygeo87 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι σας πειράζει ρε μαλάκες πώς τη βρίσκει ο καθένας. Κάθεστε και τσακώνεστε τώρα.
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι σας πειράζει ρε μαλάκες πώς τη βρίσκει ο καθένας. Κάθεστε και τσακώνεστε τώρα. Εμενα μου την σπαει που αυτα τα ατομα εχουν τα ιδια δικαιωματα με εμενα. πχ οπως αυτο, και το κοινο τους: εχει το ιδιο δικαιωμα ψηφο με εσενα και μενα. τεσπα offtopic...
παπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εμενα μου την σπαει που αυτα τα ατομα εχουν τα ιδια δικαιωματα με εμενα. πχ οπως αυτο, και το κοινο τους: εχει το ιδιο δικαιωμα ψηφο με εσενα και μενα. τεσπα offtopic... Με ολο το σεβασμο. Τι περιμενες να ακουσεις απο καποια που παει να γυρισει τσοντα;
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Με ολο το σεβασμο. Τι περιμενες να ακουσεις απο καποια που παει να γυρισει τσοντα; Δεν εχω κατι με τα ατομα που γυρνανε τσοντες ουτε θεωρω κανενα ατομο στην βιομηχανια του σεξ να ειναι προβληματικο ή να ειναι ηλιθιο (οχι πως δεν υπαρχουν εννοειται) Πχ, (πρωην) πορνοσταρ: www.youtube.com/watch?v=TKCB3XnEOHE (και εδω κανονικη και πολυ αστεια συνεντευξη) Αλλα το οτι μια βρωμα μπορει και εχει κοινο και πανε να της παρουν συνεντευξη με ενοχλει. Οπως με ενοχλει ο καθε μαλακας "πανελιστας" και τα ατομα που τους βλεπουν στην τηλεοραση κλπ κλπ.
Xaralambos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 καλή φωτογραφική μηχανή + photoshop >imagenomic noisware proffesional
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.