Προς το περιεχόμενο

hacker

Giorgos?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω μια ερωτηση αλλα επιδει ειναι σοβαρο το θεμα παρακαλω να απαντηση καποιος που ξερει σηγουρα.στον υπολογηστη μου εχω μαλλον εναν ιο ο οποιος διμηουργη ενα new folder σε οτι κενουριο φακελο φιαξω και επισεις ειπαρχει μεσα ολα τα υπαρχοντα αρχια που ειδει ειχα στον υπολογηστη μου ομως ενα text αρχιο που ειχα που μεσα εγραφε τα νουμερα της πιστοτικις μου καρτας ξαφνικα χαθηκε χωρις εγω να το εχω σβιση ειπαρχη περιπτοση καιποις hacker να μου εχει κλεψει αυτο το αρχιο?

Δημοσ.

ενας ιος χωρις firewall και antivirus ναι κανει τον οποιοδηποτε hacker.

οπως και να χει ζητα να σου αλλαξουν την πιστωτικη αμεσα

Δημοσ.

Κανε αυτο που σου λεει ο kage, μετα κατεβασε κανα anti-virus (κανε search στο insomnia εχει πολλααα νηματα) και τελος ΜΗΝ αφηνεις ακυρες εφαρμογες να παιρνανε το firewall

firewall

allow-program-windows-7-firewall-7-468x334.PNG

Οταν βλεπεις κατι ακυρο εκει στο Name τοτε μην πατας Allow acccess!!!!!!! Αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο (εκει στο name) τοτε κανε search στο google.

Δημοσ.

θελω να κανω μια ερωτηση αλλα επιδει ειναι σοβαρο το θεμα παρακαλω να απαντηση καποιος που ξερει σηγουρα.στον υπολογηστη μου εχω μαλλον εναν ιο ο οποιος διμηουργη ενα new folder σε οτι κενουριο φακελο φιαξω και επισεις ειπαρχει μεσα ολα τα υπαρχοντα αρχια που ειδει ειχα στον υπολογηστη μου ομως ενα text αρχιο που ειχα που μεσα εγραφε τα νουμερα της πιστοτικις μου καρτας ξαφνικα χαθηκε χωρις εγω να το εχω σβιση ειπαρχη περιπτοση καιποις hacker να μου εχει κλεψει αυτο το αρχιο?

Για τσεκαρε και λιγο την πιστωτική σου.Μην εχει γινει καμια κινηση...Αλλαξε και κανεναν κωδικο της καρτας να σαι σιγουρος.

Δημοσ.

Αν στο αρχείο αυτό είχες μόνο τον αριθμό της κάρτας σου, χωρίς τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας που βρίσκεται στην πίσω πλευρά, τότε δεν μπορεί να κάνει πολλά αυτός που ενδεχομένως να σε έχει χακάρει. Το πιθανότερο είναι να μην έχει γίνει τίποτα. Πέρνα anti-virus, πρόσεχε τι κατεβάζεις, και κάνε ένα spell check την επόμενη φορά έτσι για τα γούστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...