guardianx71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας με ένα τελείος ηλίθιο πρόβλημα με το messenger 2011. Το τελευταίο καιρό και ενώ το messenger λειτουργεί κανονικά , όταν σβήνει η οθόνη από την διαχελιρηση ενέργιας - απενεργοποίηση οθόνης (ΟΧΙ αναμονή ή κάτι τέτοιο , μόνο η οθόνη) που το έχω σε 3 λεπτά , με το που κουνάω ποντίκι και επανέρχεται η οθόνη , το messenger κρασάρει με μήνυμα "σταμάτησε να λειτουργεί " και "πραγματοποιήται επανεκκίνηση του messenger" Επαναλαμβάνω ότι όσο το χρησιμοποιώ λειτουργεί κανονικά και μόνο σε αυτή την περίπτωση κρασάρει πάντα. Έκανα απεγκατάσταση επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Το μόνο που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό στο pc είναι ότι από catalyst 11.6 πήγα σε 11.8 αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε καμιά βδομάδα αργότερα. Καμιά βοήθεια για να ηρεμήσουν τα νεύρα μου?
JohnXarxas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 τι να σου πω, όταν ο δικός μου ο φορητός μπαίνει σε αναμονή (απλή απενεργοποίηση οθόνης δεν κάνω) τότε κλείνει μόνο του το ιντερνετ μήπως έχει να κάνει σχέση με αυτό? και κάτι ακόμα... Μην χρησημοποιείς messenger... δεν υπάρχει λόγος επιβαρύνει χωρίς λόγο το PC σου κάνεις chat και απο το facebook με τα ίδια άτομα και αν αυτά θέλουν να μπαίνουν μόνο msn, τότε στην σελίδα του windowslive ή αλλιώς hotmail.com πάνω λέει messenger θα το πατάς και θα κάνεις το ίδιο πράγμα απλα δεν έχεις κάμερα και τα σχετικά γνώμη μου
adams24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 περίεργο πρώτη φορά το ακούω και γιατί δεν πας στις ρύθμισης να μη σβήνει ποτέ η οθόνη σου
guardianx71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Θα το έκανα αν δεν ήθελα να σβήνει... Τέλος πάντων , φαίνεται ότι βάζοντας το με εκτέλεση ως διαχειρηστή από την καρτέλα συμβατότητα λύθηκε προς το παρόν. Μία άλλη ερώτηση αν ξέρει κανείς. Πως γίνεται ΠΛΗΡΗΣ απεγκατάσταση του msn ? Το απεγκατέστησα με το revo uninstaller σε advanced και διέγραψα τα αρχεία και τα registry entries που βρήκε μετά , αλλά φαίνεται ότι υπήρχαν και άλλα καθώς είχε κρατημένες τις ρυθμίσεις λογαριασμού μου (pass , wallpaper κτλ)
JohnXarxas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 δοκίμασε το ccleaner το οποίο αφαιρεί γενικώς σκουπίδια του συστήματος αλλά κάνει και απεγκαταστάσεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.