tolis_21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 με τα πολλα καταφερα να δω στην tv αλλα οι ταινιες ειναι σαν να χανουν ενα κλικ σε ταχυτητα ενω στον υπολογιστη παιζουν κανονικα. καμια ιδεα??
spiros151 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 re paidia exv gforce 5200 exei tv out alla den blepv tipota .me tvtool yparxei periptvsh na kataferv thpota?
vlachaquito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 molis evala mia 6800 ultra. meta apo polla katafera na ftiakso to xroma ths thleorashs alla to provlhma einai oti sto advanced mode -display mode mou vgazei san monh epilogh to single display, eno apo kato mou vgazei kanonika thn thleorash. apla den mporo na exo to clone mode. exete kamia idea??
vlachaquito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 telika katafera na to lyso monos mou & sas dino kai thn lysh se periptosh pou kapoios antimetopish to idio provlhma. vasika eixa kanei 1 mikro lathos, h karta den exei vga eksodo, mono 2 dvi, & ego eixa valei thn othonh pano sthn deyterh dvi.etsi to programma thn anagnorize san secondary device, ara den mporouse na kanei cloning. to idio symvainei kai se kapoies alles kartes pou exoun 1 vga kai 1 dvi, to programma vlepei thn dvi san primary, etsi den kaneis clone. se ayth thn periptosh apla syndeeis thn vga me adaptora pano sthn dvi
Bakxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Re paidia mporeite na voithisete ki emena? To diko mou laptop den exei eksodo s-video para mon vga pira ena kalodio apo ena site pou pairnei sima apo vga kai exei eksodo s-video alla auto to kalodio mou elege na elgkso an i karta ypostirizei leitourgia tv-out meso vga. Telika den mporesa na do eikona stin tv kserei kaneis na voithisei.
whitehed Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Βοηθεια φιλοι μου σημερα εκανα μαμακια και εκοψα το καλωδιο του TV-out!!!Εχω την nvidia 5600td και μενω Αθηνα που μπορω να βρω ενα αντιστοιχο καλωδιο??? Ευχαριστω για την βοηθεια...
johnlabi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 re paidia exo kanei kai allo post 3exoristo alla den apantise kaneis, mipos 3erete ti kalodio 8elei na sindeso tin Geforce 6600 GT AGP me tin HDTV pou exo kai na exei sima 480P 720P 1080i stin tileorasi,iparxei DVI se Component kalodio?
Cue Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Έχω συνδέσει το PC με την τηλεόραση μέσω μίας Matrox G550 και S-Video. Με όποιο πρόγραμμα και να έχω δοκιμάσει (Quicktime, WMP, WMP Classic) τα .mov αρχεία δεν περνάνε στο tv-out. Γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχει αυτό το limitation? Thx.
Cue Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Επιστρέφω αυτή την φορά με μία 9600 για χάρη του MacOS... Έλα μου όμως που όσο εύκολο ήταν με την matrox το tv-out τόσο δύσκολο το βρίσκω με την ATi. Έχω κάνει την TV extension του monitor, στο Video έχω ορίσει "Extended Desktop shows overlay in Theater Mode (full screen)" αλλά παρ' όλ' αυτά ότι ταινία παίζω φαίνεται "συμπιεσμένη" στον vertical axis. Η TV είναι μια 32' Sony CRT και την έχω συνδέσει με S-Video. Any help greatly appreciated...
Cue Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Για όποιον το βρει χρήσιμο. Τελικά κατάφερα μόνο με τους Catalyst 5.11 να παίξουν όλα σωστά και με άψογο quality. TV Out + Theatre mode + Overscan = vertically stretched image
caveneo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ερώτηση, δεν γίνεται να μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα βίντεο και στην οθόνη αλλά και στην τηλεόραση; Ποιός ο λόγος να βλέπεις μόνο σε μία, όταν διαλέγεις Clone; Τόσους πολλούς πόρους χρειάζεται για να εμφανίζει ταυτόχρονα βίντεο;
legro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Ξερει κανεις τι καλωδιο πρεπει να παρω για να συνδεσω την tv-out θυρα της καρτας γραφικων με την τηλεοραση και ποσο θα κοστισει?Η αποσταση ειναι γυρω στα 8 μετρα.
passenger57 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά έχω πάρει μια 7600 GS GEFORCE 256 mb και συνδέω το καλώδιο στην τηλεόραση αλλά δεν μου την ανιχνεύει.....ξέρει κανείς αν μπορώ να κανω κάτιτις ώστε να ενεργοποιηθεί?
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, κατάφερα να πάρω ήχο, αλλά από εικόνα τίποτα, ξέρει κανείς; Ούτε καν μου βρίσκει την TV ακόμα και μετά από επανεκκίνηση! Η κάρτα (Nvidia) έχει έξοδο S-Video και χρησιμοποιώ ένα adaptor για να την μετατρέψω σε rca και συνδέω μετά το καλώδιο rca (10 μέτρα) για να το στείλω στην τηλεόραση, αλλά tv δεν ανιχνεύεται, γιατί;
passenger57 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν...έβαλα ενα καλώδιο s-video to s-video στην τηλεόραση και μόνο τότε την ανίχνευσε...με χάλια εικόνα..και καπάκι...το έβγαλα και εβαλα τον αντάπτορα s-video σε coposite αλλά μετά έχανε την ανίχνευση.....μπορεί να δώσει κάποιος μία λύση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα