Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χώσου στην πρώην και όπου βγει.

Αλλιώς μπορεί να το σκέφτεσαι μετά και να μετανιώνεις.

ειναι μπερδεμα μεγαλο η φαση, θα πρεπει πρωτα να ξεμπερδεψω απο την νυν ,και επιπλεον ξερω οτι το ματς...το χασα οταν την εκανα...αντε τωρα να τα μπαλωσεις...

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι φιλε, αλλα λιγο πιο προχωρημενη. Τα ειχα τρια χρονια με μια κοπελα και την απατουσα με μια αλλη, ωσπου την χωρισα και εμεινα με την αλλη για δυο χρονια. Αφου κι εγω συνειδητοποιησα (χωρις ορθογραφο) οτι ακομα αγαπαω την πρωην, χωρισα, ηπια 5-6 ουισκι για να βγουν πιο ευκολα οι λεξεις και επιασα την πρωην και της ειπα τι νιωθω. Εδω κι 1,5 μηνα ειμαστε και παλι μαζι, αλλα φυσικα δεν με εχει εμπιστευτει πληρως ακομη γιατι ξερει ολη την ιστορια με την αλλη.

Αν πραγματικα εισαι καψουρης οπως λες κανε οτι περναει απο το χερι σου για να την ξανακερδισεις. Αν τωρα στην πραγματικοτητα το μονο που σκεφτεσαι ειναι οτι με την πρωην εκανες καλυτερο σεξ απ'οτι με την νυν, τοτε πρεπει να ψαχτεις λιγο καλυτερα με τον εαυτο σου.

My 2 euros.

Δημοσ.

Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι φιλε, αλλα λιγο πιο προχωρημενη. Τα ειχα τρια χρονια με μια κοπελα και την απατουσα με μια αλλη, ωσπου την χωρισα και εμεινα με την αλλη για δυο χρονια. Αφου κι εγω συνειδητοποιησα (χωρις ορθογραφο) οτι ακομα αγαπαω την πρωην, χωρισα, ηπια 5-6 ουισκι για να βγουν πιο ευκολα οι λεξεις και επιασα την πρωην και της ειπα τι νιωθω. Εδω κι 1,5 μηνα ειμαστε και παλι μαζι, αλλα φυσικα δεν με εχει εμπιστευτει πληρως ακομη γιατι ξερει ολη την ιστορια με την αλλη.

Αν πραγματικα εισαι καψουρης οπως λες κανε οτι περναει απο το χερι σου για να την ξανακερδισεις. Αν τωρα στην πραγματικοτητα το μονο που σκεφτεσαι ειναι οτι με την πρωην εκανες καλυτερο σεξ απ'οτι με την νυν, τοτε πρεπει να ψαχτεις λιγο καλυτερα με τον εαυτο σου.

My 2 euros.

ταμαμ φιλε...(και δεν παιζει αυτο που λες με το σεξ)....απλα θα φαω ηττα και το ξερω (ασε που το αξιζω..) και τοτε θα ναι χειροτερα, αυτο σκεφτομαι και κανω πισω

Δημοσ.

προσπαθα να μ@μησεις την πρωην χωρις να το μαθει η νυν εστω και ξεγελώντας την, για να δεις αν οντως ισχυουν αυτα π πιστεύεις και δεν ειναι στο μυαλο σου. Ε και αν ισχυουν και δεν παιζει να σε δεχτει πισω παρατα κ τις 2 και ξεκινα wow και γραψου και brazzers

Δημοσ.
Οταν τα χεις με καποια κανα χρονο, και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι εισαι ακομα καψουρης με την πρωην τι κανεις....?

πρωτα απο ολα ενημερωνεις την νυν σου,εφοσων η σχεση δεν ειναι μονο για σεξ, οτι τα αισθηματα σου προς αυτην δεν ισχυουν πλεον,επομενως η σχεση σας δεν βγαζει πουθενα και θα πρεπει να τελειωσει τωρα.

δεν βλεπω τον λογο να παιδευεις την κοπελα σε μια πλασματικη σχεση χωρις μελλον,ειδικα οταν εκεινη εκφραζει ειλικρινα αισθηματα αγαπης και ευτυχιας προς το προσωπο σου.

χωρισε την χωρις να την εξηγησεις τον πραγματικο λογο και απο κει και υστερα κανε οτι θες με το θεμα της πρωην.η οποια πρωην αν ειναι σοβαρη γυναικα θα πρεπει να σε φτυσει οταν της αποκαλυψεις

οτι θες να επιστρεψεις σε αυτην αφου την παρατησες για αλλην.

Δημοσ.

ταμαμ φιλε...(και δεν παιζει αυτο που λες με το σεξ)....απλα θα φαω ηττα και το ξερω (ασε που το αξιζω..) και τοτε θα ναι χειροτερα, αυτο σκεφτομαι και κανω πισω

Αν δεν φας ητα δεν θα σου φυγει η απορια ποτε. Οποτε πας χωρις κλαψες και μιζεριες και τα λες σταρατα. Αν φας ακυρο τουλαχιστον θα εχεις ενα ''closure''. Και αυτο ειναι το ποιο σημαντικο.

Δημοσ.

.η οποια πρωην αν ειναι σοβαρη γυναικα θα πρεπει να σε φτυσει οταν της αποκαλυψεις

οτι θες να επιστρεψεις σε αυτην αφου την παρατησες για αλλην.

ετσι ειναι....δυστυχως...

Δημοσ.

ετσι ειναι....δυστυχως...

Δεν ειναι καθολου ετσι. Η πραγματικη συγχωρεση ερχεται απο ατομα ωριμα και οχι απλως παρορμητικα. Αν εχει ακομη αισθηματα για σενα αξιζει ο κοπος να το παλεψεις.

Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου ετσι. Η πραγματικη συγχωρεση ερχεται απο ατομα ωριμα και οχι απλως παρορμητικα. Αν εχει ακομη αισθηματα για σενα αξιζει ο κοπος να το παλεψεις.

μετα απο ενα χρονο; λιγο αργα για αυτο.

Δημοσ.

ειλικρινα δεν ξερω ....μακαρι να ναι ετσι αν τελικα κανω την κινηση...

Δημοσ.

Ο θεος ξερει....δεν εχω κατσει να ρωτησω στα περιξ γιατι ειναι και θεμα λεπτο..ουτε ομως εχω ακουσει και τιποτα...

ηλικιες ..με το 3 αρι μπροστα.... :-)

Δημοσ.

μετα απο ενα χρονο; λιγο αργα για αυτο.

Εγω εκανα την κινηση μετα απο δυο χρονια. Και βασικα ηταν η μεγαλη της απορια, "δυο χρονια σου πηρε να το καταλαβεις"?

Δημοσ.

EliasKir, δε σου είναι δύσκολο; Εννοώ, δε νοιώθεις "υπό" μέσα σε μια σχέση που ξέρεις ότι είσαι αυτός_που_έχει_συγχωρεθεί;

Δημοσ.

EliasKir, δε σου είναι δύσκολο; Εννοώ, δε νοιώθεις "υπό" μέσα σε μια σχέση που ξέρεις ότι είσαι αυτός_που_έχει_συγχωρεθεί;

και συμπληρωνω...να φοβασαι να μην φας την δευτερη "κιτρινη" που θα σημανει "κοκκινη".....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...