Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EliasKir, δε σου είναι δύσκολο; Εννοώ, δε νοιώθεις "υπό" μέσα σε μια σχέση που ξέρεις ότι είσαι αυτός_που_έχει_συγχωρεθεί;

Καθολου. Απο την αρχη ειχα ξεκαθαρισει στον εαυτο μου οτι θα επρεπε να κανω μερικες υποχωρησεις για πραγματα που θα διαλοστελνα πιο παλια, αλλα ειμαι καθετος οσον αφορα τους παραλογισμους. Δηλαδη δεν προκειται να δεχτω οποιοδηποτε καπριτσιο απλα και μονο επειδη με "συγχωρεσε".

Ετσι ηταν στην αρχη της επανενωσης, αλλα τωρα που θυμηθηκαμε τα παλια περναμε τελεια.

Πανω απ'ολα για να πετυχει πρεπει να υπαρχουν και αισθηματα απο την μερια της.

και συμπληρωνω...να φοβασαι να μην φας την δευτερη "κιτρινη" που θα σημανει "κοκκινη".....

Αν εννοεις αν σκεφτομαι να ξανααπατησω, ουτε καν μου περναει απο το μυαλο. Απο την ολη φαση νιωθω σαν να εγινα καλυτερος ανθρωπος.

Αλλα μην περνεις την δικια μου περιπτωση σαν το μονο παραδειγμα γιατι στην δικια σου μπορει το τελος να μην ειναι αισιο.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή φάση. Εγώ δε νομίζω να μπορούσα να το διαχειριστώ στη θέση σου.

Άντε, νύχτες και να σας βγει σε καλό εύχομαι.

Δημοσ.

Αν εννοεις αν σκεφτομαι να ξανααπατησω, ουτε καν μου περναει απο το μυαλο. Απο την ολη φαση νιωθω σαν να εγινα καλυτερος ανθρωπος.

Αλλα μην περνεις την δικια μου περιπτωση σαν το μονο παραδειγμα γιατι στην δικια σου μπορει το τελος να μην ειναι αισιο.

οχι δεν αναφερομαι στην απιστια αλλα σε καθημερινες διαφωνιες αψιμαχιες ...αλλα αφου το ξεκαθαρισες οτι δεν παιζει εισαι ΟΚ...

Δημοσ.

αν μαθεις οτι σε απαταει αυτη τωρα,τι θα κανεις;

Δεν ειναι τοσο απλο man. Απο την ερωτηση φαινεται οτι μαλλον δεν καταλαβες πολυ καλα την περιπτωση μου. (δεν λεω κατι ειρωνικα ε)

οχι δεν αναφερομαι στην απιστια αλλα σε καθημερινες διαφωνιες αψιμαχιες ...αλλα αφου το ξεκαθαρισες οτι δεν παιζει εισαι ΟΚ...

Εγω απλα ηξερα οτι επρεπε να συμβιαστω με μερικες αλλαγες στην διαθεση στην σρχη. Δηλαδη εκει που ειμασταν μελι γαλα, ξαφνικα θυμοταν τι εχει γινει και χαλιοταν. Στο ξαναλεω, αν δεχτεις παραλογισμους εχεις χασει το παιχνιδι. Η ηττοπαθεια δεν ειναι προσον που θα κανει μια γυναικα να σε σεβαστει.

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλο man. Απο την ερωτηση φαινεται οτι μαλλον δεν καταλαβες πολυ καλα την περιπτωση μου. (δεν λεω κατι ειρωνικα ε)

δηλαδη; :huh:

Δημοσ.

δεν θα σου πω κανε αυτο η το αλλο.

απλα σκεψου καλα.

1)ΓΙΑΤΙ χωρισες με την πρωην.

2)ο λογος εξακολουθει να υπαρχει;

3)οταν ειχες χωρισει πως ειχες νιωσει; σκατα ή δεν σε ενοιαζε;

4)μηπως απλα η πρωην αποτελει μια σιγουρη δοκιμασμενη συνταγη;

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι είδος αγάπες είναι αυτές.

Oυτε εγω! Ασε που τρομάζω στην ιδέα ότι είχαν προγαμιαίες σχέσεις!!!!

Δημοσ.

Δεν είναι αυτό που λέω.Δηλαδή την αγαπούσες για ένα χ διάστημα και ύστερα σταμάτησε και άρχισε άλλη και μετά σταμάτησε την άλλη και άλλη και άλλη.Μα αυτό δεν είναι αγάπη.

Δημοσ.

χαχα πολυ θρασσος εχεις να θες να τα ξαναβρεις μαζι της. ευχομαι να μην σε περιμενε και να εχει βρει καποιον καλυτερο,ομορφοτερο και να ειναι εγκυος στο δευτερο της παιδι.

ετσι για να μαθεις. κατσε εκει που εισαι τωρα ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει

Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι φιλε, αλλα λιγο πιο προχωρημενη. Τα ειχα τρια χρονια με μια κοπελα και την απατουσα με μια αλλη, ωσπου την χωρισα και εμεινα με την αλλη για δυο χρονια. Αφου κι εγω συνειδητοποιησα (χωρις ορθογραφο) οτι ακομα αγαπαω την πρωην, χωρισα, ηπια 5-6 ουισκι για να βγουν πιο ευκολα οι λεξεις και επιασα την πρωην και της ειπα τι νιωθω. Εδω κι 1,5 μηνα ειμαστε και παλι μαζι, αλλα φυσικα δεν με εχει εμπιστευτει πληρως ακομη γιατι ξερει ολη την ιστορια με την αλλη.

Αν πραγματικα εισαι καψουρης οπως λες κανε οτι περναει απο το χερι σου για να την ξανακερδισεις. Αν τωρα στην πραγματικοτητα το μονο που σκεφτεσαι ειναι οτι με την πρωην εκανες καλυτερο σεξ απ'οτι με την νυν, τοτε πρεπει να ψαχτεις λιγο καλυτερα με τον εαυτο σου.

My 2 euros.

καλος @#$%^*($#%^ κι εσυ

Δημοσ.

Δεν είναι αυτό που λέω.Δηλαδή την αγαπούσες για ένα χ διάστημα και ύστερα σταμάτησε και άρχισε άλλη και μετά σταμάτησε την άλλη και άλλη και άλλη.Μα αυτό δεν είναι αγάπη.

Mα γιατι να αγαπαει μονο μια; Γιατι να μη μοιράσει όλη του την αγάπη σε όσο περισσότερο κόσμο μπορει; Ετσι δεν είπε να κάνουμε ο Κυριος, ο Μεγαλοδύναμος, ο Ουράνιος πατέρας μας; Δεν ειναι χριστιανικό αυτο;

χαχα πολυ θρασσος εχεις να θες να τα ξαναβρεις μαζι της. ευχομαι να μην σε περιμενε και να εχει βρει καποιον καλυτερο,ομορφοτερο και να ειναι εγκυος στος δευτερο της παιδι.

ετσι για να μαθεις. κατσε εκει που εισαι τωρα ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει

καλος @#$%^*($#%^ κι εσυ

Διακρίνω καπχοιο κομπεξ; Μας παράτησε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...