Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι μωρε τους καημενους. που παρατησαν τις γκομενες για αλλες και μετα απο χρονια θυμηθηκαν οτι τις θελουν ακομη. και ποσο χαζη ηταν η αλλη που γυρισε πισω, πες μου ποσο.

Δημοσ.

Ναι μα αυτό είναι λαγνεία όχι αγάπη.Αν θέλεις κάνε αλλά αντικειμενικά δεν είναι αγάπη,αν είναι έτσι.Αν έχει συνέχεια ημερονομηνία λήξης.

Δημοσ.

ναι μωρε τους καημενους. που παρατησαν τις γκομενες για αλλες και μετα απο χρονια θυμηθηκαν οτι τις θελουν ακομη. και ποσο χαζη ηταν η αλλη που γυρισε πισω, πες μου ποσο.

Αν ζητήσει ταπεινά συγχώρεση πρέπει να γίνει δεκτη. Ετσι ορίζει το Χριστιανικό μας δόγμα. Δεν πιστευω να είσαι καμια απιστη και συ!

Δημοσ.

Oχι το καλυτερο ηταν που την κερατωνε ο χρηστης Elias με αλλη ενω ειχανε σχεση αλλα απο την στιγμη που τον δεχτηκε πισω να μην τολμησει να του κανει τσαλιμια η κερατωμενη σχεση του γιατι δεν θα το ανεχτει.

Αυτο ηταν το πιο γαματο.

Δημοσ.

Ναι μα αυτό είναι λαγνεία όχι αγάπη.Αν θέλεις κάνε αλλά αντικειμενικά δεν είναι αγάπη,αν είναι έτσι.Αν έχει συνέχεια ημερονομηνία λήξης.

Αυτό ηταν έργο του Σατανα. Τώρα γύρισε στο δρόμο του Θεου, όπως ο ασωτος υιός.

Δημοσ.

ενώ οι γυναίκες δεν επιστρέφουν ποτέ.. ούτε κερατώνουν.. ούτε αφήνουν τους γκόμενούς τους για άλλους..

έλα βρε pavlinara.. σοβαρέψου...

Δημοσ.

ενώ οι γυναίκες δεν επιστρέφουν ποτέ.. ούτε κερατώνουν.. ούτε αφήνουν τους γκόμενούς τους για άλλους..

έλα βρε pavlinara.. σοβαρέψου...

σπανιες οι περιπτωσεις. κοροιδευομαστε τωρα?

Δημοσ.

Oχι το καλυτερο ηταν που την κερατωνε ο χρηστης Elias με αλλη ενω ειχανε σχεση αλλα απο την στιγμη που τον δεχτηκε πισω να μην τολμησει να του κανει τσαλιμια η κερατωμενη σχεση του γιατι δεν θα το ανεχτει.

Αυτο ηταν το πιο γαματο.

εγω θα επεστρεφα μονο για εκδικηση. να το κοιταξεις φιλε ηλια. πιασε το κουτελο σου, προεξεχει κατι?

Δημοσ.

Εμένα με απάτησε μια μεθυσμένη(γιατί μόνο άμα δεν τα έχουν 400 κάνουν έτσι πράγματα)και την εκδικήθικα ρίχνοντας την στα αιμοβόρα πιράνχας στην ζούγκλαν του αμαζονίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...