johnieXoX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 σπανιες οι περιπτωσεις. κοροιδευομαστε τωρα? μάλλον εσύ κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.. το ίδιο κερατώνουν άντρες και γυναίκες.. δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο..
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Εμένα με απάτησε μια μεθυσμένη(γιατί μόνο άμα δεν τα έχουν 400 κάνουν έτσι πράγματα)και την εκδικήθικα ρίχνοντας την στα αιμοβόρα πιράνχας στην ζούγκλαν του αμαζονίου. Ωπα, ωπα ξεφευγουμε. Μετανόησες μετα από αυτη σου την πραξη; Αυτη θα τιμωρηθει στην αλλη ζωη.
Andreas2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα για κλαθε κακη πράξη υπάρχει επιτίμιο.Για αυτό τις κάνω και μετά μετανοώ και είμαι μια χαρά.
pavlinara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μάλλον εσύ κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.. το ίδιο κερατώνουν άντρες και γυναίκες.. δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο.. πες μου λιγο γνωριζεις ζευγαρι παντρεμενων που ο αντρας να μην εχει κερατωσει την γυναικα? εγω οχι. πραγματικα.
johnieXoX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 γνωρίζω ζευγάρια παντρεμένων που ο άντρας κερατώνει την γυναίκα του, και ζευγάρια που η γυναίκα κερατώνει τον άντρα της... ξέρω και ζευγάρια που κανείς δεν κερατώνει κανέναν.. yeah...
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 πες μου λιγο γνωριζεις ζευγαρι παντρεμενων που ο αντρας να μην εχει κερατωσει την γυναικα? εγω οχι. πραγματικα. εγω ξερω.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 πες μου λιγο γνωριζεις ζευγαρι παντρεμενων που ο αντρας να μην εχει κερατωσει την γυναικα? εγω οχι. πραγματικα. Αρα ή οι γυναικες ειναι διπλάσιες από τους αντρες ή καποιες είναι λιγο πιο πο..νες από οσο θελουν να λένε ότι ειναι.. @andreas2 αν το κανεις συνέχεια ομως ο Θεος θα το καταλάβει και θα σε βάλει τιμωρια.
g_alkis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα για κλαθε κακη πράξη υπάρχει επιτίμιο.Για αυτό τις κάνω και μετά μετανοώ και είμαι μια χαρά.
athlios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εγω ξερω. μη πεις "οι γονεις μου." ιτς ε τραπ.
egw_eimai_re Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μπα δεν ειναι αυτο...μακαρι να ταν..τουλαχιστον θα τον καθαριζα τον πουστη και θα ησυχαζα.. Γιατί επειδή μαμάει την πρώην σου; lol
pavlinara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 οι γυναικες για να κερατωσουν πρεπει κατι να τις εχει κανει ο αλλος. ενω οι αντρες και χωρις λογο θα πανε με μια που γνωρισαν σε ενα μπαρ. Άντε κανεί. ζιλικουρτι κι εσυ
egw_eimai_re Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 οι γυναικες για να κερατωσουν πρεπει κατι να τις εχει κανει ο αλλος. ενω οι αντρες και χωρις λογο θα πανε με μια που γνωρισαν σε ενα μπαρ. lol 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα