Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σπανιες οι περιπτωσεις. κοροιδευομαστε τωρα?

:confused:

μάλλον εσύ κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.. το ίδιο κερατώνουν άντρες και γυναίκες.. δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο..

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα με απάτησε μια μεθυσμένη(γιατί μόνο άμα δεν τα έχουν 400 κάνουν έτσι πράγματα)και την εκδικήθικα ρίχνοντας την στα αιμοβόρα πιράνχας στην ζούγκλαν του αμαζονίου.

Ωπα, ωπα ξεφευγουμε. Μετανόησες μετα από αυτη σου την πραξη; Αυτη θα τιμωρηθει στην αλλη ζωη.

Δημοσ.

:confused:

μάλλον εσύ κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.. το ίδιο κερατώνουν άντρες και γυναίκες.. δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο..

πες μου λιγο γνωριζεις ζευγαρι παντρεμενων που ο αντρας να μην εχει κερατωσει την γυναικα? εγω οχι. πραγματικα.

Δημοσ.

γνωρίζω ζευγάρια παντρεμένων που ο άντρας κερατώνει την γυναίκα του, και ζευγάρια που η γυναίκα κερατώνει τον άντρα της...

ξέρω και ζευγάρια που κανείς δεν κερατώνει κανέναν.. yeah... B)

Δημοσ.

πες μου λιγο γνωριζεις ζευγαρι παντρεμενων που ο αντρας να μην εχει κερατωσει την γυναικα? εγω οχι. πραγματικα.

εγω ξερω.

Δημοσ.

Αρα ή οι γυναικες ειναι διπλάσιες από τους αντρες ή καποιες είναι λιγο πιο πο..νες από οσο θελουν να λένε ότι ειναι..

@andreas2 αν το κανεις συνέχεια ομως ο Θεος θα το καταλάβει και θα σε βάλει τιμωρια.

Δημοσ.

Μπα δεν ειναι αυτο...μακαρι να ταν..τουλαχιστον θα τον καθαριζα τον πουστη και θα ησυχαζα.. :blink:

Γιατί επειδή μαμάει την πρώην σου; lol

Δημοσ.

οι γυναικες για να κερατωσουν πρεπει κατι να τις εχει κανει ο αλλος. ενω οι αντρες και χωρις λογο θα πανε με μια που γνωρισαν σε ενα μπαρ.

Άντε κανεί.

ζιλικουρτι κι εσυ

Δημοσ.

οι γυναικες για να κερατωσουν πρεπει κατι να τις εχει κανει ο αλλος. ενω οι αντρες και χωρις λογο θα πανε με μια που γνωρισαν σε ενα μπαρ.

lol 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...