Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι γυναικες για να κερατωσουν πρεπει κατι να τις εχει κανει ο αλλος. ενω οι αντρες και χωρις λογο θα πανε με μια που γνωρισαν σε ενα μπαρ.

δηλαδή, οι γυναίκες κερατώνουν από εκδίκηση, ενώ οι άντρες κερατώνουν επειδή είναι παρορμητικοί και σκέφτονται με λάθος κεφάλι...

άποψη βασισμένη σε στερεότυπα άλλων εποχών, που και να την δεχτεί κανείς, δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος.. ο άντρας που ακούσια και παρορμητικά κάνει κάτι και μετά το ξεχνάει, ή η γυναίκα που καταστρώνει ολόκληρο σχέδιο εκδίκησης με σκοπό να πονέσει τον άλλον και μόνο..

(το ίδιο ισχύει και αν η γυναίκα γνωρίσει κάποιον στο μπαρ και μετά την εκδικηθεί ο άντρας..)

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα με απάτησε μια μεθυσμένη(γιατί μόνο άμα δεν τα έχουν 400 κάνουν έτσι πράγματα)

Πέστα ρε ανδρεα με τις ξεφτιλισμένες να πούμε. Το παίζουν παρθένες και μόλις πιούν 1 ποτό και κλάσουν, κάνουν τα χειρότερα.

Δημοσ.

ενταξει εγω εχω σαν παραδειγμα αυτα που βλεπω γυρω μου. εσυ μπορει να ζεις σε αλλο κοσμο

ή μπορεί εσύ να ζεις σε άλλο κόσμο.. who knows? B)

Δημοσ.

ναι μωρε.

Οταν τα χεις με καποια κανα χρονο, και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι εισαι ακομα καψουρης με την πρωην τι κανεις....? εκτος απο......

article_0_016F3874000004B0_798_468x471.jpg

την ειδες η ετσι ξαφνικα την θυμηθηκες?

Δημοσ.

εχω ένα φίλο που όταν τσακωνόταν με την κοπέλα του, αυτή για να τον τιμωρήσει του έκοβε το σεξ για αρκετό καιρο, μηνα και βαλε. Εφταιγε μετά αυτός που την κεράτωνε με ό,τι έβρισκε;

Δημοσ.

εχω ένα φίλο που όταν τσακωνόταν με την κοπέλα του, αυτή για να τον τιμωρήσει του έκοβε το σεξ για αρκετό καιρο, μηνα και βαλε. Εφταιγε μετά αυτός που την κεράτωνε με ό,τι έβρισκε;

εξαρταται. τι εβρισκε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...