Firith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα, θα ηθελα προσωπικες εμπειριες και τι δρομο ακολουθησατε οταν αρχισανε να μη σας πληρωνουν απο τη δουλεια σας. Φανταζομαι οτι υπαρχουν αρκετοι που το εζησαν αυτο, εγω ειμαι τωρα 1 μηνα απληρωτος (μαλλον φαινεται λιγο) αλλα ειναι προβλημα οταν εχεις ενοικια και λογαριασμους και δεν υπαρχουν δανεικα καν. Ενας συναδελφος θα παει απο αυριο επιθεωρηση για καταγγελια, εγω ακομη δε ξερω τι θα κανω. Μας εχουν πει για αρχες του μηνα να περιμενουμε (και μετα τι δε ξερω). Η εταιρια παντως λεφτα δεν εχει οποτε με την καταγγελια δε ξερω τι μπορει να γινει, ισως να σκασουν τα αφεντικα λεφτα(που εχουν)?
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν υπάρχουν λαλάκια, δύσκολα τα πράγματα. Η επιθεώρηση παίζει ρόλο διαμεσολαβητή για εξωδικαστική λύση. Σε περίπτωση μη συμβιβασμού πάει δικαστικά όποιος θέλει, πράγμα που δε νομίζω ότι συμφέρει για το μισθό ενός μήνα. Η επιθεώρηση δεν μπορεί να υποχρεώσει τον εργοδότη να πληρώσει από την τσέπη του τις υποχρεώσεις της εταιρείας.
leonidas_fs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ποσο καιρό είσαι απλήρωτος? Η εταίρια ποσο προσωπικό έχει?
LOULATRANS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ψαξε για αλλη δουλεια,και ΟΜΑΔΙΚΑ κυνηγατε τα δεδουλευμενα,τα οποια θα τα παρετε αλλα οχι νωριτερα απο 8-10 μηνες.απο εμπειρια φιλου....... αν μονο εσενα εχει απληρωτο,κατασχεσε μονος σου οτι προιον βγαζει η εταιρια,χωρις να το καταλαβουν.ναι σου λεω να τον κλεψεις,οπως σε κλεβει αυτος. και μην βγει κανενας να πει για ελειψη παραγγελιων-δουλειων,γιατι οταν ειχε,επρεπε ο εργοδοτης να καβατζωσει λιγα στην ακρη για τις δυσκολες εποχες ,και οχι να τα κανει βιλες ,αυτικινητα και γκομενες ΟΛΑ!!!!!!!!!!!
Firith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ενα μηνα απληρωτος, 9 ατομα προσωπικο. Απλα περισσοτερο σκεφτομαι οτι ειμαι σε κατασταση "ομηριας" γιατι μεχρι να μας απολυσουν δεν εχω κανενα εσοδο, ουτε και ΟΑΕΔ μπορω να παω και πληρωνω και 250€ το μηνα βενζινες... Ολοι απληρωτοι ειναι LOULATRANS...
leonidas_fs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Απο εμπειρά φίλου μου σου λέω: 1) Αν είσαι καιρό απλήρωτος φύγε 2) Αν δεν εχει λεφτα η εταιρία,αλλα πραγματικά δεν εχει φύγε και μην μπείς καν στο κοπο να το κυνηγήσεις. Τον χρόνο σου θα χάσεις. Μιλα με το λογιστήριο αν μπορείς. 3) φεύγωντας πάρε κάτι μαζί σου. Περα απο την πλάκα μιλάω σοβαρά! Ο φίλος μου ήταν 5 μήνες απλήρωτος! Μίλουσε διαρκώς με το λογιστήριο και όλο έλεγαν οτι θα βρούν χρήματα. Εντέλει του είπε η λογίστρια οτι δεν υπάρχει ούτε € !! Τότε ο φίλος μου πήρε ενα pc και έφυγε. Απλα τα πράματα. Κάποια άλλα άτομα απο την δουλεία του κυνήγησαν τον εργοδότη με δικαστήρια και ιστορίες, αλλα ακόμα τρέχουν. Και κατα πάσα πιθανότητα τρέχουν άδικα. Ενα μηνα απληρωτος, 9 ατομα προσωπικο. Απλα περισσοτερο σκεφτομαι οτι ειμαι σε κατασταση "ομηριας" γιατι μεχρι να μας απολυσουν δεν εχω κανενα εσοδο, ουτε και ΟΑΕΔ μπορω να παω και πληρωνω και 250€ το μηνα βενζινες... Κάνε υπομονή ενα μήνα ακόμα. Είναι σχετικά νωρις.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι, πολύ καλή ιδέα να βουτήξεις κάτι από την εταιρεία: Υπό το πρίσμα αυτό, η υπεξαίρεση τιμωρείται καταρχήν με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, ενώ αν το αντικείμενο της είναι ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας, με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους. Σε περίπτωση δε που το αντικείμενο της υπεξαίρεσης υπερβαίνει το ποσό των 73.000 ευρώ, η υπεξαίρεση καθίσταται κακουργηματική και ο υπαίτιος τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. http://www.capital.gr/law/articles.asp?id=584556&subcat=105 Μωρέ τι του προτείνετε του ανθρώπου...
Firith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ωραιο αυτο με το pc, και χρειαζομαι και μια αναβαθμιση δε θα με κυνηγανε μετα ομως λες? εστω αφου με πληρωσουν? edit: θα παρω καρτες και cpu αν ειναι και θα αφησω το κουφαρι να κοιτεται :PPPP
leonidas_fs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Φίλε οταν ο άλλο σου χρωστάει 4,000-5,000 €, δεν θα κάνει θέμα για ενα pc!
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Φίλε οταν ο άλλο σου χρωστάει 4,000-5,000 €, δεν θα κάνει θέμα για ενα pc! says who?
leonidas_fs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 says who? Ε πρέπει να είναι πολύ τρόμπας!! Ελεος! Αλλα εντάξει 1 μήνα απλήρωτος είσαι οκ..αν δεις οτι συνεχίζεται αυτό, ετοιμάσου να την κάνεις!! Καλου κακού, αρχισε να ψάχνεις σιγα σιγα για τίποτα άλλο... Ο εργοδοτης σου είναι εντάξει τύπος ή μαλ@κας?
viper2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ε πρέπει να είναι πολύ τρόμπας!! Ελεος! Αλλα εντάξει 1 μήνα απλήρωτος είσαι οκ..αν δεις οτι συνεχίζεται αυτό, ετοιμάσου να την κάνεις!! Καλου κακού, αρχισε να ψάχνεις σιγα σιγα για τίποτα άλλο... Ο εργοδοτης σου είναι εντάξει τύπος ή μαλ@κας? ειναι τρομπας επειδη θα τον δωσει επειδη θα τον κλεψει...? fab
Firith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ε πρέπει να είναι πολύ τρόμπας!! Ελεος! Αλλα εντάξει 1 μήνα απλήρωτος είσαι οκ..αν δεις οτι συνεχίζεται αυτό, ετοιμάσου να την κάνεις!! Καλου κακού, αρχισε να ψάχνεις σιγα σιγα για τίποτα άλλο... Ο εργοδοτης σου είναι εντάξει τύπος ή μαλ@κας? hmmm...παντως εμενα μου χει φερθει οκ σε γενικες γραμμες, δε θελω να φερθω και ασχημα δηλαδη.
pavlinara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 2 φιλες μου ακομη περιμενουν λεφτα μετα απο 2 χρονια. γυρω στο χιλιαρικο και οι 2. φυσικα οι τυποι δεν εμφανιστηκαν στην επιθεωρηση εργασιας που επρεπε. και περιμενουν να γινει δικαστηριο. τιποτα δεν θα γινει απλα την πατησες.
leonidas_fs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι ρε αν περιμένεις να πάρεις τα δεδουλευμένα χέσε μέσα. Απο την στιγμή που λές οτι είναι καλός άνθρωπος δείξε λίγο κατανόηση και εσυ για ενα χρονικό διάστημα. Παρ'ολα αυτα κράτα μια πισινή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα