klainmaingr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) On/off topic Είναι η ιδέα μου ή ο τύπος είναι ίδιος με τον saul;εδιτ: Μόλις είδα και το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας. Κάθε τηλεφώνημα και κάθε συζήτηση, ένα μεγάλο facepalm. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2015 από klainmaingr 3
gavros10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μετα το 8ο επεισοδιο και την ιστορια του κουιν... μηπως εχουν δηλωσει οτι προκειται να αλλαξουν κατι απο τα τελευταια επεισοδια;
gpgalanis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Επιτέλους! Ίσως το καλύτερο επεισόδιο της σειράς! NOT!
koystado Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Πόσα επεισόδια έχει ακόμα αυτός ο κύκλος; άλλα 4 νομίζω σύνολο 12
Kasrith Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Απότι βλέπω εδώ, καλά έκανα και το παράτησα επιτέλους και δεν ασχολήθηκα φέτος έτσι;
patrickdrd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 για μενα οχι, μια χαρα εξελιξη και τροπη εχει, οκ, δεν ειναι και ... "μπροντι" αλλα μια χαρα στεκει ακομα
Ntenteras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο σε εμένα αρέσει η φετινή σεζόν περισσότερο απ' ότι οι προηγούμενες; Γιατί τόσο θάψιμο παιδιά; 2
TAKE5 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Από την περσινή είναι (ή μαλλον ήταν γιατί το τελευταίο πάει προς τα περσινά) καλύτερη.
Fan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο σε εμένα αρέσει η φετινή σεζόν περισσότερο απ' ότι οι προηγούμενες; Γιατί τόσο θάψιμο παιδιά; Σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή (ετσι κι αλλιώς δεν γινόταν να είναι χειρότερη γιατί πιο κάτω δεν πήγαινε) αλλά σίγουρα όχι από τις 3 πρώτες σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα