poihths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ειναι καλο το homeland?τι ειδος ειναι; τσόντα με πλοκή
coveb74 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη στο είδος της παίδες. Είναι σαν το Bf που όλοι το κράζουν αλλά όλοι λιώνουν σε αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει εναλλακτική.
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη στο είδος της παίδες. Είναι σαν το Bf που όλοι το κράζουν αλλά όλοι λιώνουν σε αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει εναλλακτική. Για όλα υπάρχουν εναλλακτικές. Όπως για το BF υπάρχουν τα COD, HL, UT, Far Cry, Doom κοκ, έτσι και για το Homeland υπάρχει το Americans, εξαιρετικές σειρές και οι 2...
Πανος999 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ειμαι ακομα στο 2ο κυκλο..εχω δρομο..Πολυ ωραια φαινεται μεχρι στιγμης!
maximusgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αγαπημένη σειρά με εξαιρετικές ερμηνείες! Την πρωταγωνίστρια την αντιπαθούσα σφόδρα πριν το Homeland και τα κατάφερε να με κάνει να τη γουστάρω τρελλά!!!
lefter Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εγω ειμαι ακομα στο 2ο κυκλο..εχω δρομο.. Πολυ ωραια φαινεται μεχρι στιγμης! Και μετα εχει ενδιαφερον
Πανος999 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Τελειωσα κ τν 3ο κυκλο..Κριμα πολυ κριμα.. Θα παμε για τν 4ο απο βδομαδα..Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλος!
star12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ξεκίνησε ο 6ος κύλος!!! καλα που δεν ειπες κω .τελεια παραγγελνω πιτσα και μπυρες και ετοιμαζομαι για πολυ κλαμα 1
timon92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 παιδιά έχει παρατηρήσει κανεις μια ομοιότητα σε saul και ιβάν σαββίδη (πρόεδρο του παοκ)
poihths Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 παιδιά έχει παρατηρήσει κανεις μια ομοιότητα σε saul και ιβάν σαββίδη (πρόεδρο του παοκ) ναι την έχουν και οι 2 μικρή! 1
coveb74 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 είναι διαθέσιμο σε ελλάδα παίδες στα γνωστά κανάλια; Σε αυτό που παρακολουθώ εγώ, στα λινκς του 6ου κύκλου λένε Σύντομα. thnx in advnace
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα