Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποίηση prepaid card κύπρου

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια,προσφατα επέκτησα μια ανανεωση της παλιας μου prepaid πηρα τηλέφωνο την Παρασκευή και μου ειπε οτι ενεργοποιήθηκε εβαλα μέσα 26 Ευρώ και τώρα που πάω να αγοράσω κατι μέσω paypal (το οποιος κοστίζει 25,99 δολλάρια)μου βγάζει You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.πρέπει να την κανω link and confirm Μέσω paypal?αλλα θυμάμαι την προηγούμενη δνε την είχα κάνει(μου κράτησε 6 (5 ενεργοποιηση+1 επειδη εκανα καταθεση)

Δημοσ.

φιλε -5 παει 20 αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο που γράφω ειναι σε δολλάρια...φιλε εγω την προηγούμενη δεν την ειχα κανει Link

For security and legal reasons, there are initial limits on how much money customers can send, receive, and withdraw using their PayPal accounts. Confirming your card raises some of these limits and makes you a Verified PayPal member. αρα δεν χρειάζεται μεχρι καποιο σημείο ετσι?

Δημοσ.

τωρα που δοκιμασα μεσω Moneybookers.com μου λέει

We were unable to deduct 16.67 GBP from your credit/debit card because the transaction was declined by your card issuing bank.

To continue with this payment we advise that you try again using a different credit/debit card.

μα τι σκατά κανουν στην Κύρπρου?δεν την ενεργοποιησαν ακομα?τι γίνεται?

Δημοσ.

ΑΝ θυμάμαι καλά, πρέπει στο paypal να αλλάξεις την νέα ημερομηνία λήξης της κάρτας.

εμένα νομίζω μου το είχε ζητήσει μόνο του

Δημοσ.

μεσω Moneybookers.com δοκιμασ ανα κανω αγορα τωρα και μου έβγαλε αυτο.θελει καποιο χρονο να ενεργοποιηθει?την Παρασκευη πηρα τηλ για να την ενεργοποιήσω και μου ειπε οτι ενεργοποιήθηκε αλλα αλλού διαβάζω οτι θέλει χρόνο.σημερα ειναι η τρίτη ημέρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...