fotis_lyk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 γεια σας. εχω μια μητρικη καινουργια (μισο χρονο την εχω) και εχει θυρες usb 2.0 (και δυο 3.0) το προβλημα ειναι οταν βαζω στικακια οτι γραφει οτι οι θυρες μου δεν ειναι 2.0 και οτι η συσκευη λειτουργει καλυτερα με θυρες 2.0. οταν ομως βαζω τον εξωτερικο σκληρο μου οι θυρες λειτουργουν μια χαρα. επισης οι θυρες 3.0 λειτουργουν κανουν το ιδιο. δηλαδη στα στικακια τα χανουν. μπορει καποιος να μου δωσει λυση?
kostisstam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα μέχρι τον Αύγουστο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το έφτιαξα.
SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πια μητρική έχεις ? Τις βάζεις τις συσκευές στις μπροστά θύρες η πίσω στον υπολογιστή ?
kostisstam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Απάντησε στο ερώτημα του SPANK. Ίσως βοηθήσει.
fotis_lyk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πια μητρική έχεις ? Τις βάζεις τις συσκευές στις μπροστά θύρες η πίσω στον υπολογιστή ? λοιπον. και μπροστα και πισω συμβαινει το ιδιο. εχω την παρακατω μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523240
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.