Kasrith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το κινητό το έχω μια μιση βδομάδα. Χωρίς να έχει πέσει, και χωρίς την παραμικρή αγρια κίνηση μου έμεινε το κουμπί της έντασης στο χέρι. Έλεος. Δεν φαίνεται να είναι σπασμένο, οπότε δεν μπορούν να πουν ότι φταίω εγώ... Παω τώρα να μαλλώσω. Αν είναι δυνατόν. Έριξα και μια ματιά στα ξένα forums, και είναι αρκετές οι περιπτώσεις δυστυχώς. Δεν διανοείται κινητό "super phone" τελευταίας τεχνολογιάς και απλα να πέφτουν κουμπιά.
nikoskon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αν δεις αυτά τα super phones εκ των έσω, θα διαπιστώσεις πως δεν είναι και τόσο super. Αν πιάνουν τα χέρια σου, το αλλάζεις και μόνο σου το κουμπί. Σε αντιπροσωπεία/επίσημο service, δεν μπορώ να φανταστώ πόσα € θα σου ζητήσουν.
Kasrith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αν δεις αυτά τα super phones εκ των έσω, θα διαπιστώσεις πως δεν είναι και τόσο super. Αν πιάνουν τα χέρια σου, το αλλάζεις και μόνο σου το κουμπί. Σε αντιπροσωπεία/επίσημο service, δεν μπορώ να φανταστώ πόσα € θα σου ζητήσουν. Μολις γυρισα, και δεν με χρεώνουν τίποτα. Μου δίνουν νέα συσκευή έτσι απλά χωρίς φασαρίες. Πάντως είναι μεγάλη μαλακία... Το καλό που του θέλω του καινούργιο να αντέξει πολύ παραπάνω από 2 βδομάδες... Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσω backup, για να εχω τα apps, contacts και ρυθμησεις στην νέα συσκευή? Και θέλω να του κάνω κανα wipe να σβησω τα στοιχεία/accounts μου από αυτό Thnx
nikoskon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μολις γυρισα, και δεν με χρεώνουν τίποτα. Μου δίνουν νέα συσκευή έτσι απλά χωρίς φασαρίες. Πάντως είναι μεγάλη μαλακία... Το καλό που του θέλω του καινούργιο να αντέξει πολύ παραπάνω από 2 βδομάδες... Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσω backup, για να εχω τα apps, contacts και ρυθμησεις στην νέα συσκευή? Και θέλω να του κάνω κανα wipe να σβησω τα στοιχεία/accounts μου από αυτό Thnx Είσαι root; ΥΓ: Μπράβο στην HTC για το after sales support...
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μολις γυρισα, και δεν με χρεώνουν τίποτα. Μου δίνουν νέα συσκευή έτσι απλά χωρίς φασαρίες. Πάντως είναι μεγάλη μαλακία... Το καλό που του θέλω του καινούργιο να αντέξει πολύ παραπάνω από 2 βδομάδες... Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσω backup, για να εχω τα apps, contacts και ρυθμησεις στην νέα συσκευή? Και θέλω να του κάνω κανα wipe να σβησω τα στοιχεία/accounts μου από αυτό Thnx Aυτα μονο οι Canucks τα κανουν! To ιδιο προβλημα στην Εληνικη αντιπροσωπεια ειμαι σιγουρος πως θα ηταν "λογω υγρασιας" οποτε θα πληρωνε κανεις πολλα γιουρια. Κατεβαζεις το Titanium back up. Αν εισαι rooted ακομα καλυτερα γιατι θα κρατησει μπακαπ και των data των εφαρμογων. Παιρνεις μπακαπ των εφαρμογων και αντιγραφεις τον φακελο του Titanium στο pc. Μετα βαζεις τον φακελο στη θεση του στη νεα συσκευη και κανεις restore (αφου εοανεγκαταστησεις το titanium. Αυτο για τις εφαρμογες αν τις εχεις κατεβασει εκτος market. Αν ειναι απο market, ignore και απλα βαζοντας το gmail σου στη νεα συσκευη θα εχεις και τις εφαρμογες. Για τις επαφες, απλως τις συγχρονιζεις με το gmail. Οταν περασεις το gmail στη νεα συσκευη θα περασουν και οι επαφες. Για τις ρυθμισεις δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι. Wipe γενικα γινεται απο τα settings> Privacy> Factory Data Reset. Ειδικα στη συσκευη σου δεν ξερω, αλλα για δες αν υπαρχει αναλογο path. Είσαι root; ΥΓ: Μπράβο στην HTC Canada για το after sales support... Fixed
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Είσαι root; Δεν του χω κάνει root όχι... Για της επαφές, έχω κάνει export στην SD. Τα apps μπορώ να τα ξαναβρώ όποτε πριν τους το πάω απλά θα βάλω Factory Settings και τέλος. Aυτα μονο οι Canucks τα κανουν! To ιδιο προβλημα στην Εληνικη αντιπροσωπεια ειμαι σιγουρος πως θα ηταν "λογω υγρασιας" οποτε θα πληρωνε κανεις πολλα γιουρια. Κατεβαζεις το Titanium back up. Αν εισαι rooted ακομα καλυτερα γιατι θα κρατησει μπακαπ και των data των εφαρμογων. Παιρνεις μπακαπ των εφαρμογων και αντιγραφεις τον φακελο του Titanium στο pc. Μετα βαζεις τον φακελο στη θεση του στη νεα συσκευη και κανεις restore (αφου εοανεγκαταστησεις το titanium. Αυτο για τις εφαρμογες αν τις εχεις κατεβασει εκτος market. Αν ειναι απο market, ignore και απλα βαζοντας το gmail σου στη νεα συσκευη θα εχεις και τις εφαρμογες. Για τις επαφες, απλως τις συγχρονιζεις με το gmail. Οταν περασεις το gmail στη νεα συσκευη θα περασουν και οι επαφες. Για τις ρυθμισεις δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι. Wipe γενικα γινεται απο τα settings> Privacy> Factory Data Reset. Ειδικα στη συσκευη σου δεν ξερω, αλλα για δες αν υπαρχει αναλογο path. Thanks για το info. Όλα τα apps νομίζω απο το Market τα χω (μια μιση βδομάδα το χω το ριμάδι, ούτε να ψάξω εκτός Market apps δν πρόλαβα ) Το Titanium Backup, χρειάζεται να έχω το προγ και στον υπολογιστή η απλά παίρνω τον φάκελο? Και ψάχνοντας στο Market βρίσκω top εφαρμογή Titanium Backup * Root - Free. Αυτό φαντάζομαι έτσι? (ο άσχετος ) Τα contacts τα κάνει αυτόματο sync στο Gmail account η πρέπει να το κάνω εγώ χειροκίνητα?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν του χω κάνει root όχι... Για της επαφές, έχω κάνει export στην SD. Τα apps μπορώ να τα ξαναβρώ όποτε πριν τους το πάω απλά θα βάλω Factory Settings και τέλος. Thanks για το info. Όλα τα apps νομίζω απο το Market τα χω (μια μιση βδομάδα το χω το ριμάδι, ούτε να ψάξω εκτός Market apps δν πρόλαβα ) Τα contacts τα κάνει αυτόματο sync στο Gmail account η πρέπει να το κάνω εγώ? Κανονικα πρεπει να του εχεις ορισει εσυ να το κανει. Αν βλεπεις ενα εικονιδιακι g διπλα απο την καθε επαφη σου σημαινει πως εισαι οκ, ειναι συγχρονισμενη. Επειδη προσωπικα ειχα κανει αντιστροφα τον συγχρονισμο, περιμενε καλυτερα τον Νικο να σου πει ακριβως πως γινεται Αν και αφου τις εχεις exported, αν πατησεις import θα εισαι οκ οπως και να εχει. ΕΝΤΙΤ: Μισο να σου στειλω Pm για το Titanium γιατι θα πηξεις με το απλο Αν και αφου ειναι απο μαρκετ οι εφαρμογες δεν θα σου χρειαστει, αλλα εχε το για future use. Οχι, δεν χρειαζεται pc client, απλως copy 'n paste τον φακελο. ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ Το Titanium θελει απαραιτητως root και εγω τα εχω παιξει μαλλον λογω της ωρας, σορυ! Κατεβασε αυτο εδω https://market.android.com/details?id=com.rerware.android.MyBackup&hl=en και απλως κανε copy τον φακελο που θα δημιυργησει η εφαρμογη.
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αν και αφου τις εχεις exported, αν πατησεις import θα εισαι οκ οπως και να εχει. Contacts successfully synced to Gmail. Να και το πολυ συζητημένο κουμπί. Απο την μια μεριά μόνο έχει εξόγκωμα για να "γραπώνει" το τηλέφωνο. Η άλλη πλευρά έχει μια (φθηνή) κόλλα και thats it. Όποτε λογικά θα είναι συνεχείς πρόβλημα. New users beware... Έτσι και μου πέσει ξανα στο μέλλον και δεν το καλύψουν, έτσι θα το αφήσω. Σιγά μην πληρώνω για να μου βάζουν λίγη κόλλα εκει πέρα και να μου το πλασάρουν για φτιαγμένο.
nikoskon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Πέτρο καθάρισες για πάρτη μου! Σωστός ο λογοτέχνης! Επειδή με το factory reset μπορεί να μην γίνει format της εσωτερικής sd, πας Settings > Storage > Format internal SD και είσαι άρχων!
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παντως ειναι μεγαλο fail της HTC να μην το εχει προβλεψει αυτο. Και η πλακα ειναι πως θα ορκιζομουν οτι το Sensation εχει την καλυτερη ποιοτητα υλικων για συσκευη με android. Αλλα αν ειναι να πεφτουν τα κουμπια στο ασχετο, αναθεωρω...
Kasrith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ένταξη τελικά, μου δώσανε νέα συσκευή χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ευτυχώς. Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν είχα κάνει κάπως backup τα apps γιατί δεν βρισκω ένα συγκεκριμένο τώρα ενώ ήταν πριν στο market. APN On/Off, πολύ μου την σπάει που δεν το βρίσκω τώρα... Ελπίζω αυτό να αντέξει και να μην ψάχνω κουμπιά σε 2 βδομάδες.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ένταξη τελικά, μου δώσανε νέα συσκευή χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ευτυχώς. Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν είχα κάνει κάπως backup τα apps γιατί δεν βρισκω ένα συγκεκριμένο τώρα ενώ ήταν πριν στο market. APN On/Off, πολύ μου την σπάει που δεν το βρίσκω τώρα... Ελπίζω αυτό να αντέξει και να μην ψάχνω κουμπιά σε 2 βδομάδες. Lol chill man! https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.apnonoff&hl=el
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εν τω μεταξύ το APNdroid έγινε μόνο donate... που πριν καιρό ο dev του, έσκιζε τα ρούχα του πως θα υπάρχουν παράλληλα και οι 2 εκδόσεις(free+donate)...
Kasrith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.apnonoff&hl=el Εκείνο ήταν που είχα κατεβάσει αλλά διάβαζα πολλά σχόλια ότι χαλούσε ρυθμησεις και κινητά δεν λειτουργούσαν μετά κτλ. Τελικό μια χαρά, μου έστειλε εκείνο που ειχα ο δημιουργός. Ερώτημα είναι γτ να αποσυρθεί από τι Market...
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εκείνο ήταν που είχα κατεβάσει αλλά διάβαζα πολλά σχόλια ότι χαλούσε ρυθμησεις και κινητά δεν λειτουργούσαν μετά κτλ. Τελικό μια χαρά, μου έστειλε εκείνο που ειχα ο δημιουργός. Ερώτημα είναι γτ να αποσυρθεί από τι Market... Ποιό αποσύρθηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα