therock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εχετε δοκιμασει καποιο δωρεαν και ευχρηστο εργαλειο δημιουργιας βασεων δεδομενων? Ψαχνω για κατι που να ειναι ελαφρυ και να μην επιβαρυνει το συστημα μου, με σκοπο να δημιοργησω καποια απλα αρχεια βασης δεδομενων. Με μια προχειρη αναζητηση στο google δεν βρηκα κατι που να ξεχωριζει. Τσεκαρα κανα-δυο αλλα δεν ηταν και τοσο ευχρηστα. Οποτε οποιος εχει δοκιμασει κατι μου λεει. Ευχαριστω.
therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τελικα λεω να ξεκινησω σε openoffise base, αλλα δεν βρισκω αν μπορει το .odb format που παρεχει να γινει Migrate αργοτερα σε καποιο που να χρησιμοποιουν και οι commercial db editors.
therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αccess? hmm? Ανοιγει odb? Νομιζω πως οχι...
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δε θυμαμαι... νομιζω πως οχι. Με ενα google θα το βρεις αμεσως. Εγω νομιζα κατι για database και οχι για συγκεκριμενα .odb αρχεια
therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Nαι αλλα η access δεν ειναι ουτε freeware ουτε lite, οποτε λεω δεν θα εννουσες αυτο...
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 freeware δεν ειναι, αλλα πιστευω τωρα πια την εχουν ολοι, εκτος και αν δε θελουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.