we_will_rise Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα, αγόρασα τις προάλλες την κάτωθι εσπρεσσιέρα (αν μπορεί να ονομαστεί έτσι) η πωλήτρια μου είπε ότι όταν είναι έτοιμος ο εσπρέσσο η βαλβίδα σφυρίζει.. Το πρόβλημα είναι ότι η δικιά μου ΔΕΝ ! Βάζω νερό μέχρι κάτω απ'την βαλβίδα Βάζω εσπρέσσο στο φίλτρο και τον πατάω καλά Το βιδώνω καλά, δεν χάνει αλλά αν δεν κάθομαι από πάνω να βλέπω θα μου καεί γιατί η βαλβίδα δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα να την χαλαρώσω και να την σφίξω αλλά πάλι τίποτα... Ξέρει κανείς τι παίζει να φταίει ;;;
freedubus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 1. Δεν πρέπει να τον πατικώνεις τον καφέ 2. Μήπως έχει βουλώσει η βαλβίδα;
we_will_rise Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ξαναπροσπάθησα χωρίς να τον πατηκώσω..! Για την βαλβίδα πως θα το ελέγξω ??
freedubus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 γαμησε της λιγο τα πρέκια με κάτι π.χ. οδοντογλυφίδα
we_will_rise Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 παίζει να θέλει να είναι τελείως στεγνή πριν χρησιμοποιηθεί ;; γιατί εγώ το πλένω και το χρησιμοποιώ κατευθείαν
lary7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Σε 2 που ειχα δοκιμασει δεν σφυριζε γενικα καθολου. Υπαρχει περιπτωση να σου λεει πιπες ο πωλητης.
we_will_rise Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 την έβγαλα τελείως.. έχει ένα έμβολο με ελατήριο το οποίο προφανώς σπρώχνεται απ'τον ατμό και ακούγεται το σφύριγμα... Το έμβολο κινείται κανονικά...
tmjuju Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Όπα παρεξήγηση… Όταν τελειώνει το νερό (ετοιμος ο καφές), ακούγετε να κάνει μπουρμπουλήθρες ο σωλήνας που είναι μέσα στο μπρίκι. Τη βαλβίδα στο πλάι δεν έπρεπε να την πειράξεις. Και μπορεί να τη χάλασες. Η βαλβίδα είναι εκεί σε περίπτωση που είναι βουλωμένος ο εσωτερικός σωλήνας για να μη σκάσει η βάση.
we_will_rise Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μάλιστα... Μόλις ακούσω τον ήχο του νερού που βράζει είναι έτοιμος δηλαδή.. καλώς..
tmjuju Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ναι, σφυρίζει και λίγο μαζί με τις μπουρμπουλήθρες. Καλό είναι να μη μένει παραπάνω γιατί καίγεται ο καφές και χάνει και όποια υποψία από καϊμάκι. Δοκίμασε να πιέζεις αρκετά τον καφέ για λίγο περισσότερο καϊμάκι… αλλά στην τελική δε τρέχει και τίποτα. Θέλει καθαρισμό μεν και καλό ξέπλυμα σε κάθε χρήση, αλλά να αποφεύγεις το υγρό για πιάτα, τουλάχιστο όχι συχνά. Όλα τα χημικά καθαριστικά μπορεί να αφήσουν γεύση. γαμησε της λιγο τα πρέκια με κάτι π.χ. οδοντογλυφίδα Βρε συ για βαλβίδα ασφαλείας συζητάμε Προσοχή με τις βαλβίδες και τις ηλεκτρικές ασφάλειες, συνήθως είναι εκεί για το καλό μας Γιατί όχι πιεσμένο τον καφέ? Εντωμεταξύ αυτά τα μπρικάκια είναι ότι πρέπει για κάμπινγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.