Teo.Xin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παιδια καλησπερα..Προσφατα πηρα καινουριο Router και το εχω στο δωματιο μου στο οποιο τυχαινει και να κοιμαμαι..Εχω ακουσει γενικα οτι δεν κανει να εχεις το ρουτερ σου εκει οποτε θα ηθελα να το βγαλω εξω απ το δωματιο μου και θελω να το βαλω σε αποσταση περιπου 8-11 μετρων απ τον σταθερο μου υπολογιστη. Η ερωτηση μου ειναι:Θα ηταν καλυτερο να τραβηξω καλωδιο χαλκου απ το ρουτερ μεχρι τον υπολογιστη ή θα ηταν καλυτερο να βαλω μια ασυρματη καρτα δικτυου στον σταθερο και να συνδεομαι ασυρματα?? Ξερω οτι με Ethernet εχω μεγαλυτερες ταχυτητες απ οτι ασυρματα αλλα μηπως ειναι μεγαλη η αποσταση?
tilbellos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Όταν λες δεν κάνει εννοείς για το ασυρματο; Αν δεν το χρειαζεσαι μπορεις να το απενεργοποιησεις Πάντως αν θες να το μετακινησεις βαλε καλώδιο για να δουλευει καλυτερα και να μην εχεις προβληματα
Teo.Xin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Επειδη εχω κι αλλους υπολογιστες στο σπιτι πρεπει να το εχω ανοιχτο..Επισης δεν μπορω να κλεισω το ρουτερ τα βραδυα γιατι η συνδεση ειναι VoIP που σημαινει οτι οταν κλεινω το ρουτερ, δεν θα εχω τηλεφωνικη γραμμη...
Teo.Xin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Anyway σ ευχαριστω για τα tips!!Μια τελευταια ερωτηση: ΑΝ ηταν να διαλεξεις τι θα εκανες?
tilbellos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Θα το αφηνα οπως ειναι, να σου δωσω ενα παραδειγμα, αν εσυ εχεις το ρουτερ στο δωματιο σου και ο γειτονας εχει ενα ασυρματο τηλεφωνο, του γειτονα θα βαραει πιο πολυ
Pinball1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν το χρειαζεσαι μπορεις να το απενεργοποιησεις Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς την ασύρματη λειτουργία και θες να την απενεργοποιήσεις μπαίνεις στο μενού του router και την απενεργοποιείς έτσι; Μετά όμως αν θες την ξαναεργοποιήσεις πρέπει να το συνδέσεις με τον υπολογιστή με καλώδιο;
tilbellos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς την ασύρματη λειτουργία και θες να την απενεργοποιήσεις μπαίνεις στο μενού του router και την απενεργοποιείς έτσι; Μετά όμως αν θες την ξαναεργοποιήσεις πρέπει να το συνδέσεις με τον υπολογιστή με καλώδιο; Ακριβως
Mika Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 αν επιμενεις να το απομακρυνεις και εχεις την ορεξη να κανεις το μερεμετι πηγαινε με καλωδιο. και τωρα που το σκεφτομαι, αν ο υπολογιστης σου οπως λες δεν κλεινει ποτε, μια χαρα θα εκπεμπει και ασυρματη καρτουλα του μεσα στο δωματιο σου.
Teo.Xin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους σας!!Πληρως διαφωτιστικο!!Σας ευχαριστω και παλι!!
Pinball1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως Οπότε απ' ότι καταλαβαίνω το καλύτερο είναι να απενεργοποιείς το router εντελώς όταν δεν το χρειάζεσαι.
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 απλα κλεισε το ασυρματο και συνδεσε τον υπολογιστη με καλωδιο. μη το μετακινησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.