choppersan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, εδω και καιρο λεω να αλλαξω απο forthnet σε καποια αλλη εταιρια, καθως δεν εχω μεινει ευχαριστημενος εδω και ενα χρονο τουλαχιστον μου κανει κολπα και το μονο που κερδιζω απο τεχνικη υποστήριξη ειναι κοροιδια. Πληρωνω 2play 24 και αντι να ειμαι τουλαχιστον για 15mbs ειμαι στο 4mbs. Καιρος να αλλαξω λοιπον και θελω να ρωτησω εσας τι πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για την περιοχη που μενω..Νεα Ιωνια κεντρο. Εχω ακουσει οτι ειναι καλη η HOL ισχυει? Αν μπορειτε προτεινετε μου την καλυτερη δυνατη λυση. Ευχαριστω
krypton Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 αν μπορείς δώσε μας τα στατιστικά της γραμμής σου να δούμε τι παίζει με τη γραμμή σου γιατί και να αλλάξεις πάροχο υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσεις τίποτα. π.χ. αν πας ΟΤΕ ο οποίος έχει υψηλό snr θα κλειδώνεις πολύ χαμηλότερα απ'οτι κλειδώνεις τώρα.
chad21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παρόμοια ερώτηση κ από μένα! Σκέφτομαι να πάω σε cyta μένω Θεσσαλονίκη Κέντρο! κανείς που να έχει κάνει σύνδεση να μας πει την εμπιρεία του? έχει καλό σήμα ή μερα παρά μέρα θα είμαστε στα τηλέφωνα?
choppersan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τι εννοεις περισσοτερες πληροφοριες? Αν εννοεισ τεστ για ταχθτητα και τετοια κοιτα εδω...
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Εννοει να μπεις στη σελιδα του ρουτερ σου, εκει που λεει γραμμη Dsl και απο εκει να κανεις copy paste τα στοιχεια..Θα δεις να γραφει πχ την ταχυτητα συγχρονισμου..(downstream,upstream),snr, Line attenuation,power transmit κλπ..
choppersan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Uptime: 3 days, 22:03:33 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 16.562 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 5,0 / 11,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,5 / 8,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 1 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 9 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 24 / 0 FEC Errors (Up/Down): 29 / 86.888 CRC Errors (Up/Down): 29 / 532 HEC Errors (Up/Down): 2.170 / 415 Αυτα εννοεις?
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ναι...Κοιταξε να δεις...Απο αυτα που βλεπω snr, line atenuation..η γραμμη σου ειναι καλη...Δεν ξερω τι παιζει με τα errors.. Επισης το μοντεμ δειχνει να συγχρονιζει στα 16 Mbps... Αυτα που μπορω να σου πω για αρχη πρωτου μπει καποιος πιο ειδικος απο εμενα στον τομε αυτο ειναι: 1) Μην βασιζεσαι στο speedtest... Μπες εδω: ftp.ntua.gr και βαλε να κατεβασεις το 1ο και το 3ο(τα 2 μεγαλα) και δες με ποσα Mb κατεβαζεις(συνολικα και τα 2 μαζι) 2) Εχεις βαλει φιλτρακια ? 3) Αποσυνδεσε τις τηλεφωνικες συσκευες σου και συνεδεσε μονο το modem απευθειας χωρις προεκτασεις εκει που μπαινει η γραμμη στο σπιτι σου και δες τι παιζει..
choppersan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το πρωτο το κατεβαζει με 300 και το 3ο με 420 με ανεβοκατεβασματα κατα 10 πανω 10 κατω Στα 16 δεν ειναι οσο και να θελω να το πιστεψω...Συνεχεια η ταχυτητα μου(συμφωνα με speedtest) ειναι στα 3mb παραπανω ουτε καν...Κολλαω ακομα και στα πιο απλα ραγματα οπως το ανοιγμα μιας σελιδας!!!
BalthazarX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δοκιμασε τοτε την απευθειας συνδεση του μοντεμ που σου ειπα.. Επισης δεν ξερω μηπως κανενα reset θα βοηθουσε..
choppersan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το ιδιο γινεται εδω και καιρο μην πω και πανω απο χρονο...Δεν ειναι θεμα μοντεμ... το εχω κανει αυτο που λες...
weber122 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 η γραμμή σου φαίνεται καλή. μπορεί να έχει πρόβλημα το μόντεμ, δοκιμασες άλλο μόντεμ? επίσης δοκίμασε το μοντεμ κατευθείαν στη πρίζα να δεις αν σου κολαει πάλι. πάντως, συμφωνα με τα στατιστικά της γραμμής σου, αν πας σε άλλο πάροχο δεν σε βλεπω να συγχρονιζεις και πιο πάνω
choppersan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Θα δοκιμασω με αλλο μοντεμ....Προτινεις κανα μοντεμ εσυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.