paylidis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 παιδιά θελω και εγω να παρω κάποιο θερμαντικο στοιχείο για ένα χώρο περίπου 30 τετραγωνικά και είμαι μεταξύ ενος πανελ υπερυθρων και ενος ή δύο καλοριφέρ λαδιου. Δε με ενδιαφέρει να ζεσταίνεται όλος ο χώρος αλλα κυρίως γυρω απο εκει που κάθομαι. Η οικοδομή ειναι δεκαετίας με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου αλλα θαρρω πως δε θα αξίζει φέτος. Καποια προταση;
kambog Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 οσο εκπτωση και να εχει ειναι ακριβα. Για τους θερμοπομπούς τι αποψη εχετε; Τους ακριβούς θερμοπομπός που έχω είναι με υπέρυθρη δηλ.θερμαίνουν τον αέρα και σταδιακά θερμενουν και την ύλη για να έχουμε περισσότερη οικονομία. Η οικονομική σειρά που έχω είναι κλασικοί θερμοπομποί που θερμενουν μόνο αέρα κλασικές καταναλώσεις εννοείτε χαμηλότερες από το πετρέλαιο. Τώρα παίζει ρόλο και η ποιότητα θέρμανσης που έχεις με τα πάνελ που αν δεν την αισθανθείς δεν θα καταλάβεις τη εννοώ. Πάντως άτομα που βάλανε περισσή (πάνελ με τα κανονικά watt για τον χώρο τους) φέτος το λένε και σε φίλους τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα