athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ναι αλλα αν το ψυγειο ειναι γεματο με ντελιβεροχαρτα τι να κάανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Πολλα πραγματα μας κανουν κακο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν τα χρησιμοποιουμε ή δεν τα τρωμε, πχ η ακτινοβολια με τα κινητα τηλεφωνα που ο καθενας μας εχει και 2-3 κινητα στο σπιτι ή το ασυρματο router. Oπως και το κρεας εκτος αν δεν το μεγαλωνεις ο ιδιος, που ξερεις τι προσθηκες και ορμονες εχει? Φιλενάδα ψάξε να βρεις τι εστί φορμόλη και μετά πες μου. Εξάλλου δεν είπα ότι δε τρώω καθόλου. Απλά προσπαθώ να τα αποφύγω όσο μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τώρα τη πήρα και κάνω μια απλή που βρήκα. Μόλις φτάσω στο αποτέλεσμα που θέλω όσον αφορά το πάχος, το σχήμα θα κάνω δοκιμές με τη ζύμη και το βράσιμο. Μισό κιλό αλεύρι σκληρό (μύλους Αγίου Γεωργίου το Νο1 παίρνω) και 4 αυγά. Τίποτε άλλο. Μια χαρά μου βγαίνουν. Το πέστο (το πράσινο) δε μπορώ να πετύχω με τίποτα. Θέλω να έχει γεύση σαν της μπαρίλα τουλάχιστον αλλά μου βγαίνει άγευστο. Καμιά καλή συνταγή? Έχω δοκιμάσει πολλές με διάφορες αναλογίες υλικών. Ξαναλέω. Πολύ φορμόλη στα γυράδικα και μάλιστα γνωστά γυράδικ. Με τα ματάκια μου τα έβλεπα. Πρεπει να βρεις αλευρι 00. Ειναι ειδικο για ζυμαρικα. Δεν ξερω που θα βρεις στην ελλαδα, αλλα ψαξε σε κανα φουρνο ή σε κανα super market. Το πεστο ειναι βασιλικος παρμεζανα κουκουναρια σκορδο και λαδι. Τι βαζεις εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που λέω γραφει "αλεύρι σκληρό" αλλά στα πλάγια λέει αλεύρι από μαλακό σιτάρι τύπου Μ. Όσες μάρκες και αν κοίταξα λέγανε κατηγορία Μ κι ας γράφανε μπροστά μαλακό ή σκληρό. Αυτά βάζω αλλά μάλλον δε πετυχαίνω τις αναλογίες. Thanks πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 http://www.mitsidesgroup.com/lang/el/about-pasta-flour/about-flour/types-of-flour/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 στη περιοχη που μενω εδω εχει 2 κρεοπωλεία, που το ενα σου νοικιαζει την γυριερα για 5 ευρω τη μερα, και το αλλο στη δινει τζαμπα για 1 μερα αν παρεις το κρεας απο αυτον. και οι 2 στον ετοιμαζουν τον γυρο μπροστα σου αμα θες και το κανουν κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τώρα τη πήρα και κάνω μια απλή που βρήκα. Μόλις φτάσω στο αποτέλεσμα που θέλω όσον αφορά το πάχος, το σχήμα θα κάνω δοκιμές με τη ζύμη και το βράσιμο. Μισό κιλό αλεύρι σκληρό (μύλους Αγίου Γεωργίου το Νο1 παίρνω) και 4 αυγά. Τίποτε άλλο. Μια χαρά μου βγαίνουν. Το πέστο (το πράσινο) δε μπορώ να πετύχω με τίποτα. Θέλω να έχει γεύση σαν της μπαρίλα τουλάχιστον αλλά μου βγαίνει άγευστο. Καμιά καλή συνταγή? Έχω δοκιμάσει πολλές με διάφορες αναλογίες υλικών. Ξαναλέω. Πολύ φορμόλη στα γυράδικα και μάλιστα γνωστά γυράδικ. Με τα ματάκια μου τα έβλεπα. Για να φτιάξω πέστο ακολουθώ αυτή την συνταγή και είναι πολύ καλύτερο από τις τυποποιημένες, παρόλο που είναι πολύ minimal. 1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ναυαρινου θεσσαλονικη ειχε ενα μαγαζι που το εκανε στα καρβουνα.. Το κλασσικο στυλ καθετα η σουβλα και ειχε καρβουνα αντι για τις πλακες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ναυαρινου θεσσαλονικη ειχε ενα μαγαζι που το εκανε στα καρβουνα.. Το κλασσικο στυλ καθετα η σουβλα και ειχε καρβουνα αντι για τις πλακες μου πέρασε από το μυαλό σαν σκέψη, αλλά σκέφτομαι πιθανόν στάχτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μου πέρασε από το μυαλό σαν σκέψη, αλλά σκέφτομαι πιθανόν στάχτες... γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Και γω καπου ειχα συναντησει στα καρβουνα, ωραιο σαν ιδεα αλλα νομιζω ειχε και κατι σαν σιτα μπροστα για τις σταχτες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 γιατι? σκέφτομαι όταν θα βάζεις και θα βγάζεις τα κάρβουνα, ότι θα πέφτουν στάχτες. Εκτός αν είναι αποσπόμενο αυτό το πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Είχε παλιότερα κανένα δύο στη τούμπα με καρβουνάκι. Σαν ραφάκια με κάρβουνα είχαν. Όσες φορές είχα πάρει δε με τρέλανε. Πιστεύω ήταν θέμα μάστορα και όχι κάρβουνου. Μπρικέτα δουλέβεις σίγουρα που κρατάει περισσότερο. Υποθετικό σενάριο 1: Ετοιμάζεις καρβουνιές και με φτιαράκι βάζεις στα "ραφάκια". Άπαξ και πάρει συμπληρώνεις όταν χρειάζεται. Ο πάτος από τα ραφάκια είναι τύπου σχάρας για να φέρνει η στάχτη και να παίρνει οξυγόνο. Υποθετικό σενάριο 2: Πίσω από κάθε ραφάκι έχει αντιστάσεις ίσα για να παίρνουν μπρος τα κάρβουνα. Άπαξ και πάρει συμπληρώνεις όταν χρειάζεται. Ο πάτος από τα ραφάκια είναι τύπου σχάρας για να φέρνει η στάχτη και να παίρνει οξυγόνο. Υποθετικό σενάριο 3: Οι αντιστάσεις λειτουργούν συνέχεια και στην ουσία αυτές ψήνουν του γύρο απλά από μπροστά έχει και ραφάκια για να βάλεις λίγα καρβουνάκια ίσα για τη γεύση και το τζερτζελέ. Η στάχτη που πιθανόν να πέφτει πάνω στο γυρόνι δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. στη περιοχη που μενω εδω εχει 2 κρεοπωλεία, που το ενα σου νοικιαζει την γυριερα για 5 ευρω τη μερα, και το αλλο στη δινει τζαμπα για 1 μερα αν παρεις το κρεας απο αυτον. και οι 2 στον ετοιμαζουν τον γυρο μπροστα σου αμα θες και το κανουν κομπλε. Τα σέβη μου. Εγώ πάω στο δικό μου και του λέω 5 σνίτσελ και με ρωτάει: -Του μιμίκου το έτοιμο ή να σου περάσω από τη μηχανή? -Αν ήθελα μιμίκου πήγαινα στο σούπερ μάρκετ. Στα μούτρα θέλει για να στρώσουν θέλει. Υποτίθεται πάω σε ένα επαγγελματία για να πάρω κάτι ποιοτικότερο κι ας δώσω 5 φράγκα παραπάνω. Στο φαγητό τσιγκουνιές και συμβιβασμοί δε χωράνε. Αν ξέρω ότι το καλό το καλό το αρνάκι είναι στο ΔΙΟΝ θα πάω στο ΔΙΟΝ. Αν δεν μπορώ να πάω θα φάω κάτι άλλο. Έλα και το βρήκα μάλλον το αλέυρι. Από αυτό είχα γιατί το παίρνω 5κιλό για ψωμί αλλά νόμιζα ότι δεν κάνει. Το καλύτερο αλεύρι για ψωμί για εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 για γυρο μιλησαμε...αλλά για πίτα?? Ψαχνω να βρω πιτες κατεψυγμένες αλλα μεγάλου μεγεθους ( τύπου κάνδαυλος, για οσους γνωριζουν ). Εχετε βρει στην Αθηνα? Σε μαρινοπουλος και βασιλοπουλος, δεν ειχε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Στο φαγητό τσιγκουνιές και συμβιβασμοί δε χωράνε. Αν ξέρω ότι το καλό το καλό το αρνάκι είναι στο ΔΙΟΝ θα πάω στο ΔΙΟΝ. Αν δεν μπορώ να πάω θα φάω κάτι άλλο. Respect στον μαστορα που ξερει και το Διον(Μαλαθρια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα