kuzko21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 για γυρο μιλησαμε...αλλά για πίτα?? Ψαχνω να βρω πιτες κατεψυγμένες αλλα μεγάλου μεγεθους ( τύπου κάνδαυλος, για οσους γνωριζουν ). Εχετε βρει στην Αθηνα? Σε μαρινοπουλος και βασιλοπουλος, δεν ειχε .. τι λες ρε μαστορα και συ τωρα... εχει κατι γιγας στα σουπερμαρκετς παντως. σκλαβενιτη στο ποταμι εχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgasmic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Το τι φορμόλη πέφτει δε λέγεται. Έχω βαρέσει με τα μποτάκια παγωμένα σουβλάκια.... φτστστστστσ..... Σαν τον έξω δε θα είναι όπως και να έχει. Ωραια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Αααα....ρεεεεεε.... μόνο οι πατριώτες καταλαβαίνουν. Αυτό ρε παιδιά. Αυτό θέλω http://www.youtube.com/watch?v=liyktF-S8L0 Καλά ρε μπορείτε να το φάτε αυτό το πράμα? Να μην πω σαν τι μοιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Καλά ρε μπορείτε να το φάτε αυτό το πράμα? Να μην πω σαν τι μοιάζει. Ντροπή. Είσαι και παόκι, ναούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ντροπή. Είσαι και παόκι, ναούμε. ε άλλο ο τουμπιώτικος γύρος και άλλο αυτό το πράμα από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Σαν το χειροποίητο το γυρόνι δεν έχει. Δηλαδή δε σιχαίνεστε να φας τον έτοιμο που ο άλλος δεν ξέρεις τι έχει βάλει μέσα και σιχαίνεσαι αυτό που έφτιαξες με τα χεράκια σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Σαν το χειροποίητο το γυρόνι δεν έχει. Δηλαδή δε σιχαίνεστε να φας τον έτοιμο που ο άλλος δεν ξέρεις τι έχει βάλει μέσα και σιχαίνεσαι αυτό που έφτιαξες με τα χεράκια σου? Ναι δεν λέω το άλλο είναι γεμάτο φορμόλη (εκτός απ του γιώτη στην μπότσαρη) αλλά οπτικά αυτό το πράμα με αηδίασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ναι δεν λέω το άλλο είναι γεμάτο φορμόλη (εκτός απ του γιώτη στην μπότσαρη) αλλά οπτικά αυτό το πράμα με αηδίασε. αυτα ειναι που με τρελαινουν. χοχοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχει καλό φωτισμό γιαυτό σου φαίνεται μούφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά το είπαμε ξανά (ο άθλιος δηλαδή). Πριν την πρώτη κοψιά πρέπει να ψιλομαυρίσει ο γύρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει και πιο αηδιαστικός γύρος ε, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δεν λέω για το κάψιμο εγώ. το όλο χρώμα είναι, σαν καφέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ανάλογα με το τι κρέας θα βάλεις πάει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Apd σκεφτόμουν σήμερα, γιατί δεν βρίσκεις κάποιο μεταχειρισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πριν μερικούς μήνες, σε φιλικό σπίτι είχαν αυτό.. Για τον γύρο, ο άνθρωπος είχε πάρει κρέας από τον κρεοπώλη, διάφορα κομμάτια, τα έβαλε σε κατσαρόλα μια μέρα πριν μαζί με μπαχαρικά, κρεμμύδια και λοιπά και τα άφησε μια μέρα στο ψυγείο, την επόμενη μέρα τα κάρφωσε στην σούβλα και τα έψησε. Μια ώρα δουλειά η προετοιμασία. Όταν τρώγαμε, είχε μια μεγάλη πιατέλα ξερω γω, στην οποία έκοβε και συμπλήρωνε γύρο ανά 5-10 λεπτά. Από τον γύρο που φαίνεται στην εικόνα, φάγαμε/σκάσαμε 8 άτομα, και γεμίσαμε και άλλα 3 τάπερ (μία μερίδα το καθένα ας πούμε) για το σπίτι. Το κρέας (αν δεν κάνω λάθος) ήταν 2.5 κιλά... Οπότε για 4 άτομα, με 1 κιλό είσαι αρχηγός πιστεύω... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2011 από we_will_rise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα