Προς το περιεχόμενο

Μηχάνιμα για γύρο (σπιτίσιο)


apd453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για γυρο μιλησαμε...αλλά για πίτα??

Ψαχνω να βρω πιτες κατεψυγμένες αλλα μεγάλου μεγεθους ( τύπου κάνδαυλος, για οσους γνωριζουν ). Εχετε βρει στην Αθηνα? Σε μαρινοπουλος και βασιλοπουλος, δεν ειχε ..

τι λες ρε μαστορα και συ τωρα...

εχει κατι γιγας στα σουπερμαρκετς παντως.

σκλαβενιτη στο ποταμι εχω δει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το τι φορμόλη πέφτει δε λέγεται. Έχω βαρέσει με τα μποτάκια παγωμένα σουβλάκια.... φτστστστστσ.....

Σαν τον έξω δε θα είναι όπως και να έχει.

Ωραια...

 

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αααα....ρεεεεεε.... μόνο οι πατριώτες καταλαβαίνουν.

 

Αυτό ρε παιδιά. Αυτό θέλω

http://www.youtube.com/watch?v=liyktF-S8L0

 

Καλά ρε μπορείτε να το φάτε αυτό το πράμα? Να μην πω σαν τι μοιάζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν το χειροποίητο το γυρόνι δεν έχει.

Δηλαδή δε σιχαίνεστε να φας τον έτοιμο που ο άλλος δεν ξέρεις τι έχει βάλει μέσα και σιχαίνεσαι αυτό που έφτιαξες με τα χεράκια σου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν το χειροποίητο το γυρόνι δεν έχει.

Δηλαδή δε σιχαίνεστε να φας τον έτοιμο που ο άλλος δεν ξέρεις τι έχει βάλει μέσα και σιχαίνεσαι αυτό που έφτιαξες με τα χεράκια σου?

 

Ναι δεν λέω το άλλο είναι γεμάτο φορμόλη (εκτός απ του γιώτη στην μπότσαρη) αλλά οπτικά αυτό το πράμα με αηδίασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι δεν λέω το άλλο είναι γεμάτο φορμόλη (εκτός απ του γιώτη στην μπότσαρη) αλλά οπτικά αυτό το πράμα με αηδίασε.

αυτα ειναι που με τρελαινουν. χοχοχο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μερικούς μήνες, σε φιλικό σπίτι είχαν αυτό.. Για τον γύρο, ο άνθρωπος είχε πάρει κρέας από τον κρεοπώλη, διάφορα κομμάτια, τα έβαλε σε κατσαρόλα μια μέρα πριν μαζί με μπαχαρικά, κρεμμύδια και λοιπά και τα άφησε μια μέρα στο ψυγείο, την επόμενη μέρα τα κάρφωσε στην σούβλα και τα έψησε. Μια ώρα δουλειά η προετοιμασία. Όταν τρώγαμε, είχε μια μεγάλη πιατέλα ξερω γω, στην οποία έκοβε και συμπλήρωνε γύρο ανά 5-10 λεπτά. Από τον γύρο που φαίνεται στην εικόνα, φάγαμε/σκάσαμε 8 άτομα, και γεμίσαμε και άλλα 3 τάπερ (μία μερίδα το καθένα ας πούμε) για το σπίτι.

 

 

 

 

20110731105646.jpg

 

 

20110731114623.jpg

 

 

20110731114632.jpg

 

 

 

 

Το κρέας (αν δεν κάνω λάθος) ήταν 2.5 κιλά... Οπότε για 4 άτομα, με 1 κιλό είσαι αρχηγός πιστεύω...

Επεξ/σία από we_will_rise
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...