Προς το περιεχόμενο

TomTom Start 20 Παρουσίαση


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κρατάμε στα χέρια μας το TomTom Start 20, την πιο πρόσφατη λύση της εταιρείας στο χώρο των συσκευών πλοήγησης αυτοκινήτου που απευθύνεται κυρίως σε όσους αποκτούν συσκευή GPS για πρώτη φορά και όχι μόνο. Με ιδιαίτερα απλό, ξεκάθαρο μενού και έξυπνη οδήγηση αποτελεί μια καλή πρόταση για όσους θέλουν χωρίς περίπλοκες διαδικασίες να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η συσκευή έχει LCD οθόνη 4.3” ιντσών ανάλυσης 480x272 pixels. Είναι δηλαδή αρκετά βολική για τη χρήση της καθώς κατά τη διάρκεια της οδήγησης σε κανένα σημείο δε δυσκολευτήκαμε να διαβάσουμε τα ονόματα δρόμων ή τις ειδοποιήσεις σε αυτή. Να σημειωθεί ότι θα περιμέναμε καλύτερη απόκριση της οθόνης, καθώς χρειάζεται αρκετή πίεση του δαχτύλου για να δεχτεί τις εντολές μας. Το βάρος της αγγίζει τα 180 γραμμάρια και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει έως και 2 ώρες αυτονομίας. Βέβαια ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ένταση του μεγαφώνου και τη φωτεινότητα της οθόνης.

 

Στις δικές μας μετρήσεις πάντως η μπαταρία διήρκεσε λίγο παραπάνω από μιάμιση ώρα. Για οποιαδήποτε περίπτωση πάντως στη συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής αυτοκινήτου, καθώς και καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ.

Ο βραχίονας τοποθέτησης της συσκευής στο παρμπρίζ είναι “ευέλικτος” καθώς η βάση στήριξης είναι πλήρως περιστρεφόμενη και δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής της κατεύθυνσης και της κλίσης όπως επιθυμούμε. Άλλωστε είναι ενσωματωμένος ένας αισθητήρας κίνησης ο οποίος αλλάζει προσανατολισμό σε περίπτωση που αλλάξουμε κατεύθυνση τη συσκευή GPS.

Υπάρχει επίσης και μία θύρα Micro USB η οποία αναφέρεται ότι θα αξιοποιηθεί μελλοντικά από την εταιρεία «για την προσθήκη πλούσιου περιεχομένου στο μέλλον». Προς το παρόν δεν έχουμε ανακαλύψει κάποια λειτουργία για αυτή τη θύρα.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση TomTom Start20

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...