exypnakias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ποτε δε το κανα αλλα αμα βαλεις ηλεκτρικη υπαρχει περιπτωση να φαει κανα πληκτρο? Τι εννοείς;;;
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Βάλε ένα μαχαίρι από κάτω και πιέζοντας λίγο προς τα πάνω θα βγει.
Doc1355 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hIpZF2lNmJk&feature=related
devil-ji Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τι εννοείς;;; Να προσπαθησεις να τραβηξεις ψιχουλα κτλ με την ηλεκτρικη , με το σωληνα
παπι Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Παρε το πληκτρολογιο, γυρνα το (τα κουμπια να ειναι πρςο τα κατω) και κοπανα το απο πανω.
Doc1355 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Παρε το πληκτρολογιο, γυρνα το (τα κουμπια να ειναι πρςο τα κατω) και κοπανα το απο πανω. :lol: :lol:
PCharon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Άμα δε βγάλεις τα πλήκτρα δε γίνεται σωστό καθάρισμα. Το πρόβλημα δεν είναι τα ψίχουλα, είναι η λεπτή σκόνη που μαζεύεται και η λίγδα που σχηματίζεται με το καιρό (αναπόφευκτα). Εγώ μία φορά το χρόνο έβγαζα τα πλήκτρα, καθάριζα τέλεια από κάτω με χαρτί και άζαξ κι έπλενα τα πλήκτρα σε μια λεκανίτσα ή στο νιπτήρα του μπάνιου με λίγη σκόνη από αυτές που είναι για πλύσιμο στο χέρι και είναι πολύ δυνατές στο καθάρισμα. Το αποτέλεσμα είναι να καθαρίζει τέλεια και να γίνεται σα καινούργιο. Έντεκα χρόνια το διατήρησα έτσι το πληκτρολόγιό μου... Η μλκ είναι πως τώρα πήρα ένα logitech ασύρματο (για να αποφύγω τα καλώδια και μόνο) κι εκτός του ότι είναι ΓΤΠ πληκτρολόγιο, τα πλήκτρα βγαίνουν/μπαίνουν κάπως δυσκολότερα από το προηγούμενο και δεν τη κόβω σόι τη κατάσταση του βγάλε-βάλε, ελπίζω να μπορέσω να το καθαρίσω όταν χρειαστεί. Η άλλη μλκ είναι πως όσα πληκτρολόγια είναι σιλικονάτα σε στυλ αναδιπλούμενα/αδιάβροχα/φορητά κτλ ναι μεν καθαρίζονται εύκολα, αλλά είναι τελείως ΓΤΠ. Οπότε η τέλεια λύση από άποψης καθαριότητας σε πληκτρολόγιο δε κυκλοφορεί ακόμα. Να υποθέσω κάποιο πληκτρολόγιο που θα είναι όλο σαν οθόνη αφής θα καθαρίζεται με ένα πέρασμα. Αλλά αν δεν είναι σα πλήκτρα τα κουμπιά, από εργονομία δε το κόβω. Ας ελπίσουμε να γίνει μια τεχνολογική πρόοδος και σε αυτό κάποια στιγμή, να βρεθεί κάτι ιδανικό.
N0tisOO7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε με το παλιό τρόπο, βγάζοντας τα με μολύβι, χρησιμοποιώντας την άκρη που γράφεις με βγαλμένη τη μύτη του. Έτσι δεν θα χαλάσεις το πληκτρολόγιο αφαιρώντας τα και η δουλεία γίνεται εύκολα και γρήγορα.
santana99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ή με συνδετήρα... μόλις έβγαλα όλα τα πλήκτρα (ήθελε και το δικό μου καθάρισμα) και καθάρισα τα πάντα. έχει διαφορετική αίσθηση ακόμα και στην πληκτρολόγηση! χώρια που έγινε πεντακάθαρο ευχαριστώ παιδιά δεν είχα σκεφτεί να βγάλω έτσι τα πλήκτρα, θα το ξεβίδωνα κάποια στιγμή
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ βγάζω τα πλήκτρα και τα καθαρίζω ένα-ένα, αλλά και το από κάτω, με πινέλο. Σε ένα IBM όμως, κάποια τα έβαλα λάθος, και δεν μπορώ να βρω λύση αλλά ούτε και φωτό.
N0tisOO7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ βγάζω τα πλήκτρα και τα καθαρίζω ένα-ένα, αλλά και το από κάτω, με πινέλο. Σε ένα IBM όμως, κάποια τα έβαλα λάθος, και δεν μπορώ να βρω λύση αλλά ούτε και φωτό. Γι΄ αυτό εγώ έχω τη συνήθεια να τα βγάζω από πριν μια φωτογραφία με τη ψηφιακή.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Φίλε δέν είναι τίποτα να βγάλεις τα πλήκτρα...σιγά μην δώσεις και λεφτά για να καθαρίσεις το keyboard..! Eλα ρε συ εχει κι αλλες χρησιμοτητες, δεν το καταναλωνεις ολο στο keyboard ξερωγω. On my defence εγω εχω λαπτοπ και βαριεμαι και δεν ρισκαρω να δω αν βγαινουν τα keys, οποτε χρησιμευει. Και καθαριζω και ολο το λαπτοπ ετσι (Karmen1983 seal of approval) Τοπικ σταρτερ αγνοησε τον αερα και κανε ο,τι σου ειπαν τα παιδια, φαινεται ευκολο. Μαλλον
PCharon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Στο λαπιτόπι είναι όντως πιο δύσκολη η κατάσταση, συνήθως δε βγαίνουν εύκολα, οπότε δε ρισκάρεις να ζορίσεις τα πλήκτρα, το πας με τον αέρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Γι΄ αυτό εγώ έχω τη συνήθεια να τα βγάζω από πριν μια φωτογραφία με τη ψηφιακή. Πήγα να βγάλω φωτογραφία, και η sd ήταν γεμάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα