dimitrisOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 δημιουργισα ενα blogspot και ειδα οτι στην σχεδιαση μπορω να κατεβασω ενα αρχειο και να το διαμορφωσω με html προγραμμα . ποιο προγραμμα εχεται να προτηνεται για την επεξεργασια html και μαθω και την γλωσσα ; Ευχαριστω .
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 δημιουργισα ενα blogspot και ειδα οτι στην σχεδιαση μπορω να κατεβασω ενα αρχειο και να το διαμορφωσω με html προγραμμα . ποιο προγραμμα εχεται να προτηνεται για την επεξεργασια html και μαθω και την γλωσσα ; Ευχαριστω . δεν σου κανει το html editor του blogger;
dimitrisOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 δεν σου κανει το html editor του blogger; ε καλο ειναι ρε αλλα θελω να γινει η επεξεργασια πιο ωραια ξερεις κανενα προγραμμα για σχεδιαση html ;
koslibpro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ε καλο ειναι ρε αλλα θελω να γινει η επεξεργασια πιο ωραια ξερεις κανενα προγραμμα για σχεδιαση html ; Adobe dreamweaver of course...
dimitrisOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Adobe dreamweaver of course... ενα ευκολο ειπα δεν θελω adobe
koslibpro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ενα ευκολο ειπα δεν θελω adobe Ποτε το ειπες το ευκολο? Τελος παντων,ευκολο προγραμμα που να βγαζει ωραιο αποτελεσμα υψηλων απαιτησεων οπως προφανως εχεις για να μην σε βολευει ο blogger editor..δεν νομιζω να υπαρχει!
dimitrisOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ποτε το ειπες το ευκολο? Τελος παντων,ευκολο προγραμμα που να βγαζει ωραιο αποτελεσμα υψηλων απαιτησεων οπως προφανως εχεις για να μην σε βολευει ο blogger editor..δεν νομιζω να υπαρχει! δεν το εγραψα αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα θελω να μαθω html τιποτα αλλο δεν εχεται αν μου προτηνεται ;
koslibpro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 δεν το εγραψα αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα θελω να μαθω html τιποτα αλλο δεν εχεται αν μου προτηνεται ; Τι να σου πω,παρε το kompozer αν τρεχεις σε linux...
dimitrisOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 οχι σε windows τι έχεις ; μονο το adobe υπαρχει ;
koslibpro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 οχι σε windows τι έχεις ;μονο το adobe υπαρχει ; Στα win το dreamweaver νομιζω πως ειναι μονοδρομος με τα χαρακτηριστικα που θες..
dimitrisOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Στα win το dreamweaver νομιζω πως ειναι μονοδρομος με τα χαρακτηριστικα που θες.. α ΟΚ
terminal_hell Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει και το Expression Web της Microsoft, σαφως πιο ευχρηστο απο το Dreamweaver.
dimitrisOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει και το Expression Web της Microsoft, σαφως πιο ευχρηστο απο το Dreamweaver. α ευχαριστω πολυ το visual studio θα μου κανει ; εχει web αλλα θα ειναι για html ε;
_tasos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Θα σου κάνει και το visual studio. Όσο ξέρω, το expression web δεν είναι δωρεάν, ενώ το VS έχει την express έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.