gtr4460 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αρχικα θα σου προτεινα να στραφειs για βοηθεια ψυχολογικη και οικονομικη σε οργανισμουs οπωs το χαμογελο του παιδιου και σε αυτουs που ειδικευονται σε ατομα με ειδικεs αναγκεs. Θα το ψαξω αυριο καλυτερα και θα επικοινωνησω μαζι σου με πμ οπωs ομορφα,ωραια και διακριτικα ζητησεs. Καταλαβαινω πωs οταν ο ανθρωποs βρισκεται σε δυσκολη κατασταση καταφευγει σε διαφορεs διεξοδουs αλλα αυτοs ο τροποs δεν ειναι και ο πιο σωστοs γιατι κανειs δεν σε πιστευει. Ειδικα οταν ανοιγειs ενα τετοιο θεμα σε ενα τεχνολογικο φορουμ. Ψαξτο λιγο καλυτερα, ψαξε πληροφοριεs στο ιντερνετ για το προβλημα σου,κατεφυγε εστω και στην αννιτα! Στα μεσα ενημερωσηs! Αν πραγματικα θεs να βοηθησειs τον εαυτο σου,ψαξου λιγο καλυτερα. Κι οσο για τουs ινσομνιαξ τοσο χρονια που εισαι μελοs επρεπε να τουs ξερειs.. την καχυποψια και το "καλο" το λογο τον εχουν ετοιμο:-P κουραγιο και λυση θα βρεθει! με το χαμογελο εχω ερθει και σε εποικινονια αλα ξεφευγω ιλικια η τεσπαα τα ατομα που μιλισα εγω αυτο μοθ ειπαν πολυ ωραια και ευγενικα.το λεω για αλη μια φορα δεν υπαρχει ανονιμια απλα θελω να κρατησω μια διακριτκοτιτα οποιος μου στηλει πμ θα εχει οποιο στοιχειο θελει. Αν δειτε ενα ποστ μου πριν ενα δυο μηνες για να διμιουργεθει στο φορουμ τμημα εκλισεων ανθοπιστικης βοηθειας τοτε η αντμιν του φορουμ οτι οτι θελουμε εκτως τεχνολογιας το γραφουμε εκει στο μπλα μπλα δεν ξερω αν υπαρχρει ακομα το ποστ μου μπορει να το εχουν σβησει γιατι και τοτε σε καποιυς δεν αρεσε ε οχι και στην ανιτα νιοθο ψυχολογικα χαλια μην νιοσο και τελιος σκοπυπιδι οσο για τα καναλια εχο ερθει σε επαφη με δυο μεγαλο δημοσιογραφους ποιο παλια ονοματα δεν λεω πεφτουν και μηνησεις και μου παν οτι αφου εκανα καποια χειλουργεια για τα ποδια και περπαταο με κατι παεριτσες ε αφου δνε ειμαι σε καροτσακι το θεμα μου δεν ειναι πιασαρικο Its called ωριμότητα...με συγχωρείτε αλλά να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους. Εαν γίνει κίνηση απο το ινσομνια , δεσμευομαι ότι θα συμμετέχω και ας την είπα του παιδιού. Συγνώμη , μαλακία μου. Να μας δωθούνε όμως επαρκή στοιχεία... ειδη εχω στηλει πμ περιμενω απαντηση Φίλε τι να σου πω, κουράγιο. Εδώ μέσα δε νομίζω να βρεις προκοπή, καλώς ή κακώς η ανωνυμία μας κάνει όλους μας δύσπιστους. Μπορείς να απευθυνθείς σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, με τα χαρτιά σου και τις αποδείξεις σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα. ευχαρηστω
Hal9000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μετά από συνεννόηση με τον δημιουργό του θέματος, παραθέτουμε τα στοιχεία λογαριασμού για όποιον επιθυμεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο λογαριασμό του. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον gtr4460 μέσω προσωπικού μηνύματος. ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 4030100973967 ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Εναλλακτικός τρόπος είναι μέσω PayPal στη διεύθυνση [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις