-nick- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σκεφτομαι να αγορασω κατι βινυλια απο Καναδα Παιζει να εχω προβλημα με το τελωνειο και να καταληξω να πληρωσω νταβαντζιλικι ?
agent_smith Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σκεφτομαι να αγορασω κατι βινυλια απο Καναδα Παιζει να εχω προβλημα με το τελωνειο και να καταληξω να πληρωσω νταβαντζιλικι ? Αν στα στείλουν με ιδιωτικό courier ναι. Αν τα στείλουν με το δημόσιο ταχυδρομείο τους δεν νομίζω.
athlios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 usps και πολλες προσευχες. Δεν ειναι καινουρια ετσι ?
agent_smith Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 usps και πολλες προσευχες. Δεν ειναι καινουρια ετσι ? Ο Καναδάς δεν γίνετε να έχει United States Postal Service το κρατικό τους ταχυδρομείο είναι το Canada Post.
Whiteyez Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Και απ' έξω υπάρχει ένδειξη "gift" Δεν λέει κάτι το gift, σου ζητάνε παραστατικό για πόσο κοστίζει το δέμα.
-nick- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη να του πω να το δηλωσει ως gift του τυπου? Παλια ειναι τα βινυλια αθλιε. 1996
Anubis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 nick σπασε την παραγγελια αν ειναι μεγαλη σε παραγελλεις μεχρι 80$ μπορει να ειναι εξτρα τα μεταφορικα αλλα το χαρατσι θα ειναι μεγαλυτερο σε περιπτωση που περασεις τελωνειο.
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ο Καναδάς δεν γίνετε να έχει United States Postal Service το κρατικό τους ταχυδρομείο είναι το Canada Post. σωστο ΚΑΙ αυτο. Να τα στειλει με κατι που να πηγαινουν στα ελτα εδω , μπορει να τα χάσεις για λιγο, μπορει να αργησουν λιγο παραπανω αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα πληρωσεις τελωνεια κλπ αντε κανα 3ευρω που εχουν ενα κοστος αποθηκευσης.
Merdock Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θυμίστε μου λίγο,πάνω στο πακέτο εκεί που λέει την αξία των προϊόντων βάζουν μαζί και τα μεταφορικά ή όχι;
agent_smith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θυμίστε μου λίγο,πάνω στο πακέτο εκεί που λέει την αξία των προϊόντων βάζουν μαζί και τα μεταφορικά ή όχι; Όχι, μόνο την αξία του περιεχομένου.
LiquidOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αναγράφεται και η αξία των προϊόντων και το κόστος των μεταφορικών. Αν προκύψουν δασμοί, υπολογίζονται επί του συνόλου.
agent_smith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αναγράφεται και η αξία των προϊόντων και το κόστος των μεταφορικών. Αν προκύψουν δασμοί, υπολογίζονται επί του συνόλου. Οι δασμοί νομίζω υπολογίζονται βάση της δηλωμένης αξίας του αντικειμένου. Έχεις κάποιο Link που το εξηγεί αυτό;
LiquidOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Έχω προσωπική εμπειρία από δεκάδες αγορές ανταλλακτικών από ΗΠΑ. Επίσημο link δεν έχω κι ούτε σκοπεύω να κάθομαι να ψάχνω στο internet με τις ώρες. Είναι γνωστό ότι οι δασμοί υπολογίζονται επί της αξίας CIF (Cost, Insurance, Freight). Το αναφέρει με απλά ελληνικά και το ίδιο το e-bay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.