orlox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Έτυχε και το επιασα στα χερια μου σήμερα. Παιδες το κινητο(?) πετάει. Η οθόνη υπέροχα μεγάλη και ξεκούραστη. 720p ειναι αυτά. Ίσως με λίγο παραπάνω κορεσμό στο πράσινο αλλα ούτως η αλλιως εμένα μου φαίνονται περίεργες οι amoled ξερω οτι άλλοι θα την λάτρευαν. Μπορει να πολύ μεγάλο στο χέρι για κινητό ομως για οποιον θέλει κατι εξτρα χωρίς να κουβαλάει ταμπλέτα ειναι οτι πρέπει. Πολύ γρήγορο αν και αυτο που είχα στα χέρια μου ήτανε με beta software δεν φάνηκε καθόλου. Φοβερό ατού το πενάκι. Έίναι σαν να έχεις ένα σημειωματάριο μαζί σου. Η ακρίβια του είναι το κάτι άλλο. Σαν να γράφεις με ραπιδογράφο 0.13 είναι.
orlox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το ειχε ενας γνωστος που δουλευει στη samsung hellas
oldnew Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 1.5 τρέχουμε και το s2, μέγεθος προτιμώ το s2. Αυτό είναι μεγαλο ακόμα και για εμένα που μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες. Βλέπω έχει κάπως καλύτερα την κάμερα. Το μονο που ζηλεύω σίγουρα , η αναλυση της οθόνης. Νομίζω όμως ότι το νεο nexus δείχνει το δρόμο. 4.65 ίντσες επίσης χωρίς κουμπιά (είναι μέσα στην οθόνη ) οπότε λογικά το μέγεθος θα παραμένει στα επίπεδα του s2, των 4.3 ιντσών..
vagos1983 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 εχει και πενακι αυτη η εκδοση??? Ο.ο οποτε θα το δουμε κ στην ελληνικη αγορα....η τιμη θα ειναι τσουχτερη!!! μηπως εμαθες απο το φιλαρακι σου καμια πληροφορια εκ των εσω για το ποτε θα κυκλοφορησει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.