Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας ημέρα!

Ο υπολογιστής μου είναι intel pentium quad 9300 με κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 8500 GT η οποία δεν υποστηρίζει υλικό σε HD. Δεν το ήξερα και πήγα να τρέξω ένα τέτοιο αρχείο στο Quicktime Player δυστυχώς με αποτυχία. Η μητρική μου είναι Asus p5k premium wifi solo.

Ποια κάρτα γραφικών θα μου συνιστούσατε?

Επιπλέον ποιον media player μπορώ να αγοράσω για να παίζω αρχεία με υψηλή ανάλυση και όπως μου είπαν να παίζει και matrotska?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Με αυτη εδώ θα εισαι μια χαρά αφού μιλάμε μονο για hd που θέλεις να βλέπεις. Γενικά για την χρήση το έχεις το pc ?

Υπάρχουν και ακριβότερες και καλύτερες λύσεις ανάλογα την χρήση αν και δεν νομίζω οτι ο επεξεργαστής που έχεις θα την πάλέψει και για κάτι παραπάνω σε σχέση με την κάρτα οπότε νομίζω εισαι καλλημένος με αυτην.

Δημοσ.

Με αυτη εδώ θα εισαι μια χαρά αφού μιλάμε μονο για hd που θέλεις να βλέπεις. Γενικά για την χρήση το έχεις το pc ?

Υπάρχουν και ακριβότερες και καλύτερες λύσεις ανάλογα την χρήση αν και δεν νομίζω οτι ο επεξεργαστής που έχεις θα την πάλέψει και για κάτι παραπάνω σε σχέση με την κάρτα οπότε νομίζω εισαι καλλημένος με αυτην.

Βλέπω ότι είναι DDR3. Εμένα η Mobo υποστηρίζει DDR2. Κάνω λάθος?

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510780

Αυτή εδώ κάνει???

Δημοσ.

jeanthira7 είσαι σίγουρος/η ότι η κάρτα σου δεν υποστηρίζει HD υλικό;

Το ρωτάω αυτό γιατί στο site της nvidia λέει ότι υποστηρίζει http://www.nvidia.com/page/geforce8.html .

2 PureVideo HD support is currently only available on Microsoft Windows Vista for GeForce 8500 and 8600 graphics processors. Visit our drivers page for the latest information on upcoming Windows XP driver support.

Είδα και αυτή τη σημείωση και με προβλημάτισε τώρα...

Κοίτα, το αρχείο είναι MOV. Κάποιο θέμα έχει το quicktime player και μου ζητάει apple support και έτσι κατέβασα το vlc. Το αρχείο ανοίγει αλλά χωρίς ήχο και με εικόνα καρέ-καρέ... Δεν ξέρω τι να υποθέσω... Λογικά με το VLC που τα ανοίγει όλα θα έπρεπε να παίζει (για updates-codecs του vlc κλπ έψαξα δεν υπάρχει θέμα). Το αρχείο είναι στο σκληρό μου δίσκο, λογικά τελευταίας τεχνολογίας αφού είναι βιντεοσκόπηση βάφτισης και είναι γύρω στα 50 gb.

Τώρα πιστεύω να είναι απλή η τοποθέτηση μιας κάρτας γραφικών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...