Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Για όσους δεν με ξέρετε, φτιάχνω διάφορα δωρεάν video tutorials όπως αυτά εδώ:

http://www.wordpress-gr.org/tutorials/beginners/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-wordpress/

http://www.wordpress-gr.org/tutorials/beginners/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B7/

http://www.wordpress-gr.org/tutorials/beginners/wordpress-widgets-links/

Έχω φτιάξει βέβαια και άλλα για joomla 1.5, joomla 1.6, seo κλπ κλπ.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω νέες σειρές τώρα για αρχάριους και θέλω τη γνώμη σας σχετικά με τι θα είχε ενδιαφέρον. Κάποιες σκέψεις μου για δημιουργία video tutorials είναι:

Μαθαίνοντας html και css - Σε αυτή τη σειρά θα δείχνω βήμα βήμα σε βίντεο την κατασκευή μιας ιστοσελίδας με html - css σε βασικό επίπεδο.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με Blueprint css framework.

HTML 5 και CSS3 - Αυτό θα γίνει μετά την δημιουργία της σειράς Μαθαίνοντας html και css και θα δείχνει τι αλλαγές έχει φέρει η html5 και πως να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα.

Μαθαίνοντας PHP και MySQL - Εκπαιδευτική σειρά σε βασικό επίπεδο.

Μαθαίνοντας Javascript - Εκπαιδευτική σειρά σε βασικό επίπεδο.

Οδηγός Επιλογής Web Hosting.

(Όταν βγει το Joomla 1.8) Κατασκευή Ιστοσελίδων με joomla 1.8.

Ποιο από αυτά θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον για αρχή; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; B)

Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα! Το τι έχει περισσότερο ενδιαφέρον νομίζω ότι είναι υποκειμενικό, ανάλογα με το τι χρειάζεται ο καθένας (π.χ. εγώ θα σ' έλεγα javascript). Ό,τι έχεις όρεξη, καλό θα είναι. Βοηθάς κόσμο ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Απλά η λογική μου είναι να ξεκινήσω με τη σειρά που τα έχω ήδη, προκειμένου να αποκτήσει πλήρεις γνώσεις κάποιος μέχρι να φτάσει στα cms wordpress - joomla και έτσι να μπορεί να κάνει αλλαγές ή να δημιουργεί δικά του templates ή να κάνει διάφορες τροποποιήσεις πάνω σε αυτά.

Δημοσ.

οκ παίδες!

Θα ξεκινήσω σε πρώτη φάση με hmtl/css και προχωράμε προς τα κάτω. Λογικά θα μου πάρει 2 - 3 εβδομάδες μέχρι να μαζέψω υλικό και να τα κάνω σε βίντεο. :rolleyes:

Δημοσ.

Νομίζω η σειρά που έχεις βάλει είναι οκ. Στο τέλος αυτών, μπορείς να περάσεις μετά σε ας πούμε πιο advanced php/mysql, javascript κ jquery κτλ.

Δημοσ.

Εάν χρειάζεσαι βοήθεια για υλικό ζήτα μας όλοι κάτι έχουμε.

Πιστεύω ότι πρέπει να ασχοληθείς με html5, css3 είναι το μέλλον τώρα είναι ok και ο firfox οπότε όλοι θα περάσουμε εκέι.

Δημοσ.

κοίτα η html5 - css3 θα είναι μετέπειτα βίντεο σίγουρα. Αφενός μεν γιατί χρειάζεται να ξέρεις πρώτα html/css, αφετέρου δε επειδή απέχουμε πολύ ακόμα μέχρι να είναι συμβατοί οι browsers.

Δημοσ.

Βασικά απ' ότι κατάλαβα, όλα χρειάζονται :mrgreen:

Οπότε θα ξεκινήσουμε με την ομάδα από psd design, μέχρι html/css και μετατροπή σε wordpress, joomla και custom cms. Βέβαια θα γίνουν σταδιακά και θα χρειαστεί περίπου ένα έτος... :shock:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...