mandipl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορει να μου λεει ανα πασα στιγμη ποσα watt χρησιμοποιει το συστημα μου ?? απο τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων ως τις usb συσκευες ...ωστε να μπορω να βλεπω την καταναλωση αλλα και αν το τροφοδοτικο μου ειναι επαρκες η θελει αναβαθμιση ? ισως λιγο κουφο ερωτημα αλλα θα ηταν ενδιαφερον να ειχα κατι τετοιο
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 το evesrt το προγραμμα λεει κατι αλλα εχω τοσο αναλυτικά όσο θες εσυ
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 το πιο ωραιο ειναι απο αυτα που τα βαζεις στιν πριζα και σου λενε ανα πασα στιγμη ποσο καιει το συστημα σου ακριβως σε watt.
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 το πιο ωραιο ειναι απο αυτα που τα βαζεις στιν πριζα και σου λενε ανα πασα στιγμη ποσο καιει το συστημα σου ακριβως σε watt. ναι αλλα δεν θελει συνολικη ισχυς
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ναι το ειπα αν θελει συνολικη.αλλιως μετα πρεπει να δει με βαση τα διαφορα στο ιντερνετ που σου λενε πανω κατω ποσο καιει σε full load μια cpu μια καρτα γραφικων κτλ.στο περιπου θα ειναι αυτο.η αν εχει Ups που του λεει ποσα watt τρωει το Pc του αλλα αυτο ναι παλι ειναι για συνολικη ισχυς.επειδη ειπε οτι θελει να δει το Load μηπως το τροφοδοτικο δεν ειναι επαρκες για αυτο ειπα για το Ups η για την αλλη συσκευη γιατι ετσι θα δει το συνολικο full load ακριβως.αν και για μενα καλο ειναι να εισαι πολυ παραπανω σε watt απο το συνολικο load για να δουλευει χαλαρα και οχι στα ορια.οχι πχ να εχεις 450 και να εισαι στα 350 -400 full load.
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορει να μου λεει ανα πασα στιγμη ποσα watt χρησιμοποιει το συστημα μου ?? απο τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων ως τις usb συσκευες ...ωστε να μπορω να βλεπω την καταναλωση αλλα και αν το τροφοδοτικο μου ειναι επαρκες η θελει αναβαθμιση ? ισως λιγο κουφο ερωτημα αλλα θα ηταν ενδιαφερον να ειχα κατι τετοιο Στο forum εχουν γίνει αρκετές ανάλογες συζητησεις. Συμπεράσματα: Δεν μπορείς να έχεις μετρήσεις ανα συσκευή Στο internet υπάρχουν διάφορα sites που ανάλογα με τη συνθεση σου, υπολογιζουν τη θεωρητική τιμή της κατανάλωσης Χρειάζεσαι ένα μετρητή κατανάλωσης wattομετρο όπως ΑΥΤΟ. Να προσέξεις να μετρά watt.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Στο forum εχουν γίνει αρκετές ανάλογες συζητησεις. Συμπεράσματα: Δεν μπορείς να έχεις μετρήσεις ανα συσκευή Στο internet υπάρχουν διάφορα sites που ανάλογα με τη συνθεση σου, υπολογιζουν τη θεωρητική τιμή της κατανάλωσης Χρειάζεσαι ένα μετρητή κατανάλωσης wattομετρο όπως ΑΥΤΟ. Να προσέξεις να μετρά watt. για το α και β.μονο στο Manual και εκει παλι σχετικο θα ειναι .και οπως σωστα ειπες υπολογιζουν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 το evesrt το προγραμμα λεει κατι αλλα εχω τοσο αναλυτικά όσο θες εσυ Τι θες να πεις; Ότι το everest διαβάζει και δείχνει μετρήσιμες τιμές κατανάλωσης; Αν ναι, για ποιες συσκευές; Μήπως αντί για «εχω» ήθελες να γράψεις «οχι» ;
mandipl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εβαλα εδω τα στοιχεια http://support.asus.com/PowerSupply.aspx?SLanguage=en μου βγαζει 800 watt τροφοδοτικο Minimun ..δλδ με 850 που εχω ειμαι στα ορια ?? δλδ αν κανω Overclock τι θα γινει ?? μονο για την 580 gtx δινει 350 w
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 οχι ηθελε να πει αλλιως δεν βγαζει νοημα. yeah
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 yeah Το everest σου δείχνει μετρήσιμες τιμές; Αν ναι, που και για ποιες συσκευές;
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εβαλα εδω τα στοιχεια http://support.asus....px?SLanguage=en μου βγαζει 800 watt τροφοδοτικο Minimun ..δλδ με 850 που εχω ειμαι στα ορια ?? δλδ αν κανω Overclock τι θα γινει ?? μονο για την 580 gtx δινει 350 w ολα αυτα ειναι στο max Το everest σου δείχνει μετρήσιμες τιμές; Αν ναι, που και για ποιες συσκευές; τα βασικα λεει οσα βλεπεις και απο των κατασκευαστη δεν το εχω τωρα προστα μου να δω
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 τα βασικα λεει οσα βλεπεις και απο των κατασκευαστη δεν το εχω τωρα προστα μου να δω Άρα ειναι οι θεωρητικές και οχι οι μετρήσιμες τιμές. Σωστά;
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Άρα ειναι οι θεωρητικές και οχι οι μετρήσιμες τιμές. Σωστά; yeah
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.