Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Να σε δω με ποδηλατο Αθηνα Μαρουσι Για κοντινες αποστασεις μιλαω Αν και αν πηγαινες σε freeday αυτη η αποσταση ειναι της πλακας τωρα περιμενε τον ntinaras να ερθει να σε στολισει Ας με στολισει, δικα μου ειναι τα χρηματα οπου τα θελω δινω.. και σιγουρα δεν εχω χρηματα για ξοδεμα. Αν μειωσουν την καρτα το ξανασυζηταμε.
mastor10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για κοντινες αποστασεις μιλαω Αν και αν πηγαινες σε freeday αυτη η αποσταση ειναι της πλακας Ας με στολισει, δικα μου ειναι τα χρηματα οπου τα θελω δινω.. και σιγουρα δεν εχω χρηματα για ξοδεμα. Αν μειωσουν την καρτα το ξανασυζηταμε. http://www.insomnia.gr/topic/421216-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF/
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Γ..ω το σπίτι τους και τη φάρα τους μέσα... Είναι δυνατόν; Πόσα κιλά μαλάκες είναι ρε; Όλα τα ΜΜΜ ταυτόχρονα και μςάλιστα το ΜΕΤΡΟ τρεις 24ωρες στα καπάκια; Λοιπόν δεν ξέρω ή ψόφος και καταστολή της απεργίας ή να πάνε σπίτια τους αν δε γουστάρουν να δουλεύουν αμαν πια περιμένουν 1000δες άνεργοι να δουλέψουν. Κόπανοι του κερατά, κομματόσκυλα και χαραμοφάηδες ελληνάρες. Δε το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, να πρέπει να έχεις οπωσδήποτε δικό σου μέσο για μπορείς να μετακινηθείς σε μια πόλη με ένα σωρό ΜΜΜ. 5 ωρη "εργασία" μισθός 1500 ευρώ Ισόβια εξασφάλιση ότι δε θα χάσουν τη δουλειά τους ότι κι αν κάνουν. σου ευχομαι να μεινεις ανεργος και να περνεις 500€ δουλευοντας ολη μερα... δικαιομα τους ειναι και κανουν απεργια,παλευουν για κατι καλυτερο τωρα θα μπορουσαν να κανουν ενα μικρο συμβιβασμο και να εξυπηρετουν τον κοσμο καποιες ωρες
mastor10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 σου ευχομαι να μεινεις ανεργος και να περνεις 500€ δουλευοντας ολη μερα... δικαιομα τους ειναι και κανουν απεργια,παλευουν για κατι καλυτερο τωρα θα μπορουσαν να κανουν ενα μικρο συμβιβασμο και να εξυπηρετουν τον κοσμο καποιες ωρες ωραια οποτε ερχομε εγω σπιτι σου και σου κλεινω τη πορτα γιατι απεργω, δεν θα μου πεις ομως τιποτα και ας παιρνεις 500 ευρω και εγω 1000
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δικαιομα τους ειναι και κανουν απεργια,παλευουν για κατι καλυτερο για τι καλυτερο παλεύουν ; για ολα αυτα τα προνόμια που είχαν και δεν τα δεικεοντουσαν ;
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 σου ευχομαι να μεινεις ανεργος και να περνεις 500€ δουλευοντας ολη μερα... δικαιομα τους ειναι και κανουν απεργια,παλευουν για κατι καλυτερο τωρα θα μπορουσαν να κανουν ενα μικρο συμβιβασμο και να εξυπηρετουν τον κοσμο καποιες ωρες Ακυρο τελειως, με αυτο τον τροπο τιμωρουν τον κοσμο , δεν τον φερνουν με το μερος τους. Και τιμωρουν τους εργαζομενους και αυτους που χρησιμοποιουν τα ΜΜΜ. Αμα εχεις καποια αιτηματα να τα δωσεις στους αρμοδιους οχι να τιμωρεις τον κοσμο.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 σου ευχομαι να μεινεις ανεργος και να περνεις 500€ δουλευοντας ολη μερα... δικαιομα τους ειναι και κανουν απεργια,παλευουν για κατι καλυτερο τωρα θα μπορουσαν να κανουν ενα μικρο συμβιβασμο και να εξυπηρετουν τον κοσμο καποιες ωρες Εισαι σοβαρος με αυτο που λες? ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. Δεν θα μας γαμανε αυτοι καθε φορα επειδη δεν θελουν να χασουν την θεσουλα τους και μετα την απεργια ξανα επιστροφη στη θεση τους, ολα ωραια και καλα. Ποτε θα ψηφιστει το απεργια = απολυση επιτελους?
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δεν τιμωρουν τον κοσμο απλα απεργουν.το οτι βασιζεται πολυ καποιος στην δουλεια τους και υπαρχει προβλημα οταν αυτοι απεργουν ειναι αλλο θεμα
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 μια χαρα λεφτα περνουν απο κατι αλλους που δεν εχουν καθολου δουλεια
De@th L0rd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μια ειναι η λυση, ποδηλατο και ποτε ξανα μηνιαιες καρτες στα ΜΜΜ Ή μοτοσυκλέτα κάτι που πλέον, σκέφτομαι πολύ σοβαρά...
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δεν τιμωρουν τον κοσμο απλα απεργουν.το οτι βασιζεται πολυ καποιος στην δουλεια τους και υπαρχει προβλημα οταν αυτοι απεργουν ειναι αλλο θεμα ΑΛηθεια? Οταν με εμποδιζεις να παω με ενα δημοσιο μεσο στη δουλεια δεν με τιμωρεις? Αν με απολυσει ο εργοδοτης μου μετα απο τοσες απεργιες θα μου πληρωνεις μετα το νοικι? το φαι?
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δεν τιμωρουν τον κοσμο απλα απεργουν.το οτι βασιζεται πολυ καποιος στην δουλεια τους και υπαρχει προβλημα οταν αυτοι απεργουν ειναι αλλο θεμα Αν ειναι μαγγες να παραιτηθουν και αφου ειναι τοσο @@οι να βρουν μονοι τους κατι καλυτερο.
dimitrisOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αν ειναι μαγγες να παραιτηθουν και αφου ειναι τοσο @@οι να βρουν μονοι τους κατι καλυτερο. δικοιο εχει αλλα αλλου παει το θεμα
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αν ειναι μαγγες να παραιτηθουν και αφου ειναι τοσο @@οι να βρουν μονοι τους κατι καλυτερο. Μην λες ανεκδοτα, οι βολεμενοι δεν θα παραιτηθουν ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.