koystado Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 τα βυσματα δεν τα εχω πειράξει εσωτερικα
doakes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δεν εβγαλες-εβαλες τα molex του τροφοδοτικου? Αφου το εβγαλες τελειως.Μπορει επισης να βγηκε το καλωδιο του power switch απτα πινακια της μητρικης.Ανεβασε μια φωτο με ανοιχτο το κουτι αν θες.
koystado Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 τα έβγαλα αφου το ειχα καθαρισει και ειδα οτι δεν ανάβει και μετα εβγαλα τελειως το τροφοδοτικό... βασικα δεν μπορω διοτι τον εχω συναρμολογήσει και αυριο το πρωι το πάω απο το πλαίσιο
doakes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Το πηγες τελικα στο Πλαισιο? Τι διαγνωση σου εκαναν?
koystado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ναι το πήγα το τροφοδοτικό ήτανε τελικά αυτό χάλασε ευτυχως ειχα εγγυηση αν και με πηραν 30 ευρώ για τις εργασιες (χαζομαρες)αν και ακομα δεν μπορω να καταλάβω πως χάλασε επειδη του έριξα αέρα? για την ιστορία μου βάλανε αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX500-V2-500W-PSU-80-and-CMPS.htm και είναι ενα κλικ πιο θορυβώδες απο το ενερμαχ που ειχα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 To ίδιο έχω...ώστε είναι πιο αθόρυβο το enermax..?
stm00192 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ναι το πήγα το τροφοδοτικό ήτανε τελικά αυτό χάλασε ευτυχως ειχα εγγυηση αν και με πηραν 30 ευρώ για τις εργασιες (χαζομαρες)αν και ακομα δεν μπορω να καταλάβω πως χάλασε επειδη του έριξα αέρα? για την ιστορία μου βάλανε αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX500-V2-500W-PSU-80-and-CMPS.htm και είναι ενα κλικ πιο θορυβώδες απο το ενερμαχ που ειχα Χμμμ εγώ πάντως δεν θα δεχόμουν αλλαγη του enermax με κάποιο της σειράς cx της corsair!! Οχι ότι τα cx δεν είναι καλά αλλά το 425 pro enermax είναι πιο κοντά στο 500αρι της σειρας GS της corsair για να μην γινω υπερβολικος και πω το 550 της ΤΧ!!
fixxxer29 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Χμμμ εγώ πάντως δεν θα δεχόμουν αλλαγη του enermax με κάποιο της σειράς cx της corsair!! Οχι ότι τα cx δεν είναι καλά αλλά το 425 pro enermax είναι πιο κοντά στο 500αρι της σειρας GS της corsair για να μην γινω υπερβολικος και πω το 550 της ΤΧ!! Δε λες πάλι καλά που δε του έβαλαν TurboX
Schumi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γενικά όταν το pc είναι ζεστό,ποτέ καθάρισμα.τα πάντα με τη ζέστη μαλακώνουν και είναι πιο ευάλωτα.Φανταστείτε να τα σπρώξει με πίεση ο αέρας...πάει..Επίσης ποτε swiffer μέσα στο pc και πιάστε κάποιο σώμα καλοριφέρ πριν ανοίξτε το pc.
koystado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 θα επαναφέρω το θέμα γιατι υπάρχει ενα θέμα με το νέο τροφοδοτικό που μου βαλανε...στην αρχή δεν εδωσα σημασία γιατι νόμιζα βουιζαν τα αυτια αλλα τις τελευταιες μέρες που ημουν σπιτι βράδυ και υπήρχε απόλυτη ησυχία απο το κουτί του υπολογιστή έβγαινε ενας ήχος και πιο συγκεκριμένα απο το τροφοδοτικό το θέμα ειναι οτι ο υπολογιστής ηταν κλειστός μονο αν εκλεινα τελειως το ρευμα σταματαγε ξέρεις κανεις για πιο λόγο γίνεται αυτο??? υπάρχει περίπτωση να εχει πρόβλημα το τροφοδοτικό που μου δώσανε???
unknowns5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκουν άνθρωποι με πράγματα που δεν κατέχουν… Δηλαδή εάν σου έκανε θόρυβο το αμάξι, θα άνοιγες το καπό, θα του έριχνες αέρα και μετά θα πήγαινες σε forum με αυτοκίνητα να ρωτήσεις τι είναι χαλασμένο; Ή μήπως επειδή το αμάξι έχουμε συνηθίσει να το πηγαίνουμε στο συνεργείο και να τα «ακουμπάμε» είναι αλλιώς;
koystado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 βασικα αμα διαβασεις απο την αρχή ολο το θέμα δεν θα εγραφες αυτα απλως συνεχισα το ιδιο θέμα μην ανοιξω άλλο
unknowns5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν φαίνεται πουθενά ότι είναι συνέχεια άλλου θέματος… Λογικό είναι να μην το γνωρίζω.
karmen1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 θα επαναφέρω το θέμα γιατι υπάρχει ενα θέμα με το νέο τροφοδοτικό που μου βαλανε...στην αρχή δεν εδωσα σημασία γιατι νόμιζα βουιζαν τα αυτια αλλα τις τελευταιες μέρες που ημουν σπιτι βράδυ και υπήρχε απόλυτη ησυχία απο το κουτί του υπολογιστή έβγαινε ενας ήχος και πιο συγκεκριμένα απο το τροφοδοτικό το θέμα ειναι οτι ο υπολογιστής ηταν κλειστός μονο αν εκλεινα τελειως το ρευμα σταματαγε ξέρεις κανεις για πιο λόγο γίνεται αυτο??? υπάρχει περίπτωση να εχει πρόβλημα το τροφοδοτικό που μου δώσανε??? Επειδή το έχω πες μου κάτι. Για να τον ακούσεις πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου στο τροφοδοτικό; Είναι ένας υψηλός αλλά σχεδόν αθόρυβος ήχος σωστά; Αν ναι δεν έχει θέμα.
Thanos1972 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκουν άνθρωποι με πράγματα που δεν κατέχουν… Δηλαδή εάν σου έκανε θόρυβο το αμάξι, θα άνοιγες το καπό, θα του έριχνες αέρα και μετά θα πήγαινες σε forum με αυτοκίνητα να ρωτήσεις τι είναι χαλασμένο; Ή μήπως επειδή το αμάξι έχουμε συνηθίσει να το πηγαίνουμε στο συνεργείο και να τα «ακουμπάμε» είναι αλλιώς; Οχι αλλα αμα θελουν αερα τα λαστιχα,θα παμε σε ενα βενζιναδικο να τα φουσκωσουμε και ας μην ξερουμε να ανοιγουμε καν το καπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα