Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τον θεματοθετη....

Προσπαθησε να αποφυγεις οσο το δυνατον τυχον δανεια....

Οι καιροι ειναι πολυ περιεργοι και δυσκολοι.

Εφοσον διαθετεις δικο σου χωρο και αποφευγεις τον βραχνα του ενοικιου και του αερα ....

Διαθεσε το ποσον που θα διεθετες εκει σε μειωσεις τιμων στα προιοντα σου, ωστε να γινεις ανταγωνιστικος απεναντι σε ολους

Πχ ο καφες θα ηταν πολυ καλα στο 1 ευρω με ενα μπουκαλακι νερο και ενα μπισκοτακι η τυροπιτακι- σπανακοπιτακι (μπουκιτσα) μαζι, τα οποια θα φτιαχνεις εσυ.

Η 0,80 σεντς σκετος !!!!!!

Βαλε προσωπικη εργασια και μερακι και θα κερδισεις !!!!!!

Νοβα και τετοια δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι σε ενα τετοιο χωρο .... τσαμπα εξοδα θα κανεις ....

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O zeniath ό,τι ήταν να κάνει το έκανε από πρόπερσι.  Ρίξε καμια γνώμη για την κοπέλα που ανέσυρε το θέμα :)

Δεν προσεξα ημερομηνια οντως !!!!!!!

Και η κοπελα μια απο τα ιδια φανταζομαι .....

Τωρα για πρωινο και τετοια, το κοβω δυσκολο με τετοια κριση να πληρωνει ο καθενας που φευγει το πρωι για την δουλεια του, ενα πρωινο καθε μερα......... (το τρωει και στο σπιτι του)

Κατω απο 5-7 ευρω το κομπλε πρωινο, δεν το νομιζω να πηγαινει και καθε μερα αυτο, ειναι λογαριασμος !!!!!!

Πιο ευκολα θα πιασει κοσμο με φθηνο καφε με διαφορα μπλιμπλικια (μπισκοτακι σπανακοπιτακι τυροπιτακι) οπως ειπα και πιο πανω, που θα φτιαχνει μονη της και θα τα προσφερει με ενα ζεστο χαμογελο με τον καφε, παρα με το πρωινο......

Το βασικο ειναι να μην ξανοιχτει με δανεια και να ξεκινησει με λιγα τα οποια θα εμπλουτιζει σιγα σιγα....

Ολα μαζι δεν γινονται....

• Like 1
Δημοσ.

Δες για ντονατς νανου.

Αυτα αφενος ειναι με franchise (που συνηθως θελει σχετικα μεγαλο αρχικο κεφαλαιο) και αφετερου χωρις εργαστηριο στη Θεσσαλονικη δεν το βλεπω να γινεται.  Απο οσο ξερω ολα φτιαχνονται στα 2 εργαστηρια της εταιριας και διανεμονται στα πρατηρια φρεσκα, για αυτο και ανοιγει λιγες ωρες.  Μπορει να κανω και λαθος παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθαν και πέρασαν οι εκλογές και η πλειοψηφεία του κόσμου επέλεξε να βγάλει τα μάτια της , με τα ίδια της τα χέρια. Και σε ένα φόρουμ όπου οι πολιτικές συζητήσεις απαγορευόνται  , κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλο μας , προσπαθώντας να βρούμε λύση στο απόλυτο τίποτα.

Και την βρήκαν όλοι   οι περισσότεροι την άκρη ως επιχειρηματίες καφέ , fast food , μπουγατσατζίδικου. Με καμμιά λογική και προοπτική ! Λες και από το πρωι που θα ξεκινήσει την μέρα του ο άνεργος ή ο εργαζόμενος , θα ψάχνει σαν λυσασμένος μαγαζιά για μαμ. Με το επίδομα ανεργείας, με τον μισθό Ρουμανίας ή μήπως με το ελαχιστο χαρτζιλίκι του ο πιτσιρικάς ;

• Like 1
Δημοσ.

ας πω και γω την αποψη μου σαν καταναλωτης :P.

γνωμη μου ειναι οτι τα τυροπιταδικα ειναι πολυ κοινα και οσο χαμηλα και να ειναι οι τιμες δεν προσφερεις τιποτα που να μην υπαρχει. αυτο που μου λειπει και δεν βρισκω πουθενα ειναι κατι αντιστοιχο με το streat dog (αλυσιδα χοτ ντογκ που νομιζω οτι εχει συνεργασια με τον νικας και εχει πχ το χοτ ντογκ 70 λεπτα, κλαμπ σαντουιτς 2Ε κλπ κλπ ) αλλα στην κατηγορια των μπεργκερ. δεν εννοω μπεργκεραδικα τυπου goodys,mcdonalds που εχουν σχετικα καλες τιμες αλλα σκατα ποιοτητα, ουτε τυπου simply burgers που εχουν αγνωστη ποιοτητα και ακριβες τιμες. εννοω κατι πιο παραδοσιακο με οσο γινεται καλυτερη ποιοτητα

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθαν και πέρασαν οι εκλογές και η πλειοψηφεία του κόσμου επέλεξε να βγάλει τα μάτια της , με τα ίδια της τα χέρια. Και σε ένα φόρουμ όπου οι πολιτικές συζητήσεις απαγορευόνται  , κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλο μας , προσπαθώντας να βρούμε λύση στο απόλυτο τίποτα.

Και την βρήκαν όλοι  

οι περισσότεροι την άκρη ως επιχειρηματίες καφέ , fast food , μπουγατσατζίδικου. Με καμμιά λογική και προοπτική ! Λες και από το πρωι που θα ξεκινήσει την μέρα του ο άνεργος ή ο εργαζόμενος , θα ψάχνει σαν λυσασμένος μαγαζιά για μαμ. Με το επίδομα ανεργείας, με τον μισθό Ρουμανίας ή μήπως με το ελαχιστο χαρτζιλίκι του ο πιτσιρικάς ;

Σωστα τα οσα λες, αλλα εδω μιλαμε για να βγαινει το μεροκαματο απλα.......

Εξαλλου εχω πει οτι ο καιρος δεν ειναι για ανοιγματα .....

Σιγουρα κρυβει ευκαιριες οπως καθε εποχη, αλλα ειναι λιγες και το ρισκο απειρως μεγαλυτερο .......

Δημοσ.

Παιδιά, γεια σας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τις οποίες είδα μόλις σήμερα γιατί νόμιζα θα μου ερχόταν εμαιλ ότι είχε απαντήσεις και τελικά μπήκα τυχαία κι έτσι τις είδα. Ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό. Απλά σκέφτηκα να μην ανοίξω νέο και πιάνω θέμα στο φόρουμ. Κακώς λέτε το έκανα έτσι; Να άνοιγα καινούριο; Τέλος πάντων βλέπω μερικοί πιάσατε το πνεύμα μου. Παιδιά, για το μεροκάματο πάμε κι αν είναι να κάτσουμε και 15 ώρες στο μαγαζάκι, ας κάτσουμε. Μεροκάματο να βγει, Tomass. Δεν την είδαμε επιχειρηματίες. Μείναμε όχι απλά χωρίς δουλειά αλλά χωρίς επαγγελματικό αντικείμενο, κάτι σαν κατάργηση επαγγέλματος πάθαμε. Δεν ξυπνήσαμε κι είπαμε μια μέρα ας γίνω πλούσιος. Μεροκάματο...  Αφού, όπως γίναμε, αν δεν κάνεις κι αυτό, θα κάθεσαι σπίτι μετά. Χωρίς φαί, χωρίς, χωρίς, χωρίς. Ε εγώ λέω να κάτσω στο μαγαζάκι με την ελπίδα να βγει το μεροκάματο. Δάνεια δε θέλω να μπλέξω κι ας μην έχω (ακόμα) κεφάλαιο. Απλά ελπίζω να μαζέψω τα χρήματα κάποια στιγμή και να το κάνω. Εννοείται θα το άνοιγα και ΤΩΡΑ, αν είχα τα λεφτά. Θα δω κι αυτό με τις επιδοτήσεις. Αχ...

Δημοσ.

Μιας και ο καθένας εδώ είναι για να (μπορεί να) λέει τον πόνο του, θα πω και ως το παράπονό μου.

Έχουμε γεμίσει με τυροπιτάδικα!! Φτάνει.

Βγαίνεις στο εξωτερικό και χαίρεσαι να βλέπεις όμορφα-περιποιημένα μαγαζάκια που σερβίρουν πρωινό. (σαντουιτσάκια, αβγά, κλπ).

Εμένα μου λείπει κάτι τέτοιο, και τα τοστάδικα για μένα δεν είναι το ίδιο με αυτά.

Να ξυπνάς π.χ. Σάββατο πρωί και να θέλεις να πάρεις ένα φουλ κομπλέ πρωινό. Γιατί να μην έχεις μια τέτοια λύση; Σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά σίγουρα δεν είναι διαδεδομένα..

Αυτά :-D

Δημοσ.

Γιατί να μην έχεις μια τέτοια λύση;

Γιατι ποτε δεν ηταν διαδεδομενα στην ελληνικη κουλτουρα.  Όπως και  η έννοια του πρωϊνού (και γεύματος/δείπνου) ήταν πάντα διαφορετική σε άλλες χώρες, λόγω διαφορετικού ωραρίου εργασίας.  Τώρα αρχίζει να αλλάζει αυτό.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο μένα... θα ήθελα και γω βοήθεια σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.. έχω στην σκέψη μου την ιδέα να ανοιξω ένα μικρό μαγαζάκι με μια διαφορετική ιδέα όμως....να φτιάχνω λουκουμάδες και καφέδες... υπόψην οτι μένω σε μια περιοχή που έχει φούρνο που πουλάει τρέλλα ..αλλά και σχολεία κοντά.. όπως και τυροπιταδικα....το θέμα μου είναι....τι είναι καλύτερο ??? να ξεκίνησω απο την αρχή ??? ενοίκια...άδειες...εξοπλισμός ??? ( υποψην οτι είμαι εντελώς άσχετη με το επιχειρείν )....ή να καταφύγω στην έτοιμη λύση...έτοιμη επιχείρηση (φυσικά με δάνειο)....πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας...και όσων έχουν πείρα για τα πρωτα βήματα άδειες... ..υγειονομικό..παζάρι ενοικίου... τι να προσεξω. ..αλλά και σαν καταναλωτές οσον αφορά την ιδέα μου για λουκουμάδες...βοηθειστε με γιατί είμαι άνεργη και σε μια ηλικία που δεν έχω και πολλές ευκαιριες για να βρω εργασία ....και κάτι σχετικο με αυτό... πιστεύετε σε εναν τέτοιο χώρο παιζει ρολο κι εκεί η ηλικία ???? δηλαδή προσελκύει περισσότερο ενα νεο παιδί (κορίτσι/αγόρι) ??? ...ή η κλασική μαμά με μέση ηλικία ???? ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις σας ...θα τις λάβω όλες υπόψην μου !!!!

Δημοσ.

Ξέρεις τι με ανυσηχεί περισσότερο στην κίνηση σου?Ότι ύπαρχουν πολλά μαγαζιά παρόμοια κοντά στην περιοχή που θέλεις να ανοίξεις το δικό σου.Σαφώς υπάρχει κόσμος αλλά το ερώτημα είναι αν η μοιρασμένη πελατεία θα σε φτάσει για να καλύψεις τα έξοδα σου αλλά και να βγάλεις και καποιο κέρδος.Επίσης,δεν ξέρω τι ποσοστό των νέων τρώει λουκουμάδες το πρωί(όσον αφορά το σχολείο που ανέφερες).Οι γονείς πλεόν δεν δίνουν χαρτζιλίκι και αν δίνουν είναι μικρό επομένως αν ήμουν στην θέση σου θα πουλούσα sandwich κτλ σε προνομιακή τιμή(πχ 1 ευρώ και γενικότερα χαμηλότερα από τον ανταγωνισμό) για να προσελκύσω την πιτσιρικαρία 13-17.

Η ηλικία δεν νομίζω ότι παίζει τραγικό ρόλο εκτός και αν είσαι 60+..γενικά αν είσαι 30-50 πιστεύω ότι είναι ιδανικά, ειδικά αν πλασάρεις τα προιόντα σου σαν σπιτικά...θα σε εμπιστεύονται και οι γονείς.

Τώρα για τα υπόλοιπα τα γραφειοκρατικά δεν γνωρίζω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...