giota74 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 καλησπέρα!!! σκέφτομαι να αλλάξω σύνδεση στο intrenet..(έχω conn-x) που μου προτείνεταινα κοιτάξω? έχω ακούσει ότι είναι καλή η hol ευχαριστώ!!!!
Luciddream Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 στον τίτλο γράφεις για inernet αλλα στο μήνυμα για intrenet... μας μπερδεύεις πάντως για internet που ξέρω, δεν έχει και τόσο σημασία η εταιρία που θα βάλεις. αν το σκέφτεσαι να αλλάξεις για να βελτιωθεί η ταχύτητα σου, ξέχνα το. αν το σκέφτεσαι για να γλυτώσεις μερικά ευρώ, τότε καλό θα ήταν να κοιτάξεις στο www.adslgr.com για την περιοχή σου τι γράφει ο κόσμος για την κάθε εταιρία και να διαλέξεις.
starter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αφου έχεις τώρα connx, όπου και να πας, θα πας σε φθηνότερο [πακέτο. αν θέλεις μόνο internet τοτε μπορεις να κοιτάξεις αυτό αλλιώς αν θες και τηλέφωνο τοε μία καλή προσφορά που εχει βγαλει τελευταία η forthnet είναι αυτό που προπληρώνεις όλο το χρόνο και γλιτώνεις έτσι 4 μήνες. σίγουρα όμως να κοιτάξεις και αυτό που σου είπε ο Luciddream
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.