Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, ενδιαφέρομαι να ψαχτώ για μεταπτυχιακό στην Ολλανδία. Εκτός από internet, έχετε να προτείνετε κάποιον οργανισμό για πληροφορίες? Αυτό βρήκα πρόχειρα Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών .

Καμιά ημερίδα? Αν δει κανείς καμία διαφήμιση/αφίσα για κανένα event με παρουσίαση μεταπτυχιακών στην Ολλανδία ας ρίξει μια ενημέρωση!

Thanks!

Δημοσ.

Δούλεψε TU Delft αν είσαι μηχανικός ή τπτ σχετικό! Είναι με διαφορά το καλύτερο πιστεύω στην Ολλανδία.

Δημοσ.

Δεν ξέρω που βρίσκεσαι, αλλά στη Θεσσαλονίκη οργανώνεται τα τελευταία χρόνια μια έκθεση για τα ολλανδικά πανεπιστήμια, οπού τα περισσότερα πανεπιστήμια έχουν περίπτερο και μπορείς να πάρεις πληροφορίες. Φαντάζομαι και Αθήνα θα υπάρχουν παρόμοιες εκδηλώσεις.

Κατά τα άλλα, μπορείς πολύ εύκολα να κοιτάξεις και μόνος σου στα σάιτ των πανεπιστημίων. Δεν υπάρχουν και πάρα πολλά πανεπιστήμια, οπότε θα βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Φυσικά μπορείς να ρωτήσεις και εδώ αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία.

Δημοσ.

Δεν ξέρω που βρίσκεσαι, αλλά στη Θεσσαλονίκη οργανώνεται τα τελευταία χρόνια μια έκθεση για τα ολλανδικά πανεπιστήμια, οπού τα περισσότερα πανεπιστήμια έχουν περίπτερο και μπορείς να πάρεις πληροφορίες. Φαντάζομαι και Αθήνα θα υπάρχουν παρόμοιες εκδηλώσεις.

Κατά τα άλλα, μπορείς πολύ εύκολα να κοιτάξεις και μόνος σου στα σάιτ των πανεπιστημίων. Δεν υπάρχουν και πάρα πολλά πανεπιστήμια, οπότε θα βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Φυσικά μπορείς να ρωτήσεις και εδώ αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία.

Ναι στο Google Search μου βγάζει για την οργάνωση στη Θεσσαλονίκη, αλλά ψάχνω και κάτι στην Αθήνα.

Ναι για το Delft μάλλον θα κοιτάξω φίλε Typhoon.

Thanks!

Δημοσ.

Αν είστε μηχανικοί, να ξέρετε ότι υπάρχουν 3 πολυτεχνεία στην Ολλανδία, το Delft, το Eindhoven και το Twente. Και τα 3 θεωρούνται πολύ καλά, αν και ειδικά στην Ελλάδα είναι πολύ γνωστό το Ντελφτ. Και τα 3 πάντως βρέθηκαν μέσα στα 200 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στην τελευταία κατάταξη των Times, όπως και τα περισσότερα πανεπιστήμια στην Ολλανδία.

http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2011-2012/top-400.html

Δημοσ.

Αν είστε μηχανικοί, να ξέρετε ότι υπάρχουν 3 πολυτεχνεία στην Ολλανδία, το Delft, το Eindhoven και το Twente. Και τα 3 θεωρούνται πολύ καλά, αν και ειδικά στην Ελλάδα είναι πολύ γνωστό το Ντελφτ. Και τα 3 πάντως βρέθηκαν μέσα στα 200 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στην τελευταία κατάταξη των Times, όπως και τα περισσότερα πανεπιστήμια στην Ολλανδία.

http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2011-2012/top-400.html

Και τα 3 ειναι οντως πολυ καλά και το σύστημα τους είναι πολύ αποδοτικό αν και απαιτητικό. Εγώ πήγα στο Twente, για ποιο κλάδο ενδιαφέρεσαι?

Δημοσ.

Ναι μηχανικός είμαι, απλά μάλλον δε θέλω να κάνω κάτι τεχνικό. Ίσως να συνδυάσω και κάτι με οικονομικά - διοίκηση. Για το Delft ναι έχω ακούσει απλά δεν έχω ξεκινήσει ψάξιμο και είπα να ρωτήσω για καμία ημερίδα μη τη χάσω..

Δημοσ.

δεν ξερω τι προγραμματα υπαρχουν σε σχεση με μιχανολογικα & οικονονομικα , γνωριζω παρολαυτα οτι το UVA (university of amsterdam) εχει πολυ δυνατα μεταπτυχιακα οικονομικων , μιας και το εψαξα αρκετα για το ερασμους.

υπαρχει περιπτωση να εχει κατι σε συνδιασμο με αυτο που ζητας. θα το τσεκαρα και αυτο μιας και ειναι πολυ αξιολογο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες έχουμε κανένα νεότερο για καμία έκθεση πανεπιστημιών?

Το σκέφτομαι για μεταπτυχιακό στην Ολλανδία (ερχόμενο Σεπτέμβρη) και είμαι σε αναζήτηση. Δε θέλω κάτι εξειδικευμένο, ένα απλό μεταπτυχιακό που ναι μεν θα μπορούσα να το κάνω και εδώ, απλά θέλω να προσπαθήσω να πάω έξω για την εμπειρία.. Μπορεί κανείς να προτείνει/βοηθήσει στην αναζήτησή μου? Για να καταλάβατε, αν έκανα κάτι εδώ, θα έκανα είτε τα Τεχνοοικονομικά του ΕΜΠ, είτε το Οικονομική και Διοίκηση των Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων είτε κάτι με Πληροφοριακά συστήματα γενικά.

Ψάχνω δλδ κάτι με συνδιασμό πληροφορικής με οικονομικά/διοίκηση. Κοιτάω σε Delft (αν και εκεί πάει πιο πολύ σε τεχνικό μεταπτυχιακό), σε Rotterdam University και Amsterdam.

Μπορεί κάποιος να προτείνει συγκεκριμένα μεταπτυχιακά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...