Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλυτερο ειναι να δανειστει πρωτα απο ενα φιλο του ενα τροφοδοτικο και να δει αν θα σταματησει το προβλημα ,οχι να τρεξει κατευθειαν ν αγορασει. Παντως και pc φιλης μου απλα καθυστερουσε να μπουταρει τα Windows ,ηταν απλα αργο στο φορτωμα και εκανε μερικες φορες ανεξηγητα restarts το χε παει στο service γνωστου μαγαζιου και δε βρισκαν προβλημα , ειχαν μετρησει και το τροφοδοτικο και το βρισκαν οριακα οκ, με απειροελαχιστη υποταση αλλαξα το τροφοδοτικο κι απο τοτε εφτιαξαν ολα , ακομα και τα Windows τα φορτωνε πολυ γρηγοροτερα χωρις format.

Δημοσ.

Το να αλλαξεις τροφοδοτικο μοιαζει μονοδρομος, μην το αφησεις γιατι βλεπω να χρειαζεσαι μετα και καινουργια μητρικη.

Εδώ διαφωνώ μαζί σου κάθετα αν δε το κατάλαβες. Δεν αμφισβητώ εμπειρίες ακόμα και αν μου φαίνονται παράλογες, αλλά σε τέτοια γαβγίζω...

Δημοσ.

Οκ εχεις δικιο, δε μπορουμε να κανουμε διαγνωσεις και να μαστε απολυτοι εξ αποστασεως,ηταν λαθος η διατυπωση μου. Το καλυτερο θαταν να δανειστει απο ενα φιλο του ενα αλλο τροφοδοτικο και να δει αν θα σταματησουν τα προβληματα. Αλλα επειδη ειναι δυσκολο να βρει καποιον να του δανεισει η καποιον που να εχει ενα spare γι αυτο τουπα να αγορασει ενα να δοκιμασει.Ηταν λαθος η διατυπωση μου.

Δημοσ.

Τhanks :) Ειχες δικιο ημουν απολυτος ενώ κανεις δε μπορει ναναι σιγουρος για κατι από μακρια χωρις να παρει το pc στα χερια του και να κανει τις δοκιμες του να δει τι φταιει, απλα αναγνωρισα το λαθος μου.

Δημοσ.

θα προσπαθησω να περασω το προγραμματακι για να δω τις θερμοκρασιες (αν μπορεσω) και θα σας πω νεοτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...