doakes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το καλυτερο ειναι να δανειστει πρωτα απο ενα φιλο του ενα τροφοδοτικο και να δει αν θα σταματησει το προβλημα ,οχι να τρεξει κατευθειαν ν αγορασει. Παντως και pc φιλης μου απλα καθυστερουσε να μπουταρει τα Windows ,ηταν απλα αργο στο φορτωμα και εκανε μερικες φορες ανεξηγητα restarts το χε παει στο service γνωστου μαγαζιου και δε βρισκαν προβλημα , ειχαν μετρησει και το τροφοδοτικο και το βρισκαν οριακα οκ, με απειροελαχιστη υποταση αλλαξα το τροφοδοτικο κι απο τοτε εφτιαξαν ολα , ακομα και τα Windows τα φορτωνε πολυ γρηγοροτερα χωρις format.
karmen1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το να αλλαξεις τροφοδοτικο μοιαζει μονοδρομος, μην το αφησεις γιατι βλεπω να χρειαζεσαι μετα και καινουργια μητρικη. Εδώ διαφωνώ μαζί σου κάθετα αν δε το κατάλαβες. Δεν αμφισβητώ εμπειρίες ακόμα και αν μου φαίνονται παράλογες, αλλά σε τέτοια γαβγίζω...
doakes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Οκ εχεις δικιο, δε μπορουμε να κανουμε διαγνωσεις και να μαστε απολυτοι εξ αποστασεως,ηταν λαθος η διατυπωση μου. Το καλυτερο θαταν να δανειστει απο ενα φιλο του ενα αλλο τροφοδοτικο και να δει αν θα σταματησουν τα προβληματα. Αλλα επειδη ειναι δυσκολο να βρει καποιον να του δανεισει η καποιον που να εχει ενα spare γι αυτο τουπα να αγορασει ενα να δοκιμασει.Ηταν λαθος η διατυπωση μου.
karmen1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Πολύ πάω τα άτομα που παραδέχονται λάθη +1
doakes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Τhanks Ειχες δικιο ημουν απολυτος ενώ κανεις δε μπορει ναναι σιγουρος για κατι από μακρια χωρις να παρει το pc στα χερια του και να κανει τις δοκιμες του να δει τι φταιει, απλα αναγνωρισα το λαθος μου.
mylo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 θα προσπαθησω να περασω το προγραμματακι για να δω τις θερμοκρασιες (αν μπορεσω) και θα σας πω νεοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.