Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs.

Αφου ρωτησα για αποψεις για τον καθαρισμο του πυργου λεω δε ρωταω και για το actual προβλημα.

Λοιπον το pc πριν καποιο καιρο, παιζοντας ενα συγκεκριμενο expansion των sims , εκλεινε απο μονο του. Αφου απεκλεισα το ενδεχομενο του overheating κι αφου διαπιστωσα οτι χωρις το συγκεκριμενο expansion δεν υπηρχε το προβλημα, κατεληξα στο οτι ηταν θεμα software, δοκιμασα τα παντα εκει, το προβλημα δε λυθηκε οποτε δεν ξανασχοληθηκα γιατι εσπασαν τα νευρα μου.

Ο υπολογιστης κατα τ'αλλα λειτουργουσε κανονικα. Μεχρι χθες οπου σε ανυποπτο χρονο και χωρις να κανω καποια ιδιαιτερη λειτουργια, εκλεισε με τον ιδιο τροπο. Χωρις κανενα error message, ουτε μπλε οθονη, τιποτα. Τα ανεμιστηρακια λειτουργουν κανονικα, ιδιαιτερα ζεστο το pc δεν ηταν, αλλαξα καλωδιο στο τροφοδοτικο, παλι τα ιδια. Το θεμα ειναι οτι κλεινει ανυποπτα. Μπορει να κλεισει στα 3 λεπτα ή στη μια ωρα.

Σκεφτομαι οτι ή κατι δεν παταει καλα ή οτι το τροφοδοτικο μας αποχαιρετα. Any ideas?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs.

Αφου ρωτησα για αποψεις για τον καθαρισμο του πυργου λεω δε ρωταω και για το actual προβλημα.

Λοιπον το pc πριν καποιο καιρο, παιζοντας ενα συγκεκριμενο expansion των sims , εκλεινε απο μονο του. Αφου απεκλεισα το ενδεχομενο του overheating κι αφου διαπιστωσα οτι χωρις το συγκεκριμενο expansion δεν υπηρχε το προβλημα, κατεληξα στο οτι ηταν θεμα software, δοκιμασα τα παντα εκει, το προβλημα δε λυθηκε οποτε δεν ξανασχοληθηκα γιατι εσπασαν τα νευρα μου.

Ο υπολογιστης κατα τ'αλλα λειτουργουσε κανονικα. Μεχρι χθες οπου σε ανυποπτο χρονο και χωρις να κανω καποια ιδιαιτερη λειτουργια, εκλεισε με τον ιδιο τροπο. Χωρις κανενα error message, ουτε μπλε οθονη, τιποτα. Τα ανεμιστηρακια λειτουργουν κανονικα, ιδιαιτερα ζεστο το pc δεν ηταν, αλλαξα καλωδιο στο τροφοδοτικο, παλι τα ιδια. Το θεμα ειναι οτι κλεινει ανυποπτα. Μπορει να κλεισει στα 3 λεπτα ή στη μια ωρα.

Σκεφτομαι οτι ή κατι δεν παταει καλα ή οτι το τροφοδοτικο μας αποχαιρετα. Any ideas?

δοκιμασε ενα τροφοδοτικο.....

Δημοσ.

Λες; Ωχ... Ωχχχ...

Μακαρι να ναι απλα τροφοδοτικο. Καπου ειχα ενα spare... αλλα που; Και δεν εχω και πολυμετρο σπιτι. Πφφφφ

Δημοσ.

Λες; Ωχ... Ωχχχ...

Μακαρι να ναι απλα τροφοδοτικο. Καπου ειχα ενα spare... αλλα που; Και δεν εχω και πολυμετρο σπιτι. Πφφφφ

αν βρεις πολυμετρο και δεν βρεις τροφοδοτικο δες εδω.... το πηρα απο την karmen1983 και οφειλω να πω οτι δεν το ειχα βρει και ειναι πολυ χρησιμο μιας και το ειχα μονο σχεδιο σε χαρτι!!!

Δημοσ.

Δεν εχω πολυμετρο.Δοξα τω Θεω ξερω να μετραω μ'αυτο (θελοντας και μη) αλλα στη σχολη μονο. Τωρα αγχωθηκα για αυτο με τους πυκνωτες.Δεν ειχα φανταστει οτι μπορει να ναι θεμα mb....

Δημοσ.

Τις τασεις που πρεπει να βγαζει το καθε καλωδιο του τροφοδοτικου στα + 12 V,+5V κλπ τις γραφει πανω στο κουτι του ωστοσο πρεπει να ναι κουμπωμενο πανω σε εν λειτουργια συστημα για να παρεις ακριβεις μετρησεις.Αν δε το χεις ξανακανει μην το επιχειρησεις, παρε καλυτερα ενα καλο PSU tester σαν κι αυτο

http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=11513

Δημοσ.
Δοξα τω Θεω ξερω να μετραω μ'αυτο (θελοντας και μη) αλλα στη σχολη μονο

Συνάδελφος κ εσύ :P :P :P ..?

Τι σχολή είσαι.?

Μην φρικάρεις με τους πυκνωτές..! Δεν είναι και τόσο δύσκολη η αλλαγή τους..!

Δημοσ.

Φιλος ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα , οποτε ηθελε εκλεινε το pc μου . Ρωτισα απο δω και απο κει το πηγα και σε μαστορα για τυχον βραχυκηκλοση αλλα ολα τελεια . Το προβλημα ηταν απο το λογισμικο του δεν ειχε καπιο ιο αλλα ουτε erors ουτε μπλε οθονες , ε στην τελικη το εκανα ενα φορματ και εστροσε , απο τοτε δεν επαθε ξανα τπτ.

Δημοσ.

ΦιλΗ ειμαι!! Ξερετε τι; Δε θελω format γιατι στο σπιτι μου δεν εχω συνδεση και αισθανομαι ανασφαλεια να φορμαρω χωρις νετ μετα γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται. Παντως θα το κανω. Ειναι ο,τι πιο απλο για μενα. Αντε να δουμε... Εις αυριον τα νεωτερα.

Δημοσ.

ΦιλH, συμπτωματα καρμπον αντιμετωπισα και εγω προ εβδομαδων...

Υπηρχε ενας πυκνωτης σαν τον Obelix μεσα στο τροφοδοτικο μου αναμεσα στα δυο cooling fins, πηρα το καλάι μου το κολλητηρακι μου την τρομπιτσα και του αλλαξα τα φωτα και τον ιδιο φυσικα...

Απο τοτε ολα κομπλε...

Εφοσον γνωριζεις απο δαυτα μην κωλωνεις...

Ενημερωσε μας...mrgreen.png

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ...Μονο στα εργαστηρια μου αυτα. Πφφφφ και με ειχε ηρεμησει ο φιλος με το software προβλημα.

Θα του κανω ενα πανεμορφο φορματ να του περασω και τα 7 (του ειχα xp sp3 και περιμενα να βγουν τα 8 στο msdn για ν'αλλαξω αλλα αφου θα φορμαρω που θα φορμαρω...) και βλεπουμε...

Δημοσ.

Καλα θα κανεις, φιλΗ...

Μην αγχωνεσε, κανε και το φορματ σου, και με το καλο να 'ρθουν και τα 8αρια...

Α!Ενημερωσε μας...exclamation.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...